«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri

Finansbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri

cardfinans_yıllık_ücretleri

Finansbank Kredi Kartı Yıllık ücretleri ne kadar, Finansbank Ek Kart Kredi Kartı ücretleri ne kadar ve CardFinans Kredi Kartı Yıllık ücretleri hususunda merak ettiğiniz bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Söz konusu olan Finansbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri yazımızı okuyarak gerekli bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Finansbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri / Finansbank Kredi Kartı Yıllık Aidatı

Finansbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri; Ülke genelinde en yaygın kredi kartı kullanıcısı ağına sahip olan bankalardan birisi QNB Finansbank olarak karşımıza çıkmaktadır. Finansbank kredi kartı olan cardfinasns üzerinden müşterilerine özel kampanyalar düzenlemektedir. Cardfinans kullanıcıları bankanın düzenlediği bir çok kampanyadan yararlanır. Ayrıca Cardfinans tarafından sağlanan bütün avantajlardan faydalanırlar. Bugün ki haberimizde Finansbank kredi kartı yıllık ücretleri, Finasbank kredi kartı yıllık aidatı ve Cardfinans kart yenileme ücretleri hakkında gerekli bilgileri açıklamak istedik. Sizlerde haberimizi okuyarak Finansbank kredi kartı yıllık ücretleri ve Finansbank yıllık kredi kartı aidatları hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Finansbank Kredi Kartı Ürünleri Nelerdir / CardFinans Kredi Kartı Ürünleri

Finansbank Cardfinans kredi kartları ile her alanda kullanıcılarına avantajlar sağlamaktadır. Her kesime ayrı ayrı hizmetler sunmak isteyen banka kredi kartı çeşitliği açısından en fazla kredi kartı ürünü olan banka olmaktadır. Finansbank kredi kartı Cardfinans ve Cardfinans ürünlerinin isinlerini bu başlık altında bulabilirsiniz. Finansbank kredi kartı ürünleri şu şekilde gerçekleşmektedir. Finansbank kredi kartı ürünleri ; CardFinans – CardFinans Xtra – CardFinans Fix – CardFinans Go – CardFinans Emekli – Hemşire Kart – QNB First – Fenerbahçe CardFinans Classic – Fenerbahçe CardFinans Gold – Fenerbahçe CardFinans Platinum – CardFinans Trabzonspor – CardFinans Troy> olmaktadır. Bu aşamada belirtilen kredi kartlarının her birini ayrı özelliği olduğu için Finansbank CardFinans kredi kartı yıllık ücretleri ve Cardfinans kredi kartı yıllık aidatları değişiklik göstermektedir.

Finansbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri  Ne Kadar/ CardFinans Yıllık Kredi Kartı Ücretleri

CardFinans** Asıl Kart yıllık ücreti 252 TL – Ek Kart yıllık ücreti 126 TL

CardFinans Xtra – Asıl Kart yıllık ücreti 286 TL – Ek Kart yıllık ücreti 143 TL

CardFinans Fix – Aidatsız Kredi Kartı yıllık ücret ve aidatı 0

CardFinans Go – Asıl Kart yıllık ücreti 240 TL Ek Kart yıllık ücreti 0

Hemşire Kart – Asıl ve ek kart ücreti 0

QNB First*** – Asıl Kart yıllık ücreti 391 TL Ek Kart 195,5 / 161,75

CardFinans Emekli – Asıl Kart ücreti 0 TL / 68,5 TL -Ek Kart 0 TL / 34,25 TL

Fenerbahçe CardFinans Classic – Asıl Kart ücreti 222 TL Ek Kart ücreti 111 TL

Fenerbahçe CardFinans Gold – Asıl Kart ücreti 252 TL Ek Kart ücreti 126 TL

Fenerbahçe CardFinans Platinum – Asıl Kart ücreti 286 TL Ek Kart ücreti 143 TL

CardFinans Trabzonspor – Asıl Kart ücreti 222 TL Ek Kart ücreti 111 TL

CardFinans Troy – Asıl Kart ücreti 182 TL Ek Kart ücreti 91 TL

cardfinans_kredi_kartı_yıllık_ücretleri
Finansbank Kredi Kartı Yıllık Ücretleri

Finansbank Kredi Kartı Yıllık ücretleri ; Carfinans Kredi Kartlarının yenileme ücreti ise 25 TL’dir. Haberimizin konusu olan Finansbank kredi kartı yıllık ücretleri, Finansbank kredi kartı yıllık aidatı, CardFinans yıllık ücretleri, CardFinans yıllık aidatı ve CardFinans ek kart yıllık ücretleri hakkında detaylı bilgileri https://www.cardfinans.com/kampanyalar adresinden öğrenebilirsiniz. İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak merak etmiş olduğunuz haberimizi okuyabilirsiniz.

finansbank kredi notu sorgulama ; https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kredi-notu-sorgulama/.html

finansbank CardFinans Xtra başvurusu ; https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank_cardfinans-xtra-basvurusu-nasil-yapilir/.html

Cardfinans Fix kart başvurusu nasıl yapılır ; https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cardfinans-fix-kart-basvurusu-nasil-yapilir/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.