«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank Çalışma Saatleri 2020

Odeabank Çalışma Saatleri 2020

odeabank-calisma

Odeabank Çalışma Saatleri 2020

Odeabank çalışma saatleri 2020, Odeabank kaçta açılıyor, Odeabank kaçta kapanıyor ve Odeabank mesai saatleri hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Ayrıca bankanın bütün illerde bulunan şubelerin açılış ve kapanış saatleri ile resmi tatil günlerinde banka tatil mi ve hafta sonu tatili olan cumartesi ve pazar günlerinde banka açık mı  gibi bir çok sorunun cevaplarını ve detaylarını sizler için hazırlamış olduğumuz haberimizde bulabilirsiniz.

Odeabank Kaçta Açılıyor Odeabank Kaçta Kapanıyor 2020

Odebank’ın bütün şubeleri aynı saate açılıp aynı saatte öğlen paydosu yapmakta olup ve aynı saatte kapanmaktadır. Odeabank sabah 09:00 da açılıyor müşterilerine hizmet vermeye başlıyor. 09:00 da açılarak hizmet vermeye başlayan Odeabank öğlen saat 12:30 da paydos etmektedir. 12:30 ile 13:30 arasında öğlen paydosuna giren banka 13:00 da yeniden açılarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Daha sonra ise öğlen 13:30 da hizmete başlayan Odeabank akşam saat 17:00 da kapanıyor. Hafta sonu tatil günlerinde cumartesi ve pazar günleri banka kapalı olmaktadır. Resmi tatillerde de bankanın bütün şubeleri kapalı tutulmaktadır.

Odeabank Kapalı İken Hangi Hizmetleri Alabilirsiniz 2020

Odeabank çalışma saatleri dışında ilem yapmak isteyen banka müşterileri bankanın ATM’ sinden bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilmektedir. Aynı zamanda odeabank çalışma saati dışında banka ve bankacılık işlemlerini yapmak isteyen banka müşterileri bankanın resmi web sitesinden bütün işlemlerini yapabildiği gibi odeabank internet bankacılığı ve odeabank mobil şube üzerinden de yapmak istediği bütün banka ve bankacılık işlemlerinin hepsini yapabilmektedirler.

Odeabank çalışma saatleri dışında işlemlerini yapmak isteyen banka müşterileri odeabank müşteri hizmetleri telefon hattını arayarak da işlemlerini yapabiliyorlar. Odebank çalışma saatleri dışında yukarıda belirttiğimiz hususlarda hangi işlemleri yapabildiğinizi açıklayacak olursak eğer odeabank vadesiz hesap açma, odeabank vadeli mevduat hesabı açma, Odeabank vadeli ve vadesiz altın ve döviz hesabı açma, havale, EFT, ayrıca yine odeabank çalışma saatleri dışında yapabileceğiniz işlemler kredi kartı iptali, fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı verme, kredi kartı başvurusu, kredi kartı kayıp ve çalıntı bildirimi, banka hesabı açma, kredi kartı limit yükseltme, kredi kartı bakiye sorgulama gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Odeabank İletişim Hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/odeabank-musteri-hizmetleri-odeabank-direk-baglanma/.html

Odeabank internet şube : https://www.odeabank.com.tr/direkt-bankacilik/internet-bankaciligi

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *