«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. SABİHA GÖKÇENDE UÇAK PİSTTEN ÇIKTI

SABİHA GÖKÇENDE UÇAK PİSTTEN ÇIKTI

Sabiha

Son Dakika Sabiha Gökçende Uçak Kazası

Son dakika haberi olarak elimize ulaşan bilgilere göre İstanbul İzmir seferini yapan uçağın pisten çıktığı haberi gelmiştir. Son dakika haberi olarak aldığımız bilgilere göre Sabiha Gökçen Havalimanından hareketlenen uçağın İstanbul İzmir seferini yapan uçağın seferini tamamladıktan sonra pistte iniş yaptından sonra pistten çıktığı ve uçağın indiği anda alev aldığı belirtilmiştir. Sabiha Gökçene iniş yaparken pistten çıkan uçağın ön tarafının ayrıldığı hatta uçağın üç parçaya bölündüğü son dakika gelişmesi olarak belirtilmiştir.

Sabiha Gökçene İnen Uçak Pissten Çıktı

Saat 18:00 sıralarında İzmir İstanbul seferini tamamlarken pistten çıkan uçak kazadan sonra alev aldığı belirtilmiştir. Olay yerine bir çok itfaiye ve sağlık ekibinin tahliyesi gerçekleşmiştir. Sabiha gökçene iniş yaparken pistten çıkan uçakta yaklaşık 177 kişinin olduğu ve olay yerinde yolcuların tahliye edildiği gelen bilgiler olarak elimize ulaşmıştır. Sabiha Gökçende pistten çıkan uçagın ön kısmı tamamen kopmuş, arka kısmında yarık oluşmuş ve alt kısmında ise bir kısımın daha parçalandığı belirtilmektedir.

Son dakika haberi olarak verdiğimiz haberimize göre İzmir İstanbul seferini tamamladıktan sonra pistte iniş yaparken pistten çıkan uçakta elimize ulaşan bilgilere göre can kaybı olmadığı fakat belirtilsede yaralı sayısı hakkında net bir açıklama gelmemiştir. Fakat gelen bilgilere göre bir çok yolcunun sağlıklı şekilde tahliye edildiği bilgileri gelmektedir. Uçağın neden pistten çıktığına dair her hangi bir bilgiye ulaşılmamıştır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *