«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Garanti BBVA Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

BBVA TEMASSIZ

Garanti BBVA Kredi Kartı Temassız Özelliği Nasıl Açılır/ Garanti BBVA TEMASSIZ Ödeme Nasıl Açılır

Garanti BBVA Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma ; Garanti BBVA yani eski adıyla Garanti Bankası, 1946 senesinde Ankara’da kurulmuştur. Türkiye merkezli olmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Malta ülkesinde de faaliyetini sürdürmektedir. 2014 yılının Eylül ayındaki verilere göre 107 milyar Dolar aktif büyüklük ile Türkiye’nin ikinci en büyük özel bankası olmuştur. 2019 yılı verilerine göre bünyesinde bulundurduğu 18 bin 657 personeliyle müşterilerine en iyi hizmeti verme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Garanti BBVA Banka Kartı Temassız Özelliği Açma / Garanti BBVA Temassız Ödeme Açma

Garanti BBVA Temassız Ödeme Açma ;Garanti BBVA’nın müşterilerine vermiş olduğu banka kartının adı Garanti Paracard Bonus adıyla bilinmektedir. Paracard Bonus, Garanti Bankasının müşterilerine hem banka kartı hem de içerisinde daha pek çok fırsat sunduğu bir karttır. Bu kart ile dilediğiniz kadar nakit parayı tek bir kart içinde taşıyabilirsiniz. Mastercard amblemi olan ATM’lerden dilediğiniz zaman hesabınızdaki parayı çekebilirsiniz. Garanti BBVA paracard bonus kartın TEMASSIZ özelliği bulunmaktadır. Paracard Bonus kartın temassız özelliğini açmak için üç yola başvurabilirsiniz. Bu yollar Garanti BBVA kredi kartı temassız özelliği açma yollarıyla aynıdır. Bu yollardan biri ile kartınızın temassız özelliğini aktif hale getirebilirsiniz.

Garanti Bonus Kart Temassız Özelliği Açma / Garanti BBVA Bonus Kart Temassız Ödeme Açma

Garanti Bonus kart, Garanti bankasının müşterilerine sunduğu bir kredi kartı türüdür. Garanti Bonus Kart sahipleri taksitli alışverişler yapabilir ve alışveriş yaptıkça da bonus puanlar kazanır. Garanti Bonus Card TEMASSIZ özelliği mevcuttur. Kartın temassız özelliğini aktif etmek isteyen kişiler Garanti kredi kartı temassız özelliği açma yollarından biri ile GARANTİ bonus kartının TEMASSIZ özelliğini açabilirler. Garanti BBVA Temassız ödeme nasıl açılır, Garanti BBVA Kredi Kartı Temassız ödeme açma ve kapama işlemleri hakkında url’ye https://www.garantibbva.com.tr/ tıklayarak Bankanın resmi web sitesinden detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Temassız Özellik Nedir?

Türkiye’deki diğer bankaların da yaptığı gibi Garanti BBVA da bankacılık işlemlerine son yenilikleri dahil etme girişimlerinde bulunmuştur. Bu yeniliklerden en önemlisi ise kartların temassız özellikleridir. Bu özellik Garanti BBVA müşterilerine pek çok kolaylık sağlamıştır. Kartlarda bulunan temassız özelliği sayesinde kart sahibi kişiler harcamalarını oldukça hızlı şekilde yapabilmektedirler. Kartlarını yalnızca POS cihazının yakınına tutmaları ödeme yapmaları için yeterli olmaktadır. Bazı Garanti BBVA müşterileri tarafından TEMASSIZ ödeme özelliği riskli olarak görülse de bazı müşteriler ise sağladığı kolaylıklar itibariyle kartlarında temassız özelliği tercih etmektedirler. Kredi kartlarının temassız özelliğini kart başvurusu yaparken açtırmamış müşteriler daha sonradan Garanti BBVA kredi kartı temassız ödeme özelliği açma işlemlerini yapmaları gerekir.

Garanti BBVA kredi kartı temassız Ödeme özelliği açma işlemleri üç yoldan yapılabilir. Bu yollardan birincisi dilediğiniz bir Garanti BBVA şubesine giderek kredi kartınızın temassız özelliğini aktif etmek istediğinizi banka görevlisine iletmektir. İkinci yol ise Garanti BBVA müşteri hizmetlerine 444 0 333 telefon numarasından ulaşarak kredi kartınızın temassız özelliğinin açılmasını talep etmeniz olacaktır. Üçüncü yol ise Garanti BBVA internet şubesi üzerinden kredi kartınızın temassız özelliğini açmanız olacaktır. Kolay ve hızlı bir şekilde oturduğunuz yerden kredi kartınızın temassız özelliğini açabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek haberlerimize url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil Temassız Ödeme Açma kapama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bonus-kart-mobil-temassiz-odeme/.html

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-kredi-karti-basvurusu/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *