«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. PTT 1100 Personel Alımı Yapacak

PTT 1100 Personel Alımı Yapacak

pppppppppppppppppppp

PTT A.Ş’ nin iştirakın da toplam 1100 Personel alınacağı duyurulmuştur. Alımı gerçekleştirilecek olan personellerin PTT para Lojistik ve Özel güvenlik Hizmetleri AŞ, zırhlı araçlarında görevlendirileceği de belirtilmiştir. Bu doğruldu da son zamanlar da çoğalan işsizlik sıkıntısı vatandaşlarımızın bir nevi iş umudu olacaktır. Alımı yapılacak olan bütün personeller kıymetli madenlerin ve evrakların taşıma ve korunması işlerinde görevlendirilecek ve bu personeller ATM ikmal, nakit yönetimi, izleme, bakım ve gece kasası hizmetlerini sürdürecek olup ayrıca buna istinaden fiziki güvenlik hizmetleri de sağlayacaktır.

Alımı yapılacak personeller geçtiğimiz Haziran ayında kurulup faaliyete geçmiş olan PTT Para Lojistik ve özel güvenlik AŞ (PTTPAL) da görevlendirilecektir. Söz konusu olan personel alımı yapacak olan şirket 2018 yılının bitimine kadar Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul, Adana ve Kocaeli’ de dahil olmak üzere toplam da 6 nakit merkezi kuracaktır.

Güvenlik hizmetleri ve bu sektörde iş arayan vatandaşlarımıza yeni bir ekmek kapısı açılmış olacak 1100 vatandaşımızın geçim sıkıntısının çok fazla olduğu günümüz koşulların da bir nebzede olsa işe alınma umudu yaşayacaktır. Personel alımını gerçekleştirecek olan şirket önümüzdeki yıl da 40 şube ve 360 zırhlı taşıma aracı ile 1100 personel ile Yurt çapında PTT merkez, şube ile ayrıca ATM’lerine hizmet sunmayı sağlayacak olup Merkez Bankası ile gerçekleştirilmiş protokol doğrultusun da 24 Merkezden madeni para konsinye depolarını işletmeyi amaçlamaktadır. Buna istinaden takip edecek yıllar da yani 2023 ve süre gelecek yıllarda bölge ve dünya markası olma vizyonunu taşımak için kurulan şirket taşımaya yönelik zırhlı araçlarda görevlendirilecek 1100 personel alınacağını açıklamıştır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *