«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar Oldu

Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar Oldu

Mazot benzin LPG Ne Kadar Oldu

Akaryakıt Zamları Durmak Bilmiyor

Akaryakıt zamları , Mazot, Benzin ve LPG zam haberleri ile güncel fiyat listelerini bu haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon sıkıntısı, Rusya ile Ukraine arasında devam etmekte olan savaş akaryakıt ve enerji fiyatlarının maliyetini yükseltmesine neden olmaktadır. Ülkemiz için ise akaryakıt zamları tam bir yıkım olmuştur. Akaryakıt fiyatlarına her gün zam gelmektedir. Ülke insanı hergün akaryakıt zamları ile yatıp kalkar olmuştur. Diğer Ülkelerde akaryakıt zamlarından etkilense dahi bu maliyetli fiyatların yükünü vergi indirimleri ile vatandaşının sırtından almıştır.

Mazot Benzin ve LPG Zamları

Artık insanlarımızın sabah uyandığında ilk baktığı, akaryakıt zamları ve döviz kurları olmaktadır. Çünki birgün mazat zamlanıyor diğer gün benzin ve LPG zamlanıyor. Mazot, benzin ve LPG zamlarının ardı arkası gelmemektedir. Mazot, benzin ve LPG ye yapılan son zamlar insanlarımız tarafından tepki almaktadır. Fakat akaryakıt fiyatlarında yaşanan zamlara gösterilen tepkiler karşılığını görmüyor. Hükümet akaryakıt fiyatlarına gösterilen tepkilere kulağını resmen kapamış ve vatandaşın sesini duymak istememektedir.

Dolar kuru ve brent petrol piyasalarında yaşanan dalgalı seyir mazot, benzin ve LPĞ fiyatlarında iniş ve çıkışlar sağlamaktadır. Bu nedenle mazot zam heberi, benzin zamları ve LPG zamlarına yönelik haberler internet arama motorlarında en çok aranan haber olarak yerini almıştır.  7 haziran Salı gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 92 kuruş zam yapılmıştır. Bir türlü durmak bilmeyen akaryakıt zamlarına ise son olarak 11 Haziran gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere Benzine 2 lira 18 kuruş zam yapılırken Otogaz (LPG)’ye ise 54 kuruş zam yapılmıştır. Son yapılan akaryakıt zamlarından sonra motorin, benzin ve LPG fiyatları şu şekilde gerçekleşmektedir.

LPG Zamlı Fiyat Tarifesi

İstanbul Anadolu yakasında bir litre LPG fiyatı: 11.61 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı: 11.82 TL

Ankara’da LPG litre fiyatı: 11.85 TL

İzmir’de LPG litre fiyatı: 11.55 TL

Motorin zamlı fiyat listesi

Antalya’da 1 lt motorin fiyatı: 28,11 / 28,15 TL

İstanbul’da 1 lt motorin fiyatı: 27/91 / 28,42 TL

Ankara’da 1 lt motorin fiyatı: 27,94 / 28,53 TL

İzmir’de 1 lt motorin fiyatı: 27.97 / 28,57 TL

Benzin zamlı fiyat listesi

Antalya’da 1 lt benzin fiyatı: 28,15 / 28,71 TL

İstanbul’da 1 lt benzin fiyatı: 27/84 / 28,42 TL

Ankara’da 1 lt benzin fiyatı: 27,99 / 28,55 TL

İzmir’de 1 lt benzin fiyatı: 27.99 / 28,60 TL

Petrol ofisi il, il güncel akaryakıt fiyatları listesi için url: https://www.petrolofisi.com.tr/akaryakit-fiyatlari

Akaryakıt Zamlarında Rekor Seviyeler (Mozot /Benzin/ LPG)

İstanbulda yaklaşık olarak benzinin litresi 28,41 TL’ Ankarada benzinin litresi 28,52 TL olurken İzmir’de ise benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak 28,53 TL olmuştur. Son yapılan Benzin zamlarından sonra benzine yapılan zam oranı %200’ün üzerine çıkmıştır.

Vatandaşa Göre Zam Hükümete Göre Güncelleme

Zam haberleri ile yatıp kalktığımız şu günlerde zam kelimesi halka unutturulmak istenmektedir. Özellikle hükümet zam kelimesini ağzına bile almamaya gayret gösteriyor. Hükümet tarafından en çok kullanınan kelime ise güncelleme olmuştur. Çünkü artık hayatımıza yeni bir güncelleme ekliyorlar ve bu güncellemeye zam diyemiyorlar. Fakat güncelleme kelimesi hükümet tarafından ne kadar çok kullanılmış olsa da halk dilinde bizler buna zam diyoruz. www.finanshaberi.net olarak zam haberlerini ne kadar yapmak istemesekte vatandaşlarımıza güncelleme kelimesinin karşılığının zam olduğunu hatırlamak istedik.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Dolar nereye gidiyor Ne kadar yükselir: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/dolar-nereye-gidiyor/.html

Kira zamlarına yüzde 25 sınır getirildi: https://www.finanshaberi.net/genel/kira-zammina-yuzde-25-siniri/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.