«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Arı Hesabı

Vakıfbank Arı Hesabı

VAKIFBANK ARI HESABI

Vakıfbank Arı Hesabı Özellikleri Nelerdir?

Değerli okuyucularımız son zamanlarda reklamlarda çok sık rastladığınız vakıfbank arı hesabı nedir özellikleri avantajları nelerdir bunları sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile haberimize gündemimize alarak sitemizde yayımlamak istedik. Aynı zamanda son zamanlarda vatandaşlarımızın meraklanmasından dolayı vakıfbank arı hesabı haberi internet arama motorlarından en çok aranan haber olarak karşımıza çıkarken aynı zamanda internet haber sitelerinde de en çok okunan haber olarak karşımıza çıkmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerde vakıfbank arı hesabı hakkında çok daha detaylı bilgi edinmek isterseniz eğer sizler için yayımlamış olduğumuz haberimizi sonuna kadar okumanızda yarar olacaktır.

Vakıfbank arı hesabının en iyi özelliklerinden bir tanesi gecelik faiz kazandıran ve ayrıca vadeli mevduat hesabı özelliklerine de sahip olan lira hesabı ve euro ile dolar olarak açıla bilen bir hesap olan yatırım aracı olmaktadır. Değerli okuyucularımız aynı zamanda diğer bir özelliğine bakar isek eğer dolar ve euro ve döviz cinsi para birimleri için vakıfbank arı hesabı açmak isterseniz ve bu hesap ile kazancınıza kazanç katmak isterseniz eğer vakıfbank çağrı merkezi, vakıfbank telefon ve internet bankacılığı vakıfbank cep şube ile size en yakın olan vakıfbank şubelerine giderek hesabınızı açtırarak kazanmaya başlaya bilirsiniz. Değerli okuyucularımız vakıfbank arı hesabı açmak için gerekli olan yani banka tarafından belirtilmiş olan saatlerde yani sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatlerinde hesap açabilirsiniz. Değerli okuyucularımız burada dikkatinizi çekmek istediğim ayrı bir husus ise açtığınız hesabın vade başı hesap açtığınız gün ve akşam açtığınız hesap ise bir sonraki günün iş günü olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Değerli okuyucularımız bilmenizde yarar olan bir husus bayram tatili, resmi tatiller ve mesai saati dışında açmış olduğunuz hesap ise yani banka şubesi hariç diğer kanallardan açmış olduğunuz vakıfbank arı hesabınızın vade başı ise bir sonraki iş gününü mesai saati başlangıcı olduğunu da bilmenizde sizin açınızdan yararları olacaktır.

Vakıfbank arı hesabı olan müşterilerin bilmesi gereken başka bir ayrıntı detay ve özellik ise hafta sonu tatil günleri haricinde olmak üzere sabah saat 09:00 ile akşam saat 17:00 olan mesai saatleri içinde bu hesabınızdan istediğiniz kadar para çekip istediğiniz kadar para yatıra biliyor olmanızdır. Değerli okuyucularımız bu hesaba yani vakıfbank arı hesabı olan banka müşterileri aynı zamanda bankanın sunduğu bütün avantajlardan da çok rahat yarar sağlaya biliyor ve arı hesabı sayesinde günlük kazanç elde edebiliyor aynı zaman da elinde olan birikim ve nakitini güvence altında tutmuş oluyorlar.

Vakıfbank arı hesabı açan banka müşterilerinin ve hesap sahiplerinin bilmesi gereken önemli bir husus ise bu hesabın minimum yani azami açılış tuturı 5.000 Bin lira tl cinsinden olur iken döviz cinsi olan yani euro ve dolar bazlı altın hesabı açılışında 2.000 euro ve 2.000 Bin dolar olmaktadır. Sizlerde bu hesabı yani vakıfbank arı hesabı açmak istediğiniz taktirde hesap açabileceğiniz tutar yukarıda belirttiğimiz gibi olmaktadır. Değerli okuyucularımız bu hesap ile alakalı sizlerin bilmesi gereken başka bir önemli detay ise bu hesabın sizlere sağladığı en büyük avantaj olan tanışma faizi olmaktadır.

Vakıfbank Arı Hesabı Tanışma Faiz Tutarı ve Hesap Avantajları 2019

Değerli okuyucularımız bir üst yazımızda da belirttiğimiz üzere bu hesabın size sağladığı en büyük avantaj olan tanışma faiz tutarı olmaktadır. Tanışma faiz tutarı hakkında bilmeniz gereken bir kaç ayrıntı ve detaylar olmaktadır. Şimdi sizlere tanışma faizi tutarı hakkında bilmeniz gereken sizler açısından büyük önem arz etmekte olan detayların başlıca içeriğine inerek teketek anlatalım ve bilmeniz gereken bu önemli olan husus ve detay hakkında akıllarda oluşa bilecek soru ve soru işaretlerini ortadan kaldıralım istedik.

Vakıfbank arı hesabı açan müşteriler ilk tanışma faiz tutarının yüzde 20,25 olduğunu bilmeleri gerekmektedir. Bu oran sizlerin kazançlı çıkması anlamında günümüz koşullarında ve diğer bankalar ile karşılaştırdığımız da müthiş bir oran olarak karşımıza çıkmaktadır. Yani burada siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak istediğimiz nokta şudur ki her ne kadar bakiyeli vakıfbank arı hesabı açtırmanız dahilinde sizleri kazançlı çıkaracak olan yüzde 20,25 oranında arı hesabı tanışma faizi tutarı olarak size müthiş kazançlar sağlamaktadır. Değerli okuyucularımız burada sizlere bahsetmek istediğim asıl temel olan husus şu şekilde olmaktadır.

Vakıfbank arı hesabı tanışma faizi yani yüzde 20,25 lik faiz tutarının tam 100 yüz gün süresi olmaktadır. Bu sebeplerden ve nedenlerden dolayı vakıfbank tanışma faiz oranından yüksek miktarda yararlanmak isteyen bütün okuyucularımızın ilk hesap açtıklarında ne kadar yüksek açarlar ise sizlerin çok ama çok yararına olacağıdır. Buna şu şekilde örnek verecek olur isek eğer 20.000 bin liranı kazanacağı miktar ile 50.000 bin liranın kazanacağı nakit tutarı arasında çok büyük fark olmaktadır. İşte bu yüzden yani vakıfbank arı hesabı tanışma faizi yüzde 20,25 olan bölümünün geçerliliği ilk yüz gün içerisinde olduğu için ilk hesap açtırmanız dahilinde ne kadar yüksek tutarlı arı hesabı açtırır iseniz açtırmış olduğunuz tutar yüzde 20,25 oranında faiz kazanacak ve bu şekilde sizin kar payınız çok ama çok yüksek olacaktır. 100 günlük süre dolduktan sonra ise tanışma faiz oranı ile temlit faiz oranı yer değiştirecektir. Temlit faiz oranı tanışma faiz oranının çok ama çok altında olduğu için ilk tanışma yani ilk arı hesabı açan müşteriler ne kadar yüksek oranlı arı hesabı açar ise işte o zaman o kadar da yüksek faizden dolayı kar edecek ve daha fazla kazanacaktır. Ayrıca değerli okuyucularımız ilk tanışma faizinde açtıra bileceğiniz vakıfbank arı hesabınıza en fazla bakiyesi 1.000.000. TL 1.000.000 Dolar 1.000.000. eoro kadar olmaktadır. Bunun üstündeki başka bir tutar ve limit tanışma faiz tutarından yararlanamayacaktır. Değerli okuyucularımız şimdi sizlere bilmeniz gereken çok başka ayrı bir detay olan vakıfbank arı hesabının lira, euro ve dolar bazında ne kadar olduğunu açıklamamız gerekmekte olup vakıfbank arı hesabı açmak isteyen bütün müşterilerinde bilmesi gereken çok önemli bir husus olmaktadır.

Vakıfbank arı hesabı açan müşterilere TL bazında hesap açmış ise eğer yüzde 20,25 olmaktadır. Eğer açmış olduğunuz hesap euro ise burada tanışma faiz oranı ise yüzde 1,75 olmaktadır. Bir başka hesap açmanız ise eğer dolar üzerinden olacak ise o zaman vakıfbank arı hesabı tanışma faiz oranı yüzde 3,50 olacaktır. Bu bilgileri öğrenmeniz arı hesabı açtırmadan önce hepinizin çok ama çok faydasına olacaktır. Değerli okuyucularımız sizlerde vakıfbank arı hesabı açarak kazancınıza kazanç kata bilirsiniz.

Değerli okuyucularımız sizler için yayımlamış olduğumuz söz konusu olan vakıfbank arı hesabı hakkında aklınıza takılan ve cevabını bulamadığınız ayriyeten merak duyduğunuz önemli hususlarda olabilmektedir. Bu yüzdeden aradığınız bütün sorulara çok sağlıklı çok doğru ve çok net cevaplar almak istiyor iseniz eğer vakıfbank müşteri hizmetleri ve vakıfbank çağrı merkezlerinden ayriyeten vakıfbank şubelerinden bilgiler ve destekler alabilirsiniz. Ayriyeten banka ve bankacılık işlemleri hususunda ve yazımızın başlığında da belirtmiş olduğumuz ve sizler için yayımladığımız haber olan vakıfbank arı hesabı, vakıfbank. arı hesabı özellikleri ve avantajları ile ilgili akılınıza talıkaln bütün soruları da bizlere sora bilirsiniz. Değerli okuyucularımız bizlere ulaşmak ister iseniz eğer sizler için yayımladığımız vakıfbank arı hesabı haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden ve sitemizde mevcut olan telefon ve iletişim adresimizden ayriyeten e-posta adresimizden bizlere ulaşarak bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında dilediğiniz soruları sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *