«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Odeabank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

odeabank temassız açma

Odeabank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Odeabank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Odeabank, 20 Haziran 2012 tarihinde faaliyetine başlayan anonim bir şirkettir. ‘’Herkesin değil, sizin bankanız’’ sloganı ve 1500’den fazla çalışanıyla birlikte müşterilerine en iyi hizmeti sağlamaya çalışan bir bankadır. Odeabank’ın Türkiye’de toplamda 47 şubesi bulunmaktadır. Müşterilerine bankacılık alanında hizmetler sağlamakta ve bankacılık hizmetini yenilikler ile birlikte müşterilerine sunmaktadır. Bankacılık alanında insanlara kolaylık sağlayan son teknolojik gelişme ise kredi kartlarında ya da bankaların müşterilerine verdiği diğer kartların TEMASSIZ Ödeme özelliği adı verilen kolaylığın olmasıdır.

Temassız Özelliği Nedir?

Temassız Ödeme özelliği bankaların müşterilerine verdiği kredi kartları ya da banka kartı gibi kartların temassız şekilde kullanılabilmesine imkan sağlayan bir yeniliktir. Bu yenilik sayesinde insanlar yaptıkları harcamalar için kartlarını sadece POS cihazına yakınlaştırmaları yeterli olacaktır. Böylece uzaktan, şifre girmeden işlemlerinizi yapabileceksiniz. Bazı bankalar temassız ödemeye kısıtlama getirmiştir. Bu kısıtlama örneğin; en fazla 100 TL’lik alışverişinizi temassız özelliğini kullanarak yapmanıza imkan sağlamaktadır. Bu da yaşanan hırsızlık ya da dolandırıcılık olaylarına karşı alınan bir önlem olmaktadır. Kartlarda bulunan temassız özelliğini bazı kişiler istemese de bazı kişilerin işlerini oldukça kolaylaştırmaktadır. Özellikle de hız anlamında insanların işlerini daha kısa sürede halletmelerine imkan sağlamaktadır.

ODEABANK Banka Kartı Temassız Özelliği Nasıl Açılır?

Odeabank müşterilerine pek çok türde kart vermektedir. Kredi kartından sonra müşterilerin aklına gelebilecek bir diğer kart ise banka kartıdır. Odeabank müşterileri banka kartı ile Odeabank ATM’lerinden ve ayrıca anlaşmalı bankaların ATM’lerinden diledikleri zaman para çekebilirler. Odeabank banka kartı müşterilerine tek bir kartın içinde limitsizce nakit para taşımalarına imkan sağlar. Banka kartının da temassız özelliği vardır. Banka kartının ve ayrıca Kredi kartının Temassız Özelliğini Açmak için üç yol bulunmaktadır. Bu üç yoldan birincisi müşterinin en yakın Odeabank şubesine giderek işlem yapmak istediği kartı için Temassız Ödeme özelliğini açtırma isteğinde bulunması yeterli olacaktır. Bu işlemden sonra kartınızın temassız özelliği çok kısa süre içinde aktif olacaktır.

Odeabank kartlarınızın Temassız özelliğini açtırmak için ikinci yol ise, Odeabank müşteri temsilcisini aramaktır. Odeabank müşteri temsilcisiyle iletişime geçerek sahip olduğunuz kartın temassız özelliğini açtırmak istediğinizi dile getirmeniz yeterli olacaktır. Kısa bir süre içinde kartınız temassız alışveriş yapmak için uygun hale gelecektir. Odeabank kartınızın temassız özelliğini açmak için sonuncu yöntem ise Odeabank internet bankacılığı üzerinden TEMASSIZ özelliğini açma işlemi yapmanız olacaktır. İnternet bankacılığı ile kartınızın temassız özelliğini açma işlemini kolayca ve herhangi bir yere gitmenize gerek kalmadan halledebilirsiniz.

Odeabank Kredi Kartı TEMASSIZ Özelliği Açmak

Odeabank banka kartı temassız özelliği açtırma işlemlerinden biri kullanılarak Kredi Kartı TEMASSIZ ÖZELLİĞİ Açtırmak da mümkündür. Bankaların vermiş oldukları çeşitli kartlar olsa dahi, temassız özelliği aktifleştirme işlemleri değişmemektedir.

Bu yöntemlerden herhangi biri ile kartınızın temassız özelliğini aktif hale getirip, temassız özelliğinin getirmiş olduğu fırsatlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Yeni kart başvurusu yapacak olan kişiler başvuruları esnasında kartlarının temassız özelliğinin aktif olmasını talep edebilirler. Bu sayede sonradan herhangi bir işleme gerek olmadan kartlarını temassız özelliği ile birlikte kullanabilirler.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *