«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Telecom

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Türk Telekom müşteri hizmetlerine kolay bağlanma yöntemi ile şubelere gitmeden işlemlerinizi yapabilirsiniz. 179 yıllık bir geçmişe sahip olan Türk Telekom günden güne müşterisini artırmaktadır. Hal böyle olunca zamanla Türk Telekom Müşteri hizmetlerinden yoğunluğa bağlı geç ulaşabilirsiniz. Türk Telekom bu sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalara başlamıştır. Türk Telekom müşteri hizmetlerine nasıl kolay bağlanacağınızı ve hangi işlemleri gerçekleştirebileceğinizi bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Bireysel Çağrı Merkezi İle Kolay Bağlanma

Türk Telekom Müşteri hizmetleri numarasını arayıp ardından bazı numaraları tuşlayarak hızlıca bağlanabilirsiniz. Ayrıca Türkçe seçeneğinin yanında İngilizce ve Almanca dilleriyle iletişime geçebilirsiniz. Türkçe dışındaki dillerle iletişime geçmek istiyorsanız mesai saatlerinde aramalısınız. Yurt içinden arama yapacaksanız 444 1 44 numarayı aramalısınız. Eğer yurt dışından arama yapmak istiyorsanız 0 555 1 500 500 numarayı tuşlayarak kolay bağlanabilirsiniz. Yurt içinden ücretsiz ararken, yurt dışı konuşmalarınızdan dakikası 45 kuruş kesilecektir. Türk Telekom müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için 3 farklı yöntemi deneyebilirsiniz. İlk olarak Türk Telekom Müşteri Hizmetleri numarası  444 1 444 aramalısınız. Ardından sırasıyla 2,0 ve 1’ i tuşlayarak direk bağlanabilirsiniz. İkinci yöntem ise müşteri hizmetlerinin numarasını arayı vakit kaybetmeden 6 ve 0 rakamını tuşlayabilirsiniz. Son yöntem ise müşteri temsilcisi hizmetlerini arayıp 2 ve 0’ ı tuşlamalısınız. Bu yöntemlere başvurarak Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine direk bağlanabilirsiniz. Yurt dışından arama yapacaksanız yukarda belirttiğimiz numarayı aramalısınız. Ardından 2 ve 0 rakamlarını tuşlayarak müşteri hizmetlerine hızlı bağlanabilirsiniz. Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanarak paket yapabilirsiniz, faturanızı ödeyebilirsiniz ve faturanızı iptal edebilirsiniz.

Türk Telekom Şikâyet Kaydı Nasıl Yapılır

Şikâyet veya bir sorununuz için diğer işlem yapanlarla bir arada beklemek istemeyebiliriz. Sorunlarınızı anında çözüp günlük hayatınıza devam etmek isteyebilirsiniz. Türk Telekom müşteri hizmetlerine ne kadar hızlı bağlanırsanız gündelik hayatınıza o kadar hızlı dönebilirsiniz. Türk Telekom müşteri hizmetleri şikâyet kaydınızı internet aracılığı ile anında yapabilirsiniz. Türk Telekom müşteri hizmetlerine girerek ‘Şikâyet Kaydı’ menüsünü seçmelisiniz. Açılan menüde ev telefonu, mobil hattı veya evde internet menüsü seçeneklerinden hangisinde şikâyetiniz varsa onu seçmelisiniz. Adınız, soyadınız ve T.C. kimlik numaranızla hiç vakit kaybetmeden şikayetinizi oluşturabilirsiniz. Şikâyet Kaydınız Türk Telekom müşteri hizmetlerine iletilmektedir. Sorunlarınızın çözümüne dair Türk Telekom Müşteri Hizmetleri tarafından aranacaksınız. Böylelikle Türk Telekom müşteri hizmetlerine hızlıca bağlanmış olursunuz.

Türk Telekom Ücretsiz Sesli Yanıt Sistemi İle Bağlanma

Türk Telekom müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için bu yöntemi seçebilirsiniz. Ücretsiz sesli yanıt numaralarınız türüne göre değişiklik göstermektedir. Mobil hattınız ile sesli yanıt göndermek istiyorsanız 9333’ ü aramalısınız. Ev interneti aboneliğinizde bir sorununuz varsa 0 212 707 0 375’ i aramalısınız. Bu numaralara adınız, soyadınızı ve şikayetlerinizi ya da isteklerinizi açıkça belirterek sesli mesaj atabilirsiniz. Şikâyetlerinizi ve isteklerinizi Türk Telekom müşteri hizmetlerine direk giderek anında geri dönüş alabilirsiniz. Geri dönüşünüzü müşteri hizmetlerinin sizi aramasıyla ya da bilgilendirme mesajı şeklinde alabilirsiniz.

Türk Telekom Bize Yazın Menüsü İle Direk Bağlanma

Türk Telekom ‘Bize Yazın’ bölümü ile müşteri hizmetlerine kolay bağlanabilirsiniz. İstek, öneri, şikâyet veya bilgilendirmelerinizi bu yolla yapabilirsiniz. Bu yolu kullanabilmek için ilk başta Türk Telekom resmi internet adresini ziyaret etmelisiniz. Ardından bireysel giriş yaparak işlemlerinizi kişiselleştirmelisiniz. Sol tarafta bulunan’ Bize Yazın’ menüsünü seçmelisiniz. Hangi Türk Telekom hizmetinden işlem yapmak istiyorsanız onu seçmelisiniz. Adınız, Soyadınız, e- posta adresiniz ve telefon numaranızı eksiksiz doldurmalısınız. Formun en alt kısmında bulunan ‘Açıklama’ bölümüne müşteri temsilcinize ne söylemek istiyorsanız onu yazmalısınız. Bize yazın formunuzu gönderdikten birkaç dakika içerisinde Türk Telekom müşteri hizmetleri tarafından aranacaksınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *