«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kuveyt Türk 2020 Mevduat Kar Payı Oranları

Kuveyt Türk 2020 Mevduat Kar Payı Oranları

Kuveyt Türk

Kuveyt Türk Mevduat Kar Payı Hesaplama 2020

Geleceğinize yatırım yapmaya bugünden başlayabilirsiniz. Yaptığınız birikimlerinize Kuveyt Türk Bankasının uygulayacağı yüksek faiz oranları ile artırabilirsiniz. Ayrıca birikiminizi artırdığınız gibi birikimlerinizi güvende de tutabilirsiniz. Açacağınız mevduat hesaplarını ‘Kuveyt Türk Katılma Hesabı’ adı altında açabilirsiniz. Altın, para ve döviz cinsinden Kuveyt Türk Katılma hesapları açabilirsiniz. İnternet, Çağrı merkezi ve Kuveyt Türk şubelerinden bu mevduat hesaplarını açabilirsiniz. Kuveyt Türk vade sürenizin bitiminizde kar ve zarar anlaşması gereğince birikim elde edersiniz. Kuveyt Türk mevduat hesaplarınızı net karınızı www.kuveytturk.com.tr adresinden hesaplayabilirsiniz. Bu adrese girerek arama motoruna ‘Mevduat Hesapları’ yazmalısınız. Açılan sayfandan ‘Kar Hesaplama Makinesine’ gelmelisiniz. Birikim tutarınızı ve vade sürenizi buraya yazarak birikiminizi kolayca hesaplayabilirsiniz. Birikiminizi, faiz oranlarınızı ve vade sürenizi tek ekranda görebilirsiniz. Kuveyt Türk mevduat hesapları özelliklerini ve güncel faiz oranlarını sitemizde bulabilirsiniz.

Kuveyt Türk Altın Mevduat Hesabı Kar Payı 2020

Kuveyt Türk mevduat altın hesabınızı 10 gram ve katları olacak şekilde açabilirsiniz. Altın mevduat hesabınızı en üst katı ise 2500 gram altındır. Bu sınırlar içerisinde istediğiniz vade süresine göre birikim yapabilirsiniz. Kuveyt Türk uygulanacak faiz oranları vade sürenize göre değişiklik göstermektedir. Kuveyt Türk altın mevduat hesabınızı 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 12 aylık olacak şekilde seçebilirsiniz. 6 aylık vade sürenizi seçerseniz net yüzde 1,50 faiz oranı uygulanmaktadır. 6 aydan 12 aya kadar olan vade seçeneğini seçerseniz yüzde 2,25 faiz oranı uygulanmaktadır. Kuveyt Türk altın mevduat hesabınızı 12 aydan uzun açamazsınız.

Kuveyt Türk Para Mevduat Hesabı Kar Payı Hesaplama 2020

Her ay belirlediğiniz altın almak size zor geliyorsa Türk Lirası üzerinden mevduat hesabı açabilirsiniz. Mevduat hesabınızı 1 aylık, 6 aylık ve 12 aylık olarak açabilirsiniz. Kuveyt Türk Para mevduat hesabınıza net yüzde 2,00 oranında faiz oranı uygulanmaktadır. Para mevduat hesabınızın vadesi dolmadan sadece bir kere bozabilirsiniz. Vadenizi eğer bozacaksanız banka tarafından eklenen faiz oranını almadan geri alabilirsiniz. Bir yıldan daha uzun açacağınız para mevduat hesabınızın faiz oranları daha yüksektir. Ayrı olarak bir yıldan beş yıla kadar Kuveyt Türk para mevduat hesabı açabilirsiniz. Bu sürenizle dolan hesabınıza yüzde 3,5 faiz oranı uygulanmaktadır.

Kuveyt Türk Döviz Mevduat Hesabı Kar Payı Oranları 2020

Kuveyt Türk mevduat hesabınızı sadece Türk Lirası olarak açmak istemeyebilirsiniz. Amerikan Doları ve Euro cinsinden mevduat hesabı açabilirsiniz. Kuveyt Türk döviz mevduat hesabınızda sadece faiz oranları değişmektedir. Amerikan Doları mevduat hesabına yüzde 0,60, Euro cinsinden ise yüzde 1,05 oranında faiz uygulanmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *