«
  1. Anasayfa
  2. Bitcoin Kripto Para
  3. Bitcoin Ve Altcoinler Ne Zaman Yükselir

Bitcoin Ve Altcoinler Ne Zaman Yükselir

Bitcoin Ne Zaman Yükselecek

(BTC) Ve Altcoinler Yükselir Mi?

Bitcoin ve altcoinler yükselecek mi, Bitkoin ve altcoinler ne zaman yükselir sorusu son zamanlarda sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından sıklıkla sorulan soruların başında ise bitcoin ne zaman ralli yapacak ve bitcoin ayı döneminemi giriyor soruları olmaktadır. Anaslistler tarafından yapılan açıklamaları ve bitcoin (BTC) yorumları haberimizin detaylarındadır.

Kripto Paralar İçin Analistler Ne Diyor

Bitcoin (BTC) ve kripto para analistçilerinin yorumlarına göre kripto para piyasalarında yaşanan endişenin devam ettiği yönünde olmaktadır. Bitcoin ve kripto para piyasalarında yaşanan endişenin nedenlerinin başında ise covit omicron varyantı gelmektedir. Ayrıca BTC’nin 2021 yılında 62.000 bin dolar seviyelerinden geri çekilmeye başlaması ve 2022 yılında 32.000 bin dolar seviyelerine kadar düşmesinin kripto para yatırmcısına verdiği endişenin devam ettiği yönünde olduğudur. Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan düşüşlerin kripto para yatırımcılarını tedirgin etmesi ile kripto para yatırımcılarının farklı yatırımlara yöneldiği şeklinde açıklamalarda yapılmaktadır.

Analistlerin çoğunluğunun yorumlarına göre Bitcoin (BTC) ‘de küresel risk iştahının azaldığı söylenmektedir. BTC ‘ de yaşanan risk iştahının azalmasıyla 32.000 bin dolar ve 33.000 bin dolar seviyelerinden ocak ayında 36. bin dolar seviyelerine çıkması kripto paralarda risk iştahının azalmasına örnek olarak gösterilmektedir. Kripto paralar ve Bitcoin (BTC)’de küresl risk iştahının azalmasına yönelik bir örnek olarakta 2022 şubat ayı içinde Bitcoin (BTC) ‘nin 37.500 dolar seviyelerinde 45.500 dolar seviyelerine yükselmesi gösterilmektedir.

Geçtiğimiz hafta 45.500 dolar seviyelerine yükselen Bitcoin (BTC)‘ nin bu haftaki düşüş nedeni ise ABD Merkez Bankası FED’ in Kripto paralar üzerinde yarattığı baskı olarak açıklanmaktadır. Analistlerin bir çoğu FED’in olası faiz artırımı için yarattığı baskının ilerleyen dönemlerde Bitcoin için çok daha olumlu etkiler göstereceği yönünde olurken buna katılmayan analistler FED tarafından yapılacak faiz artırımının Bitcoin (BTC) ve kripto paralarda olumsuz etkiler yapacağı yönünde olmakatdır.

BTC’de Ralli (Boğa) Sezonu Ne Zaman Gelecek?

Analistlere göre Bitcoin (BTC)‘ nin ralli yapması için öncelikli hedefin 51.900 bin  bandı olduğudur. Bitcoinin 51.900 bin bandı üzerinde saatlik ve haftalık kapanışlar vermesinin çok büyük önem arz ettiği açıklanmaktadır. Yine analist yorumlarına göre 55.000 bin bandının hedef olduğu söylenmekte olup Bitcoin (BTC)‘ nin 55.000 bin bandı ve üzerinde 3 ve 4 gün boyunca günlük kapanış gelmesi yorumlanmaktadır. Ayrıca Bitcoin (BTC)’ kripto para analistleri haftalık kapanışında 55.000 bin bandı ve üzerinde olması durumunda Bitcoinde ralli gelmesinin mümkün olabileceği şeklinde yorumlamışlardır.

Bitcoin Neden Düşüyor Kripto Paralarda Son Durum URL: https://www.finanshaberi.net/bitcoin-kripto-para/bitcoin-neden-dusuyor-kripto-paralarda-son-durum/.html

Haberlerimiz değerlendirme amaçlıdır kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.