«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank Kart Şifresi Alma

Burgan Bank Kart Şifresi Alma

burgan ş

Burgan bank kart şifresi alma, Burgan bank kart şifresi alma işlemleri, Burgan bank kart şifresi alma yöntemleri, Burgan bank cepten kart şifresi alma, burgan bank anında kart şifresi alma, Burgan bank mobil ile kart şifresi alma, burgan bank internet şube ile kart şifresi alma, Burgan bank SMS ile Kart şifresi alma ve burgan bank kredi kartı şifre alma yöntemleri hakkında gerekli bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Burgan Bank Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Burgan Bank kart şifrenizi doğum yılınız, İstanbul’ un fethi gibi önemli tarihleri veya takımların kuruluş yılları gibi tarihler olmamasına dikkat etmelisiniz. Kolay tahmin edilecek tarihlerinin yanında birbirini takip eden rakamlar olmamasına da dikkat etmelisiniz. Burgan Bankası kart şifrenizi bu seçenekler içerisinde belirlemelisiniz. Burgan Bankası kart şifrenizi nasıl alacağınızı detaylıca bu yazımızda bulabilirsiniz.

Burgan Bank SMS İle Kart Şifresi Alma

Burgan Bankası sistemine SMS Bankası hizmeti ile banka kartı şifrenizi alabilirsiniz. Aralarında boşluklar bırakacak şekilde ‘SIFRE, 4 haneli oluşturacağınız şifreniz, Burgan Bankası kartınızın sın 4 rakamını’ yazmalısınız. Yazdığınız bu mesajınızı 8222’ ye SMS göndermelisiniz. Burgan Bankası SMS hizmeti ile her gönderdiğiniz SMS’ inizi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Burgan Bankası sisteminde kayıtlı cep telefonun numaranızı değiştirdiyseniz Burgan Bank şubelerine giderek cep telefon numaranızı değiştirmelisiniz.

Burgan Bank Bankamatik Kart Şifresi Alma ve Oluşturma

Burgan Bank bankamatik kart şifresi alma işlemi sadece ATM’ler aracılığı ile oluşturabilir. Elinizde Burgan Bankası Bankamatik kartı geçici şifreniz bulunmuyorsa SMS bankacılığını kullanarak alabilirsiniz. Burgan Bankası Bankamatik kart şifrenizi 4 haneli olacak şekilde oluşturmalısınız. Bu oluşturmayı ATM içerisinden ‘Şifre’ bölümünden yapabilirsiniz. Kart şifrenizi ATM klavyesinde ardışık gelen rakamlar olmamasına dikkat etmelisiniz. Özellikle bulunduğunuz şehrin plakası gibi klavyede çok fazla kullanılan rakamlar kullanmamanız gerekmektedir.

Burgan Bank Cepten Kart Şifresi Alma ve Yenileme

Burgan Bank cepten kart şifresi alma işleminizi Burgan Bank telefon bankacılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Burgan Bankası çağrı merkezine 0 850 222 8 222 numara ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Burgan Bankası müşteri temsilcinize ne yapmak istediğinizi açıkça dile getirmelisiniz. Müşteri temsilcinizin sizden istediği bilgileri verip, size söyleyeceği adımları teker teker uygulamalısınız. En sonunda Burgan Bankası kart şifrenizin ne olacağını tuşlayarak işleminizi telefon bankacılığı şifrenizle onaylamalısınız. Henüz Burgan Bankası mobil uygulamasından banka kartı şifrenizi veya kredi kartı şifrenizi alamazsınız.

Burgan Bank Anında Kart Şifresi Alma

Burgan Bankası bireysel internet bankacılığı ve mobil bankacılık sistemini uygulayabilmek amacıyla internet bankacılığı şifresine ihtiyaç duymaktasınız. Kişisel internet bankacılığı şifrenizi belirleyebilmek için Burgan Bankası anında şifresi hizmetinden yararlanmalısınız. Anında şifrenizi Burgan Bank resmi web adresi üzerinden ‘Bireysel Giriş’ bölümünden alabilirsiniz.

burgan bank internet şube url: https://esube.burgan.com.tr/burgandijital/

Burgan Bank İletişim Hattı İle Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

Burgan bank iletişim hattı ile kart şifresi alma ve kart şifresi yenileme işlemlerinizi yapabilirsiniz. İletişim hattı ile kart şifresi almanız için öncelikle iletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerine bağlanmanız gerekir. Sonrasında ise kart şifresi alma talebinde bulunmalısınız. Müşteri temsilcileri tarafından sizlere iletilen soruları doğru olarak yanıtlayın. Böylelikle bankaya kayıtlı telefonunuza geçiçi kart şifresi gelir. Gelen şifre ile yeni kart şifrenizi kimseye göstermeden oluşturun. Bu şekilde kart şifresi alma işleminizi tamamlamış olursunuz.

Dilerseniz haberimizin konusu hakkında iletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerinden Burgan bank kart şifresi alma, Burgan bank kart şifresi alma işlemleri, Burgan bank kart şifresi alma yöntemleri, Burgan bank cepten kart şifresi alma, burgan bank anında kart şifresi alma, Burgan bank mobil ile kart şifresi alma, burgan bank internet şube ile kart şifresi alma, Burgan bank SMS ile Kart şifresi alma ve burgan bank kredi kartı şifre alma yöntemleri hakkında gerekli bilgileri de alabilirsiniz.

Burgan bank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/burgan-bank-musteri-hizmetleri-0850-222-8-222/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *