«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Fibabanka Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

fibabanka temassız ödeme açma

Fibabanka Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Fibabanka Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

‘’Anlarız hızla, çözeriz hızla.’’ sloganı ile 27 Aralık 2010 tarihinden bu yana hizmet veren Fibabanka, KOBİ’leri desteklemesi ve tarım alanındaki faaliyetleri ile öne çıkmaktadır. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafında hizmet veren bankanın 57 şubesi bulunmaktadır. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı gibi alanlarda atılım gösteren banka hıza büyük bir önem vermektedir. Kredi kartı ve hesap kartı kullanıcısı olan müşterilerine temassız ödeme özelliği sunarak hızını kanıtlayan Fibabanka, yurt içinde ve yurt dışında güvenli alışverişi hedeflemektedir.

Fibabanka Kredi Kartı ve Banka Kartı Temassız Ödeme Özelliği Nasıl Açılır?

Fibabanka temassız ödeme özelliği için öncelikle Fibabanka tarafından temassız özelliği bulunan bir banka ve ya kredi kartına sahip olmak gerekir. Temassız ödeme özelliği bulunan kartların ön yüzünde sağ tarafta sinyal dalgaları şeklinde bir görüntü bulunur. Temassız ödeme özelliği bulunan kartın aktif bir şekilde alışverişlerde kullanılabilmesi için bu özelliğin açılması gerekir.

Fibabanka temassız ödeme özelliği açtırma yöntemleri şunlardır:

  1. Kendinize en yakın Fibabanka şubesine giderek gişe işlemlerine başvurabilir ve kartınızın temassız ödeme özelliğini açtırabilirsiniz. Gişe yetkilileri size bir numara verecek ve bu numara üzerinden sesli bir şekilde bu özelliğin açılmasını kabul etmenizi isteyecektir.
  2. Eğer bankaya gitme gibi bir imkanınız yoksa Fibabanka ait olan müşteri hizmetleri numarasına bağlanarak yapmak istediğiniz işlemi söyleyebilirsiniz. Müşteri temsilcisi tarafından temassız özelliğin açılmasına dair yönlendirmeler yapılacaktır. Daha sonra sizin sözlü onayınız ile Fibabanka TEMASSIZ ödeme özelliği aktif hale getirilecektir.
  3. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri de sunan Fibabanka üzerinden kendi hesabınıza giriş yapmalısınız. Açılan sayfada bulunan arama simgesine tıklayarak temassız ödeme özelliği açma yazmanız halinde gerekli yönlendirmeler yapılacaktır. Sisteme kayıtlı olan telefonunuz üzerinden gelecek onay ile temassız ödeme imkanından faydalanabilirsiniz.

Fibabanka Temassız Ödeme Özelliğinin Avantajları Nelerdir?

  • FİBABANKA Temassız ödeme özelliği açtırmanız halinde yapacağınız alışverişlerde şifrenizi girmek zorunda kalmadan ödeme yapabilirsiniz. Bu durum ise acilen yetişmeniz gereken durumlar olduğunda size büyük oranda zaman kazandıracaktır.
  • Son yıllarda ortaya çıkan bulaşıcı hastalıkların temas yoluyla gerçekleştiği düşünüldüğünde temassız ödeme özelliği daha az temas imkanı sunar.
  • Fibabanka temassız ödeme özelliği kullanılması halinde elinizdeki kartı pos makinesine tutmanız yeterli olur. Bu sayede kartınızı ödeme için başkasına vermemiş olursunuz ve kartınızı unutma gibi bir durum ortadan kalkmış olur.
  • Temassız ödemelerde paranızın yetişmediği durumlarda mikro tutarlı alışverişler yapabilirsiniz. Temassız özellikteki kartlar oldukça az tutarda olan ödemeleri dahi gerçekleştirme imkanı tanıması ile bilinir.
  • Fibabanka TEMASSIZ ÖDEME Özelliği olan kartınızla sadece alışverişlerinizi değil aynı zamanda ulaşım araçlarını kullanırken de ödeme yapabilirsiniz. Akbilinizi unuttuğunuz ya da nakit almadığınız durumlarda Fibabanka kartınız yanınızda olacaktır.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *