«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. e-Turuncu Hesap Özelikleri

e-Turuncu Hesap Özelikleri

ING-Turuncu-Hesap

ING Bank e- Turuncu Hesap Özellikleri 2019

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile ING bank e-turuncu hesap avantajları e-turuncu hesap özellikleri ve e-turuncu hesap faiz oranları ile ilgili bilmeniz gereken önemli husus ve detayları sitemizde yayımlamak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde ING bank e-turuncu hesap hakkında çok daha detaylı bilgilere sahip olmak ve e-turuncu hesabın özellikleri ile avantajlarını öğrenmek isterseniz eğer sizler için yayımlamış olduğumuz ING bank e-turuncu hesap başlıklı haberimizi sonuna kadar okumanız sizlerin yararına olacaktır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan e-turuncu hesap özellikleri ve avantajlarını açıklayalım.

e-Turuncu Hesap Avantajları ve Özellikleri Nelerdir

ING bank tarafından müşterilerine memnuniyet ve çok yüksek faiz kazancı sağlayan bir hesaptır. Bu hesap sayesinde birikiminiz ve paranız çok daha yüksek faiz kazanacak ve bu hesaba sahip kişiler kazançlarını çok daha rahat katlaya bileceklerdir. Sizlerde paranızı ve birikiminizi artırmak istiyorsanız eğer e-turuncu hesap açarak daha çok kazanç sahibi olabilirsiniz. Değerli okuyucularımız bu hesabı açmak isteyen müşteriler e-turuncu hesabı bankanın dijital kanallarından ve banka şubelerinden ayrıca ING bank müşteri hizmetleri ve çağrı merkezlerinden de açabiliyorlar. Sizlerde e-turuncu hesap açarak bankanın vermiş olduğu yüksek faizlerden yararlana biliyorsunuz. Ayrıca en ufak birikimlerinizi bile bu hesaba atarak birikimlerinizin çoğalmasını sağlayabilirsiniz. Buna örnek verecek olur isek mesela bir aylık maaş tutarınızı yatırdığınız zaman her ay maaşınıza zam gelmiş gibi para kazanabiliyorsunuz.

ING Bank e-turuncu hesap özellikleri içinde en önemli özelliği ilk defa bu hesabı açan kişilere yüksek olan hoş geldin faiz verilmektedir. Değerli okuyucularımız burada bilmeniz gereken en önemli unsur açılan hesap türüne göre hoş geldin faizinin uygulama süresinin değişiklik ve farklılık gösterebilmesidir. Değerli okuyucularımız bilmeniz gereken yine bu konu ile alakalı turuncu hesap açan kişilere 90 gün boyunca hoş geldin faiz verilmektedir. Fakat hesabınızı e-turuncu hesap olarak açarsanız eğer tam 1 yıl boyunca tam 365 gün hoş geldin faizinden yararlanabiliyorsunuz. Bu hesapta bütün işlemlerinizi internet bankacılığı üzerinden de takip edebiliyor ve paranızın her türlü kontrolünü yapabiliyorsunuz.

ING bank e-turuncu hesap açan kişiler hesaplarını takip ettikleri an görecekler ki bu hesapta faiz paranıza günlük olarak işlendiğini görebilirsiniz. Bu hesabın en iyi özelliklerinden biride faizin hesabınıza günlük olarak yatırılması olmaktadır. Bu nedenden dolayı her gün paranız artığı için her geçen gün alacağınız faiz miktarı da hesabınıza yükselerek yatmaktadır. Değerli okuyucularımız diyelim ki sizinde e-turuncu hesabınız var ve bu hesaba akşam mesai saati sona ermeden yani 17:00′ dan önce paranızı yatırırsanız eğer hemen aynı gün hesap sahibine kazandırmaya başlayan bir hesap olmaktadır. Değerli okuyucularımız aynı zaman da e-turuncu hesap sahibi banka müşterileri bankanın sağlamış olduğu bütün imkan ve olanakları da çok daha rahat ve ücretsiz kullana bilmektedir. Bu işlemlere örnek verecek olur isek eğer EFT,havale gibi daha bir çok işlem olan banka ve bankacılık işlemlerini ücretsiz yapmanızı da sağlamaktadır.

ING Bank Turuncu Hesap Faiz Hesaplama

Turuncu hesap sahibi iseniz ING bank’ın ve turuncu hesabın sizlere sağlamış olduğu bütün özellikleri ve avantajları kullana bilirsiniz. Değerli okuyucularımız e-turuncu hesap da hoş geldin faizinin süresi bir yıl olmaktadır. Bir yıl sonunda normal faizden yararlanabilirsiniz. Fakat hoş geldin faizini bir yıl boyunca kazanacaksınız. Bu hesapta paranıza ödenecek faiz oranı %22 olmaktadır. Örnek verecek olur isek eğer 10.000 bin lira yatırdığınız takdirde bir ay sonra elinize geçecek nakit kazancınızla beraber 10.155 lira olmaktadır. Eğer turuncu hesabınıza 50.000 bin lira yatırmışsanız eğer 1 ay vade sonundan %22 lik faiz kazanınca yatırmış olduğunuz tutar 50.769 lira olacaktır. Aynı işlemi 100.000 lira üzerinden hesaplarsak eğer o zaman da yatırmış olduğunuz tutar 101.538 lira olacaktır.

Değerli okuyucularımız finanshaberi.net olarak sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile yayımladığımız haberimiz olan ING bank e-turuncu hesap açma, e-turuncu hesap özellikleri ve avantajları ile faiz oranları ayrıca yine ING bank turuncu hesap nedir gibi bilgileri almak isterseniz veya söz konusu olan husus hakkında aklınıza takılan sorularınız ve merek etmiş olduğunuz hususlar var ise ING bank müşteri hizmetlerini ve ING bank çağrı merkezlerini arayarak bankanın müşteri temsilcisinden çok daha detaylı ve sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca yine sizler için yayımlamış olduğumuz ING bank e-turuncu hesap özellikleri ve ING bank e-turuncu hesap açma başlıklı haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden ve sitemizdeki iletişim numaramız ile e-posta adresimizden bizlere ulaşabilir konu hakkında ve diğer banka ve bankacılık işlemleri hakkında aklınıza takılan ve merak etmiş olduğunuz bütün sorularınızı sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *