«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Bankkart Alışveriş Kampanyası İle 150 TL Bankkart Lira

Bankkart Alışveriş Kampanyası İle 150 TL Bankkart Lira

bankkart_alışveriş_150_tl_kampanyası

Ziraat Bankası Bankkart Alışveriş Kampanyası hakkında merak ettiğiniz bilgileri haberimizde bulabiliriz. Ayrıca söz konusu olan Bankart Alışveriş kampanyası katılım koşulları nelerdir, Bankkart Alışveriş kampanyasına kimler katılım sağlayabilir ve Bankkart Alışveriş Kampanyası detayları hususunda da bilgiler alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart Alışveriş Kampanyası

Yurdumuzun güzide bankalarından olan Ziraat bankası Alışveriş kampanyası düzenliyor. Banka tarafından düzenlenen kampanyaya katılım sağlayanlar 150 TL Bankkart Lira Kazanıyor. Söz konusu kampanya Bankkart Kredi Kartları ve banka kartları üzerinden gerçekleştiriliyor. Banka resmi web sitesinden yapmış olduğu duyuruda kampanyanın ismini Bankkart Alışveriş Kampanyası olarak belirtmiştir. Bankart Alışveriş Kampanyasına sizlerde katılım sağlayarak 150 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Bankkart Alışveriş kampanyasına katılım sağlamak için Bankkart kullanıcısı omanız gerekmektedir. Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı başvurusu hakkında iletişim hattından bilgiler alabilirsiniz.

Ziraat Bankası iletişim hattı bilgilerini url’ye  tıklayarak https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html öğrenebilirsiniz. Ziraat Bankası Bankkart Alıveriş kampanyasının detaylarını alt başlığımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Bankkart Alışveriş Kampanyası Detayları Nelerdir

Bankkart Alışveriş kampanyası 1 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında geçerlidir. Ziraat Banaksı Bankkart Alışveriş kampanyasına katılım için Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den ya da MARKETI50 yazıp4757’ ye SMS göndermeniz gerekir. Aynı zamanda Kampanyadan faydalanmak isteyenler kişilerinalışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Bankkart Alışveriş kampanyası Market, Şarküteri, Kasap ve Bakkal üye işyerlerinde yapmış olduğunuz alışverişler için geçerlidir. Bu kampanya dahilinde farklı günlerde yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinize 25 TL toplamda ise 150 TL Bankkart Lira kazanırsınız. Ziraat Bankası Bankkart alışveriş kampanyası için E-ticaret işlemleri geçerli olmamaktadır. Alışveriş kampanyası şartlarını yerine getirmeniz dahilinde Bankkart Lira anında kartınıza yüklenir. Bankkart Alışveriş kampanyasına katılım sağlayanlar azami olarak 150 TL Bankkart Lira kazanabilmektedir.

bankkart_alışveriş_kampanyası_detayları
Bankkart Alışveriş Kampanyası

Alışveriş kampanyası için Bankkart ücretsiz, Bankkart Business ve Bankkart Başak kartları dahil değildir. Alışveriş Kampanyasından faydalanmak için Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ya da Bankkart POS cihazları bulunan yerlerden alışveriş yapmanız gerekecektir. Banka dilediği takdirde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir. Söz konusu olan Bankkart Alışveriş kampanyası hakkında detaylı bilgi almak isteyenler url’ye https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar tıklayarak bankanın resmi web sitesinden çok daha detaylı bilgileri alabilirler.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.