«
  1. Anasayfa
  2. Bitcoin Kripto Para
  3. Binance Kore Pazarına Girecek Mi

Binance Kore Pazarına Girecek Mi

Binance Kore Pazarına Ne zaman Girecek

Binance Kore Pazarına Ne Zaman Girecek

En büyük kripto para borsası Binance yeniden kore pazarına girecek mi, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun kore piyasasına yeniden giriş için yaptığı açıklamalar ve Binance’nin kore pazarına yeniden giriş zamanı hakkında merak edilen bilgiler haberimizin içerisinde yer almaktadır.

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Açıklamaları

Vivatech konferasında Binance CEO’su Changpeng Zhao konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştır. 16 haziran 2022 tarihinde Faransa’da düzenlenen Vivatech konferasında konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao Güney Kore pazarına yeniden girmek için planlar yaptıklarını ifade etmiştir. Binance KR’ yi 2019 yılında kuran şirket 2020 yılının Ocak ayında özel finansal bilgiler yasası gibi regülasyonların yoğunlaşmasından dolayı piyasadan çekildiklerini ifade etmişti.

Changpeng Zhao Kore piyasasına girme planları ve düşünceleri olduğunu açıklayarak Kore piyasasının Binance için çok etkileyici bir pazar olduğunu sözlerine ekledi. Vivatech konferasında konuşarak açıklamalarda bulunan Binance CEO’su Changpeng Zhao borsanın 120 milyon kullanıcıyı geçtiğini açıkladı. Changpeng Zhao Consensus 2022 konferansı’nda yine bu hususa yönelik açıklamarda bulunmuştu. Ayrıca Zhao Binance’nin stadyum isim haklarını almaktan veya Super Bowl reklamları gibi büyük promosyon harcamalarından kaçındığını ifade etmiş ve bu hususta çok tutumlu davranacaklarını açıklamıştı.

Binance’nin Kore Piyasasına Gireceği Tarih Açıklandı Mı?

Kripto para borsası Binance‘nin CEO’su Changpeng Zhao Kore piyasasına girmek için plan ve düşüncelerinin olduğunu açıklamış olsada Binance’nin kore piyasasına gireceği tarih hakkında hiç bir açıklamada bulunmamıştır. Fakat Binance’nin en yakın zaman içinde kore piyasasına girmesi beklenmektedir.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu: https://www.finanshaberi.net/genel/akaryakit-fiyatlari-ne-kadar-oldu/.html

Dolar nereye gidiyor: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/dolar-nereye-gidiyor/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.