«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank Ortak ATM’leri

QNB Finansbank Ortak ATM’leri

QNB Finansbank ORTAK ATM'LERİ

QNB Finansbank Ortak ATM’leri

QNB Finansbank yurdumuzun bütün il ve ilçelerinde şubeleri ve ATM’leri ile hizmet vermektedir. QNB Finansbank ATM’si bulunmayan yerlerin kalmaması için ortak ATM sistemine anlaşmalı olduğu bankalar ile birlikte geçti. QNB Finansbank’ın anlaşmalı olduğu bankalar DenizBank ve TEB Bankası’dır. QNB finansbank ortak ATM’lerinden hangi işlemler yapılır, QNB Finansbank ortak ATM’lerinden ücretsiz yapılan işlemler, ortak ATM’lerde para çekme ücretsiz mi ortak ATM’lerde para yatırma ücretsiz mi gibi soruların cevapları haberimizin devamındadır.

QNB Finansbank / TEB / DenizBank Ortak ATM

Banka müşterileri bütün ATM’işlerinde bankanın anlaşmalı olduğu ortak ATM’leri kullanabiliyor. QNB Finansbank ortak ATM platformunda DenizBank ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile güçlerini birleştirerek ortak ATM hizmeti veriyor.Banka müşterileri artık DenizBank ve TEB bankasının ATM’lerini kullanarak gerek duydukları işlemlerini yapabilir. QNB Finansbank kartınızla ayda 3 kere olmak kaydıyla ücretsiz para çekebilir, para yatırabilir ya da kredi kartı borcunuzu ortak ATM’lerden ödeyebilirsiniz.

qnb-finansbank-atm
Finansbank Ortak ATM’leri

DenizBank ve TEB ATM’lerinden Ücretsiz Yapılan İşlemler

Ortak ATM’lerden yapmak istediğiniz işlem için limitleriniz dahilinde her ay toplamda 3 kez vadesiz TL hesabınızdan para çekebilir, para yatırabilir ya da kredi kartı borcunuzu ücretsiz bir şekilde ödeyebilirsiniz. Hesap bakiyenizi, kredi kartı borcunuzu ve limitinizi herhangi bir tane sınırı olmadan arzu ettiğiniz kadar parasız sorgulayabilirsiniz.

ATM’lerde İşlem Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Söz konusu hususlar için ay süresince TEB Bankası ve/ya da DenizBank ATM’leri ile yapacağınız 4. ve sonrasındaki para çekme, para yatırma ve kredi kartı borcu ödeme işlemleri için masraf-komisyon listemizdeki aktüel işlem ücretleri tahsil ediliyor. 4’ncü işlemde işlem ücreti ödüyorsunuz.

DenizBank ve TEB ATM’lerinden meydana getirilen kredi kartı nakit ön ödeme kullanımlarında bankanın masraf-komisyon listesinde güncel işlem ücretleri yine tahsil edilir. Ortak ATM’lerden ücretsiz olarak işlem yapma hakkı ancak yurt içi ATM’lerden meydana getirilen işlemler için geçerli olacaktır. Fakat yurt dışında yapılan işlemlerde ATM’lerden yapılan işlem doğrultusunda masraf-komisyon listemizde bulunan güncel işlem ücretleri tahsil edilecektir.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER İÇİN URL

QNB Finans faktoring iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finans-faktoring-iletisim-hatti/.html

QNB Finansbank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

QNB Finansbank pos destek hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-pos-destek-hatti/.html

QNB Finansbank pos cihazı başvurusu: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-pos-basvurusu-nasil-yapilir/.html

finansbank mobil bankacılık : https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.