«
  1. Anasayfa
  2. Bitcoin Kripto Para
  3. Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum

Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum

Bitcoin ve Altcoinlerde Son Durum

Bitcoin ve Altcoinler’de Sert Düşüş

Bitcoin ve altcoinler düşüş yönünde istikrarını sürdürüyor. Bitcoin’in market değeri saat 09:00′ da 382 milyar Dolar seviyelerinde olurken kripto para piyasasının toplam değeri 915 milyar dolar civarlarındaydı. Dolar endeksinin yükselmesi BTC’yi olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bitkoin’in gün içindeki düşüşü devam ederken saat 13:25 sıralarından merket değeri 341 Bin dolar seviyelerine geriledi. DXD ise son 24 saatlik periyotto yüzde 0,99 artış göstermiştir. ABD Merkez Bankası FED tarafından alınan 75 baz puan faiz artırımı sonrası Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan düşüşler durmak bilmiyor.

Bitcoin ve Altcoinler Nereye Kadar Düşecek

Bitcoin nereye kadar düşecek, Bitcoin de dip nokta neresi, altcoinler de düşüş nerede duracak,Bitcoin ve altcoinler ne zaman yükselir gibi bir çok haber internet arama motorlarında en çok aranan haberler olarak karşımıza çıkmaktadır. www.finanshaberi.net olarak konu hakkında yaptığımız araştırmalar sonucunda takibinde olduğumuz stratejistler, traderler ve konunun uzmanları Bitcoinin ayı piyasasında olduğu yönde yorumlar yapmaktadır. Bu piyasada çok değerli traderler varken yatırımcıları çok farklı yönde etkileyen kişilerde bulunmaktadır. Bu nedende dolayı yatırımcıların çok dikkatli olması gerekmektedir.

Bitcoin ve Altcoinler Düşmeye Devam Ediyor

Stratejistler ve traderlerin yurumlarına göre ayı piyasasının 2023 yılında da etkili olacağı yorumlanmaktadır. Ayrıca BTC’nin 2023 yılının ilk çeyreği veya ikinci çeyreğinde toparlanmaların olacağı yönünde yorumlarda yapılmaktadır. Konunun uzmanları tarafından Bitcoin için çok farklı dip noktaları yorumlanmaktadır. Bu uzmanların söylediği dip noktaları ne kadar dikkate alınır ve hangilerine güvenilir bilinmez. Çünkü Bitcoinin Dip noktası neresi deyince hepsi farklı bir seviyeden bahsetmektedir. Bizim okurlarımıza tavsiyemiz konu hakkında çok dikkatli olmaları ve mutlak suretle garafik ve piyasa bilgisi olmadan asla yatırım yapmamaları yönündedir.

Bitcoin (BTC) ve Altcoinler Ne Zaman Yükselecek

www.finanshaberi.net olarak bizim bakış açımız dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyonun son bulmadığı sürece Kripto para piyasasında bu düşüşlerin devam edeceği yönündedir. Özellikle ABD’de yaşanan yüksek enflasyon nedeniyyle ABD Merkez Bankası FED’in düzenli olarak faiz artırımına gitmesi Bitcoin ve bütün altcoinleri olumsuz olarak etkilemeye devam edeceği yönünde olmaktadır. Kripto para piyasalarında olumlu yükselişin yaşanması için FED’in faiz kararlarını esnetmesi gerekmektedir. FED tarafından alınan faiz kararlarında esneklik yapılırsa veya faiz indirimi yapılırsa bitcoin ve altcoinler o zaman sağlıklı bir yükseliş trendi içene girecektir.

İlginizi çekebilecek haberlerimiz için url’ye tıklayınız

Binance Kore pazarına ne zaman girecek: https://www.finanshaberi.net/bitcoin-kripto-para/binance-kore-pazarina-girecek-mi/.html

Elon Musk’a Dogecoin üzerinden dava açıldı: https://www.finanshaberi.net/bitcoin-kripto-para/elon-muska-dogecoin-icin-dava-acildi/.html

Dolar nereye gidiyor: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/dolar-nereye-gidiyor/.html

Not: www.finanshaberi.net olarak burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Hiç bir haberimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.