«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank KOBİ’lere 1 Milyar Liralık Yeni Kaynak Sağlıyor!

Vakıfbank KOBİ’lere 1 Milyar Liralık Yeni Kaynak Sağlıyor!

vakifbank-kobilere

Vakıfbank’tan KOBİ’lere 1 Milyar Liralık Destek 2019

Değerli okuyucularımız ülkemizde yaşanan ekonomik krizden dolayı bir çok KOBİ zor durumda kalmış hatta ve hatta bu sebep ve nedenlerden kaynaklı doğan sonuçlarda bazıları kepenk kapatmış veya bir çoğu işçi çıkarmak zorunda kalmıştı. KOBİ’lerin imdadına yine Ülkemizin güzide bankalarından ve en köklü bankalarından birsi olan Vakıfbank kamu bankası olmanında verdiği avantaj ie KOBİ’lere sevinecekleri haberi açıklamıştır. Vakıfbank KOBİ’lere 1 Milyar Liralık Yeni Kaynak Sağlıyor diye yazımızın başlığında da belirttiğimiz haberimizde siz değerli okuyucularımızın bu konuda bir çok hususu merak ettiğinizi düşünerek siz değerli okuyucularımızın Vakıfbank tarafından sağlanacak olan 1 milyar KOBİ desteği hakkında en doğru ve en sağlıklı haberleri almanız için sitemiz finanshaberi.net üzerinden sizlerin bilgilerine sunmak istedik. Söz konusu olan husus hakkında siz değerli okuyucularımız haberimizin alt bölümünde bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir yine yorum bölümünden Vakıfbank KOBİ’lere 1 Milyar Liralık Yeni Kaynak sağlıyor haberimiz hakkında merak ettiğiniz ve aklınızda soru işareti olarak kalan bütün soruların cevaplarını bizlere sorabilir ihtiyaç duymuş olduğunuz en sağlıklı bilgileri alabilirsiniz. Değerli okuyucularımız bu hususta bütün gerekli bilgi ve detaylardan haberdar olmak istiyorsanız eğer lütfen sizler için araştırıp hazırlayarak yayımladığımız haberimizi sonuna kadar okuyunuz ve konu hakkında sizler için gerekli olan bütün detaylardan haberdar olunuz.

Vakıfbank KOBİ’lere 1 Milyar Liralık Yeni Kaynak Haberimizin Detayları

Değerli okuyucularımız ülkemizin güzide bankalarından olan ayrıca kamu bankası olan Vakıfbank Katma değer üreten imalatçı ve ihracatçı kredisi adlı olan yeni kredisi ile KOBİ’ olarak tanımladığımız ve bildiğimiz orta ölçekli küçük işletmeler için 1 Milyar tutarında yeni bir kaynak oluşturduğunu açıklamış ve bu oluşan kaynağı KOBİ’lere sunacağını bildirmiştir. Konu hakkındaki açıklama Vakıfbank Genel Müdürü sayın Mehmet Emin ÖZCAN Kamu bankası olarak yine KOBİ’lerin yanında olduklarını ve yeni kredi ürünü ile KOBİ’lere toplam 1 milyar liralık kaynak sağlanacağını açıklamıştır. Vakıfbank tarafından açıklamanın devamında şu ifadeler eklenmiş olup covered bond olarak da bilinen ipotek teminatlı menkul kıymet programı ile yurt dışında ki bazı ülkelerden sağlamış oldukları uzun vadeli yeni bir kaynakları olduğunu ve bu kaynaklarını KOBİ’lere kredi desteği olarak kullandırılacağı da yapılan açıklamalara eklenmiş ve kamuoyuna duyurulmuştur.

Vakıfbank KOBİ Destek Kredisi Hangi İşletmelere Sağlanacak?

Çok değerli okuyucularımız Kamu Bankası olan Vakıfbank Genel Müdürü Sayın Mehmet Emin Özcan açıklamalarına devam etmiş ve KOBİ’lere sağlanacak ve kullandırılacak olan yeni kredi ve destek paketinin senelik cirosu 25 milyon lira ile senelik cirosu 40 milyon lirayı bulan işletmelerin yerli malı belgelerinin bulunması kaydı ile ihracat faaliyetlerine devam eden işletmelerin yeni verilecek olan bu KOBİ’destek kredilerinden kullana bileceğini açıklamıştır.

Vakıfbank KOBİ’lere 1 Milyar Liralık Yeni Destek Kredisine Ait Önemli Detaylar!

Değerli okuyucularımız Vakıfbank tarafından sağlanacak KOBİ destek kredisindeki en önemli detaylardan birisi 60 ay gibi uzun vade seçeneği ile verilecek olmasıdır. Ayrıca ikinci bir önemli olan husus ise kredinin faiz tutarı olup bu kredide faiz tutarı 1,45 olacağı da söylenmiştir. Yani 1,45 faiz ve 60 ay KOBİ’ler için çok büyük bir fırsat olmaktadır. Başka bir önemli ayrıntı ve detay ise ilk altı ayı geri ödemesi olmasıdır. Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin ÖZCAN yaptığı açıklamada maliye bakanlığının öncülüğünde 13 farklı banka ile katılınacak olan destek kredisinde KOBİ’ değer kredisi paketinden an aktif ve en fazla işlemin Vakıfbank tarafından yapılacağınıda açıklamalarına ekleyerek Bütün KOBİ’lerimize duyurmuştur.


Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *