«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Halkbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Halkbank Kredi Kartı Temassız Ödemeye Açma

HALKBANK Kredi Kartı Temassız Ödemeye Nasıl Açılır

Halkbank, uzun ismiyle Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketi, 1938 yılında faaliyete başlayan esnafa ve sanayiciye kredi konusunda kolaylık ve ucuzluk sağlamak amacıyla kurulan bir kamu bankasıdır. Halkbank, 128 milyon Türk Lirası aktif büyüklük ile en büyük bankalar sıralamasında 159. sıradadır. Kuruluşu 1933 yılında gerçekleşmiş ve 1938 yılında tam anlamıyla faaliyet göstermeye başlamıştır. Günümüzde de müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışan Türkiye’nin en büyük bankalarından biridir.

TEMASSIZ Özellik Nedir?

Sadece en iyi hizmet anlayışıyla kalmayıp bankacılık sektörünü yenilikler ile buluşturmaya çalışan bir bankadır. Bu yeniliklerden biri de neredeyse Türkiye’deki tüm bankaların kullandığı bir sistem olan kartların temassız özelliğidir. Bu özellik sayesinde insanlar artık harcamalarını kısa sürede gerçekleştirebilmektedirler. Şifre girme derdi olmadan, kartınızı POS cihazına yakınlaştırarak saniyeler içinde ödeme kolaylığı sağlayan bu hizmet, diğer bankalarda olduğu gibi Halkbank’ın da müşterilerine sunduğu yeniliklerden biridir. Kartlarını ilk aldıklarında temassız özelliğini aktif etmemiş Halkbank müşterileri ise ‘Halkbank kredi kartı temassız özelliği açma’ konusunda araştırmalar yapmaktadırlar. Halkbank’ın sunduğu temassız ödeme kolaylığı bazı müşterileri tarafından tercih edilmese de bazı müşterileri ise getirdiği kolaylıklardan faydalanmak için bu yolu seçmektedirler. Temassız özelliğinin aktif olmasını istemeyen kişiler kartın yalnızca cihaza yaklaştırılarak ödeme yapılasının hırsızlık olaylarını davetiye çıkardığı görüşünde olmaktadırlar.

HalkBank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Halkbank kredi kartı temassız özelliği açma isteğinde olan kişilerin yapacağı işlemler üçe ayrılmaktadır. Birinci yol Halkbank kredi kartının temassız özelliğini açtırmak için herhangi bir Halkbank şubesine gidip bu isteğinizi oradaki Halkbank personeline iletmek olacaktır. Bu işlemden çok kısa bir süre sonra Halkbank kredi kartınızın temassız özelliği aktif olacaktır. Halkbank Kredi Kartı Temassız özelliği açmak için diğer bir yol ise 0850 222 0 400 numarasını arayarak Halkbank müşteri hizmetlerine bağlanabilir ve kredi kartınızın temassız özelliğini açtırmak istediğinizi iletebilirsiniz. Kısa süre içerisinde kredi kartınızın temassız özelliği aktif olacaktır. Halkbank kredi kartınızın temassız özelliğini açmak için son olarak Halkbank internet şubesini deneyebilirsiniz. Halkbank internet şubesi aracılığıyla kredi kartınızın temassız özelliğini aktif edebilir ve ödemelerinizi temassız şekilde yapabilirsiniz.

Halkbank Banka Kartı Temassız Özelliği Açma

Bank24 Kart olarak bilinen Halkbank’ın müşterilerine sunduğu banka kartının da temassız özelliğini açmak insanlar tarafından merak konusu olmuştur. Bank24 kart ile hesabınıza para yatırabilir, para çekebilir, elektrik, su ve doğalgaz gibi faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Halkbank’ın müşterilerine sunduğu bu kartın temassız özelliğini aktif hale getirmek için Halkbank kredi kartının temassız özelliği açmak için yapılacak işlemlerden herhangi birini yapabilirsiniz. Halkbank kredi kartında olduğu gibi TEMASSIZ ÖDEME özelliği ile harcamalarınızı zamandan tasarruf ederek yapabilirsiniz.

Halkbank PARAF Kart Temassız Özelliği Açma

Paraf kart, Halkbank’ın müşterilerine sunduğu ve birden fazla türü bulunan bir karttır. Bu kartın sahip olduğu temassız özelliği sayesinde ödemelerinizi şifre girmeden sadece POS cihazına yakınlaştırarak halledebilirsiniz. Kartınızın temassız özelliği aktif değilse Halkbank kredi kartı TEMASSIZ özelliği açma yöntemlerinden biri PARAF kart TEMASSIZ özelliğini açmak için yeterli olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *