«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TÜRKİYE FİNANS TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

TÜRKİYE FİNANS TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

TFB

TÜRKİYE Finans Tüketici Kredisi 2020

Türkiye Finans Katılım Bankası müşterileri, nakide olan ihtiyaçlarında ya da bireysel olarak acil paraya ihtiyaçları bulunduğu zaman tüketici kredisi çekmek istemektedirler. Tüketici kredisi çekim işlemlerinin bankaya göre farklı şartları bulunmaktadır. Bu şartların müşteri tarafından karşılanması ile birlikte ilgili tutarı çekmek isteyen tüketici kredisi çekim talebinde bulunan müşterinin ödemesi gereken belirli bir tutar meydana gelmektedir.

Türkiye Finans Katılım Tüketici Kredisi çekim başvurusunda bulunan kişilerin 2020 yılına özel çekmek istedikleri tutar ve geri ödeyecekleri tutar bilgisi ile alakalı bir yazı hazırladık. Türkiye Finans Tüketici Kredisi Hesaplama 2020 başlıklı yazımızda bu konu ile alakalı olarak gerekli hesaplama bilgisine ve tüketici kredisi ürünlerine değinilmiştir. Türkiye Finans Katılım Bankası müşterileri bu ürünlere ve hesaplama araçlarına bakarak, kendilerine en uygun miktarlı kredi çekim işleminde hesaplayarak başvuruda bulunabilir.

Türkiye Finans Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Türkiye Finans Bankası tüketici kredisi, Türkiye Finans İhtiyaç Finansmanı adı ile hizmete sunulmaktadır. Bu isim ile tüketici kredisi çekilebilmektedir. Minimum 1000 TL ile maksimum 100.000 TL aralığında ihtiyaç finansmanı çekilebilme limiti bulunmaktadır. 3 ay ile 60 ay geri ödemeli taksit imkanı Türkiye Finans Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı taksitleri olarak sunulmaktadır. %1,03 ile %1,06 oranında değişen tahsis ücret oranı bulunmaktadır.

Türkiye Finans Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

10.000 TL değeri baz alınarak, çekilen Türkiye Finans Bankası İhtiyaç Finansmanı taksit imkanına göre değişen tahsis ücreti ve aylık, yıllık yansıma miktarı aşağıda hesaplanmıştır.

12 aylığına %1,03 kar oranı ile %1,32 aylık maliyeti, %17,05 miktarı yıllık maliyet ödemesi bulunmaktadır.

24 aylığına %1,04 kar oranı ile %1,29 aylık maliyeti, %16,67 miktarı yıllık maliyet ödemesi bulunmaktadır.

36 aylığına %1,05 kar oranı ile %1,29 aylık maliyeti, %16,65 miktarı yıllık maliyet ödemesi bulunmaktadır.

48 aylığına %1,06 kar oranı ile %1,30 aylık maliyeti, %16,72 miktarı yıllık maliyet ödemesi bulunmaktadır.

60 aylığına %1,06 kar oranı ile %1,29 aylık maliyeti, %16,66 miktarı yıllık maliyet ödemesi bulunmaktadır.

Türkiye Finans Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Türkiye Finans Katılım Bankası tüketici kredisi çekim işlemleri için Türkiye Finans Katılım Bankası’ na müracaat etmek gereklidir. İlgili kredinin çekim işlemleri için birçok farklı şekilde tüketici kredisi kapsamında finansman sağlanmaktadır. Bunun için ilgili çekim taleplerini karşılıyor olmak gereklidir.

En yakın Türkiye Finans Katılım Bankası’ na başvuruda bulunarak, hesap açtırmak müşterilerin birincil görevidir. Ardından kredi çekmek istedikleri miktarı söyleyerek kredi çekim talebinde şube aracılığı ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Türkiye Finans Katılım Bankası aracılığı ile kredi başvurularında bulunan kişilerin öncelikli olarak kredi notuna bakılmaktadır. Eğer kredi notu kredi çekim imkanını karşılayabilir durumda ise gerekli finansman işlemleri ile Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerine gerekli kredi imkanını sağlamaktadır. Müşterinin belirlemiş olduğu taksit imkanları ile anında kredi çekim talepleri gerçekleştirilmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *