«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Ekonomi Bankasına Emekli Maaşı Taşıma 2020

Türkiye Ekonomi Bankasına Emekli Maaşı Taşıma 2020

TEB emekli

Emekli Maaşını TEB Bankası’ na Taşıma

Emekli maaşını TEB Bankasına taşımak isteyen müşterilere özel olarak sunulan fırsatlardan ve avantajlardan yararlanmak amacı ile sizler de bu yazıda yer alan içeriklerden yararlanabilirsiniz. Her zaman kaliteli ve bir o kadar da profesyonel bankacılık hizmeti sunan TEB Bankası’ nın kendi emekli müşteri portföyü bulunmaktadır. Buradan emekli maaşını çeken müşterilerin memnun olması ve çevresindekilere kullandığı avantajlı sistemleri anlatması ile birlikte şirket olarak toplu bir şekilde ya da bireysel olarak emekli maaşını TEB Bankasına taşımak isteyen birçok müşteri bulunmaktadır. Sizler de kendi bankanızın emekli maaşı uygulamasından memnun değilseniz ve yeni alternatif bankacılık durumları arıyor iseniz, yapmanız gereken işlem, yazımızdan yararlanmak olmalıdır. Emekli maaşını TEB Bankası’ na taşıma 2020 işlemi için yapılması gereken en önemli işlem adımlarını bulabilir ve buna uygun şekilde hareket edebilirsiniz.

Emekli Maaşını TEB’ e Taşıyanlara Özel Kampanyalar

TEB Bankası emeklilere özel olarak farklı kampanyaları birleştirilmiş şekilde sunmaktadır. TEB ve SGK anlaşmasına uygun olarak emekli maaşı 1000 TL ye kadar olan emeklilerin 300 TL promosyon alması mümkündür. Bu rakamda 1000 TL geçerli değildir. 300 TL promosyon 999 TL sınırı emekli maaşını alan müşteriler için geçerlidir.  1000 TL nin de dahil olduğu limit 2000 TL ye kadar olan emekli maaşında müşterilere sunulan ayrıcalıklar ile 375 TL promosyonla şekillenmiştir. 2000 TL ve üzerinde bulunan maaşlarda ise TEB Bankası promosyon ödemeleri 450 TL olmaktadır.

Yukarıda yer alan rakamlara bakıldığında bu promosyonlar sadece emeklilere verilen bir kerelik hediyelerdir. Ancak TEB Bankası bununla sınırlı kalmaz. Müşterilerine özel olarak sunulan farklı kampanyalar ile de para dağıtmaya devam etmektedir. Otomatik fatura talimatı veren ve en az bir kere otomatik fatura ile ödemelerini gerçekleştiren emeklilere 550 TL hediye vermektedir. Bu sayede 300, 375 ve 450 TL maaş taşıma promosyonuna eklenilen bu miktar; 850 TL, 925 TL ve 1000 TL yapmaktadır. Otomatik ödeme talimatından alınan ücretler de bir kereyi kapsamaktadır. En az bir fatura ödenip maaş alındıktan sonra, isterlerse emekliler otomatik fatura ödeme talimatını iptal ettirebilirler. Bu işlem için herhangi bir taahhütname imzalanmamaktadır.

Emekli müşterileri TEB Bankasına getiren kişilere de 100 TL olarak hediye verilmektedir. Bu sayede hem emekliler hem de onları getiren kişiler kazanmaktadır. Görüldüğü üzere TEB Bankası’ nın maaşını bu bankaya taşımak isteyen kişilere özel birçok nakit promosyon imkanı bulunur. TEB Bankası para dağıtmaya devam ederken emeklilere en iyi fırsatları sunan banka olarak da listelenmektedir.

Emekli Maaşımı TEB’ e Nasıl Taşırım?

Emekli maaşını TEB Bankasına taşımak isteyenler şube yolu, internet bankacılığı ve mobil bankacılık yöntemlerini kullanarak bu işlemi gerçekleştirmektedir. En yakın TEB şubesine gitmek ve emekli maaşınızı taşımak istediğinizi söylemek yeterli bir işlem olacaktır. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık kullanan kişilerin ise TEB Bankasında herhangi bir hesaplarının bulunması yeterlidir. Bu hesabı maaş hesabına çevirmek ya da yeni maaş hesabı açabilmek bu kanallar aracılığı ile kolayca gerçekleşebilmektedir.

TEB Emekli’ leri her zaman maaşlarını taşıdıktan sonra a emekli maaşları yattığı sürece de kazançlı olmaya devam etmektedir. TEB Bankası hem ürünleri hem de faiz oranları ile emekliye değer veren bir banka olarak bilinmektedir. Bu sayede maaş taşıma işlemi yapanlar her fırsatta kazançlı çıkar. Yalnız TEB Bankasına gelmek için üç yıl burada kalma sözü verilmesi gerekmektedir. 3 yıllık taahhütname imzalatıldıktan sonra emekli maaşı taşıma işlemi sorunsuz olarak gerçekleşecektir.

TEB iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-musteri-hizmetleri-ve-direk-baglanma/.html

Cepteteb mobi şube : https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-mobil-bankacilik

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *