«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Cardfinans Emekli Kredi Kartı Başvurusu

Cardfinans Emekli Kredi Kartı Başvurusu

qnb finansbank cardfinans emekli kredi kartı başvurusu

Cardfinans Emekli Kredi Kartı

QNB Finansbank CardFinans emekli kredi kartı ile emekli kişilere için özel indirimler sağlıyor. Ayrıca CardFinans emekli kartı ile bir çok avantaj da sağlamaktadır. QNB Finansbank CardFinans emekli kredi kartı kampanyaları, CardFinans emekli kredi kartı avantajları, CardFinans emekli kredi kartı indirimleri ve CardFinans emekli kredi kartı başvurusu için gerekli bilgiler haberimizin detayları içerisindedir.

CardFinans Emekli Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

QNB Finansbank CardFinans emekli kredi kartı başvurusu bankanın bütün şubelerinden anında hızlı ve güvenli olarak yapılır. Ayrıca CardFinans emekli kredi kartı başvurusu QNB Finansbank internet şubesinden yapılıyor. CardFinans emekli kredi kartı başvurusunu internet bulunan her ortamdan finansbank internet şubeye giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. CardFinans emekli kredi kartı başvurusu için dilerseniz QNB finansbank mobil şubeden başvuru yapabilirsiniz.

QNB finansbank mobil şube : https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

QNB Finansbank İletişim Hattı İle CardFinans Emekli Kredi Kartı Başvurusu

Şubeye gitmeden veya bankanın dijital kanallarından başvuru yapmak istemeyenler QNB Finansbank iletişim hattı üzerinden CardFinans emekli kredi kartı başvurusunu kolaylıkla yapabilmektedir. CardFinans emekli kredi kartı başvurusu yapmak için finansbank iletişim hattını arayın. İletişim hattını aradıktan sonra bankanın müşteri temsilcilerine CardFinans emekli kredi kartı başvurusu yapmak istediğinizi belirtiniz. Size yöneltilen soruları doğru ve eksiksiz olarak yanıtlarsanız en geç 5 dakika içerisinde CardFinans emekli kredi kartı başvurusu işlemlerini tamamlamış olursunuz.

QNB finansbank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

CardFinans Emekli Kredi Kartı Avantajları

CardFinans emekli kredi kartı kullanıcısına çok yönlü avantajlar ve kolaylıklar sağlıyor. Cardfinans emekli kredi kartının sağladığı avantajlar ve imkanlar aşağıda ayrı ayrı olmak üzere belirtilmiştir.

CardFinans emekli kredi kartı ile QNB Finansbank POS’larından yapılan  50 TL ve üzeri market alışverişlerinizde %5, aylık 15 TL indirimden yararlanırsınız.

CardFinans emekli kredi kartı ile eczanelerden yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde %5, aylık 15 TL indirimden faydalanabilir ayrıca anında Kredi ile acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı, güvenli, formalitesiz ve kefilsiz olarak karşılarsınız.

CardFinans emekli kredi kartınız ile yapmış olduğunuz alışverişler için TaksitKolay ile 50 TL ve üzeri tek çekim harcamalarınızı sonradan taksitlendirebilirsiniz.

EkstreTaksit ile asgari ödeme tutarınızı ödedikten sonra,  kalan ekstre borcunuzu 6,9, veya 12 vade seçenekleri ile taksitlere bölme imkanınız vardır.

CardFinans Emekli kredi kartı kullanan emeklilerden ilk yıl yıllık üyelik ücreti alınmaz. Ayrıca CardFinans emekli kredi kartınıza bağlı en az bir otomatik fatura ödeme talimatı vermiş olmanız dahilinde, düzenli olarak bu faturanın karttan ödenmesi ile devam eden yıllarda da yıllık üyelik ücreti alınmaz.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşğıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

Aidatsız CardFinans Fix kart başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cardfinans-fix-kart-basvurusu-nasil-yapilir/.html

qnb finansbank ATM’den günlük para çekme limiti: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-atmden-gunluk-para-cekme-limiti/.html

QNB Finansbank kolay adres nasıl tanımlanır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kolay-adres-tanimlama/.html

QNB Finansbank EFT saatleri eft ve havale ücretleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-eft-ve-havale-saatleri/.html

QNB finans faktoring müşteri hizmetleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finans-faktoring-iletisim-hatti/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.