«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

Belirtilen hususlara dikkat edilmesi durumunda faydalı bir kullanım sağlanan, ihtiyaç duyulduğunda hemen kullanıma hazır bir borç alma aracı sayılabilecek kredi kartları, Garanti Bankası tarafından birçok avantaj ve kampanya ile sunulmaktadır. Dilerseniz sizde en çok kredi kartı kullanımı gerçekleştiren bankalardan birisi Garanti BBVA’ dan kredi kartı alarak kullanabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Kartı başvurusu, Garanti BBVA Bonus kredi kartı başvurusu nasıl yapılır, Garanti BBVA Bonus gold başvurusu, garanti BBVA bonus platinum başvurusu, bonus diji başvurusu ve Garanti BBVA American express başvurunuzu gerçekleştirmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu / Garanti Bonus Card Başvurusu

Belirtilen hususlara dikkat edilmesi durumunda faydalı bir kullanım sağlanan, ihtiyaç duyulduğunda hemen kullanıma hazır bir borç alma aracı sayılabilecek kredi kartları, Garanti BBVA Bankası tarafından birçok avantaj ve kampanya ile sunulmaktadır.

Garanti BBVA Bankasının sunduğu kredi kartlarından birine sahip olmak için farklı yollar denenebilmektedir. İlk akla gelen yollardan biri doğrudan Garanti Bankası şubesine giderek Garanti Bankası kredi kartı başvurusu yapılabilmektedir. İkinci ve kısa bir yol ise internet üzerinden online başvuru imkanıdır. İnternet bankacılığı üzerinden online olarak başvuru formunu doldurarak Garanti BBVA kredi kartları seçeneklerinden birisine sahip olmak adına başvuru yapmak mümkündür. Artık daha da kolaylaşmış olan kredi kartı başvurularını sadece TC kimlik numarası ve telefon vasıtasıyla yapma imkanı bulunmaktadır. Kredi kartı başvurusunun olumlu olması durumunda, kredi kartı adrese teslim edilmektedir.

Kredi kartlarında yaş sınırı 18 olup 18 yaşın altındaki kişilere kredi kartı verilememekte ve başvuru imkanı da bulunmamaktadır. 18 yaşından küçük kişiler aileleri tarafından açılmış bulunan ortak limitli ek kartlardan yararlanması ise mümkündür.

Kredi Kartı Nedir? Nasıl Kullanılmaktadır?

Kredi kartları, kullanıcısına alternatif bir ödeme türü sunmakta olan, nakit para yerine geçebilen bir ödeme aracıdır. Pos makinesi adı verilen banka kartlarından para çekmeye yarayan cihazın bulunduğu her yerde satın alınan ürünlerin ücretlerini ödemek üzere kullanılan kredi kartı, kullanıcısına nakit avans çekme imkânı da sunmaktadır. Ancak kredi kartlarının sağladığı bu imkanlar sınırsız değildir, yani kredi kartları kullanıcısına belirli limitler üzerinden kullanım hakkı vermekte ve söz konusu kredi kartının limitini açtığınız durumlarda borcun ödenmediği takdirde kredi kartı kullanılamamaktadır. Ek olarak aynı şekilde kredi kartlarının limiti üzerinden hesaplanan, ihtiyaç duyulduğunda bankamatiklerden çekilebilecek nakit avans adıyla para çekme imkanı da bulunmaktadır.

Kredi kartının kullanımı konusunda kişi kredi kartını kullanacağı ihtiyaçlarını ve önceliklerini doğru olarak belirtmelidir. Dolayısıyla kredi kartı üzerinde geri ödeyebileceği tutarda bir harcama yapmalıdır. Böyle bir planlama yapılmadan gelişigüzel harcamaların yapıldığı ve borçların ödenmediği durumlarda, kişinin daha sonraki kredi kartı talepleri ve ihtiyaç duyacağı kredi türlerine olumlu cevap verilmesi güçtür.

Kredi kartları kullanıldığında, her ayın belirli dönemlerinde üzerine uygulanan belirli oranlardaki faizi ile birlikte geri ödenmesi gerekmektedir. Taksit seçenekleri ile kredi kartı kullanılmış olduğunda ise taksitler aydan aya ödenmektedir. Kredi kartının, kişinin üzerinde taşıdığı nakit para gibi çalınma ve kullanılma tehlikesi yoktur. Çünkü kredi kartları kişiye özel olup, şifreli kartlardır. Çalınma ve benzeri durumlarda banka ile irtibata geçerek direk kullanımının iptal edilmesi mümkün olmaktadır. İnternet üzerinden yapılan alışverişler de banka ve kredi kartları üzerinden yapılmaktadır.

Kredi Kartı Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kredi kartları, bilinçli tüketicilerin elinde çok faydalı ve güzel imkanlar sunabildiği gibi, alışveriş bilincine sahip olunmadan ve doğru kullanılmayan durumlarda, kullanıcısına bir çok olumsuz geri dönüşü bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen kredi kartı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler kurallarına özen gösterilmesi önemlidir.

-Kişi kredi kartının limiti üzerinden değil ödeyebileceği maddi gücü üzerinden harcama yapmalıdır.

-Mümkün olduğunca her ay borcun tümü kapatılmalıdır, her ay asgari tutarın ödenmesi durumunda bir süre sonra yine borç birikecektir.

-Kredi kartının borcuna faiz uygulandığı unutulmamalıdır.

-Hesap kesim tarihlerini kişinin kendisine uygun olarak düzenlemesi gerekir.

-Kredi kartının ilk alınması sırasında banka ile imzalanan sözleşmenin dikkatle okunması gerekmektedir.

-Kredi kartı borçlarının genel olarak üç kez üst üste ödenmemesi durumunda, kartın kullanıma kapatılması söz konusu olabilmektedir.

Garanti BBVA Müşteri Hizmetlerinden Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

Garanti BBVA Kredi Kartı başvurusu, Garanti BBVA Bonus kredi kartı başvurusu, Garanti BBVA Bonus gold başvurusu, garanti BBVA bonus platinum başvurusu, bonus diji başvurusu ve Garanti BBVA American express kredi kartı başvurunuzu iletişim hattını arayarak yapabilirsiniz.

Garanti BBVA iletişim hattı ile banka müşterileri ve banka müşterisi olarak kredi kartı kullanmak isteyen kişiler başvurularını kolaylıkla yapabilirler. Kredi kartı başvurunuzu güvenli olarak yapmanız için Garanti BBVA iletişim hattını arayarak bankanın müşteri temsilcileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Garanti BBVA iletişim hattı üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunmak için aşağıda verilen url’ye tıklayınız.

Garanti BBVA iletişim hattı url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

Garanti BBVA kredi kartları url: https://www.garantibbva.com.tr/kartlar/kredi-kartlari

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *