«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Turkcell Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Turkcell Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Turksell

TURKCELL Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Turkcell dünya çapında bir operatör olduğundan dolayı bünyesinde çok müşteri barındırmaktadır. Daha iyi hizmet vermek için kendine hız katmakta yeni hizmet yolları aramaktadır. Yeni gelişen teknoloji ve istekleriniz dikkate alınarak Turkcell müşteri hizmetlerine daha kısa sürede bağlanabilirsiniz. Turkcell müşteri hizmetlerine 7 gün 24 saat boyunca kolay bağlanabilirsiniz. Turkcell müşteri hizmetlerine direk bağlanma 4 kategoride gerçekleşmektedir. İlk olarak Telefon aracılığı ile Turcell Müşteri hizmetlerine hızlı bağlanabilirsiniz. İster ev internet ister mobil hattınız ile bir önerisiniz olsun bu seçeneği kullanabilirsiniz. İkinci olarak Turkcell sesli yanıt sistemi ile Turkcell müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Turkcell sesli yanıt sisteminiz ile ürün işlemlerinizi, teknik işlemlerinizi veya bilgi almak için kullanabilirsiniz. Son olarak internet aracılığı ve e – posta yoluyla hiç beklemeden Turkcell müşteri hizmetlerinize şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Bu hizmetlerden nasıl yararlanacağınızı adım adım bu yazımızda bulabilirsiniz.

Turkcell Müşteri Hizmetlerine Direk ve Kolay Bağlanma

Turkcell müşteri hizmetlerine bağlanmak için 0 532 532 00 00 numarasını tuşlamalısınız. Cep telefonundan arama yapacaksanız 532’ yi arayabilirsiniz. Arama yaptıktan sonra 2 ve 0’ ı tuşlayarak müşteri temsilcinize hızlı bağlanabilirsiniz. Turkcell müşteri temsilcinizle hangi hizmetten işlem gerçekleştirecekseniz onu tuşlamalısınız. Mobil hattınızla işlem yapacaksanız işleminize göre 2 veya 3 ‘ü tuşlamalısınız. Ev interneti hakkında işlemleriniz varsa 4’ü tuşlamalısınız. Cep telefonunuzdan Turkcell müşteri hizmetleri ile hiçbir ücret ödemeden konuşmanızı yapabilirsiniz. Sabit telefon ile arıyorsanız Turkcell müşteri hizmetleri ile bütün konuşmalarınız dakikasına göre tarifeniz üzerinden fiyatlanacaktır. Eğer Turkcell Platinium müşterisi iseniz 0 532 757 22 22’ yi aramalısınız. Aradıktan sonra 2 ve 0’ı tuşladıktan sonra kolayca müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcinize direk bağlandıktan sonra paketinizle ilgili her işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Turkcell Platinium müşterilerine Turkcell müşteri hizmetleri ile her konuşmanız ücretsizdir.

Turkcell Sesli Yanıt Sistemi ile Direk Bağlanma

Sesli yanıt numarası ile Turkcell müşteri hizmetlerine kolay bağlanabilirsiniz. Sesli yanıt sistemi seçeneklerine iki türden ulaşabilirsiniz. İlk olarak Turkcell müşteri hizmetler numarası üzerinden sesli yanıt sistemine ulaşabilirsiniz. Yukarda bahsettiğimiz Turkcell müşteri hizmetler numarası’nı aramalısınız. Ardından direk 0’ ı tuşlamalısınız. Sesli yanıt uyarısından sonra mesajınızı iletebilirsiniz. Sesli yanıt mesajınıza başlamadan önce adınızı ve soyadınızı söylemeyi unutmamalısınız. İkinci olarak ise 0532 757 22 22 Turkcell Hizmet Hattı ve Müşteri Hattını aramalısınız. Numarayı aradıktan sonra 0 rakamını tuşlamalısınız. Turkcell sesli yanıt sisteminiz ile faturanızı ödeyebilir, paket aşımınızı kontrol edebilir ve yeni paket yapabilirsiniz. İnternet hizmetinden sesli yanıt sisteminden yararlanmak istiyorsanız 0 850 222 1 222 numarayı aramalısınız. Kurumsal Müşteri Hizmetleri sistemine kayıtlı numaranızdan aramıyorsanız 0’ a basarak kendinizi tanıtmalısınız. Sesli yanıt sistemi içerisinde Turkcelll Superonline internetiniz hakkında sorunlarınızı ve isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Sorunlarınız anında çözüme ulaşarak Superonline internetinizi sorunsuz kullanabilirsiniz.

Turkcell İnternet Aracılığı ile Direk Bağlanma

Turkcell resmi internet adresine girerek müşteri hizmetlerine kolay bağlanabilirsiniz. Tabletlerinizden, telefonunuzdan veya diz üstü bilgisayarınızdan Turkcell resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Resmi internet adresine giriş yaptıktan sonra sağ üstte bulunan ‘Müşteri Hizmetleri’ menüsüne bağlanmalısınız. Bu menü aracılığı ile isteklerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi müşteri hizmetlerine direk getirebilirsiniz.

Turkcell E- posta Aracılığı ile Direk Bağlanma

Turkcell müşteri hizmetleri hattına e- posta yoluyla kolayca bağlanabilirsiniz. E- posta aracılığı ile sadece ev internetinizdeki şikâyet ve isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Bunun için musterihatti@superonline.net adresine e- posta atmalısınız. E- postanızın içerisinde ev internetinizin ID numarası, adınız ve soyadınızı mutlaka yazmalısınız. Sizinle iletişime geçilecek seçenekleri telefon veya e- posta yoluyla seçebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *