«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Fibabanka Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

fibabankataşıt

Fibabanka 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

FİBABankası 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası hakkındaki yazımızdan yararlanabilirsiniz. FİBABankası’ nın 2020 yılına özel olarak sunmuş olduğu yıl boyunca sürecek olan kampanyadan yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kredi notunuza uygun olarak sunulan FibaBank’ ın taşıt kredisiyle birlikte her zaman hem ilgili bankanın hem de diğer bankaların kredi faiz oranlarını karşılaştırma imkanı bulabilirsiniz. FİBABank’ ın müşterileri için sunmuş olduğu taşıt kredisi kampanyası ile ilgili bilgi sahibi olmak, ilgili taşıt kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak ve kredi hesaplama araçlarını kullanarak her zaman daha hesaplı ve kapsamlı krediyi çekebilmeniz mümkün olmaktadır. Başta FİBABank olmak üzere tüm bankaların taşıt kredisi karşılaştırmalarını sitemiz aracılığı ile yapabilirsiniz.

FibaBanka Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

2015 yılında kurulmuş olan FİBABanka her türlü kredi desteği sağladığı gibi, müşterilerine 2020 yılına özel olarak taşıt kredisi desteği de sağlamaktadır. Bu sayede uygun faiz oranları ile birlikte FİBAbanka taşıt kredisi faiz oranları 2020 imkanı sunulmaktadır.

FİBABanka taşıt kredisi faiz oranları belirlenirken vadeye göre artış şeklinde öngörülmüştür. Minimum 3 maksimum 60 ay kredi vadelendirme imkanı bulunmaktadır. 3 – 24 ay vadelendirme yapan kişilere özel ortalama % 0, 79 faiz oranı bulunmaktadır. 25 ile 36 ay vadelendirme imkanı bulunan kişilere özel olarak ortalama % 1, 29 faiz oranı sunulmaktadır. 37 – 48 ay için %1,49 oranında ortalama faiz oranı verilmektedir. 60 aya kadar olan işlemlerde ise % 1, 50 oranı çevresinde faiz oranı şekillenmektedir. Bu miktar 30.000 TL ile 100.000 TL ye kadar olan 0 km. ve ikinci el araçlarında ise artış olacak şekilde düzenlenmektedir. Araç fiyatında ve taksitlendirme seçeneğinde artış olduğu zaman faiz oranları da bu kapsamda artmaktadır. Ayrıca kişilerin kredi risk raporu da taşıt kredisi faiz oranlarını etkilemektedir.

FİBABanka Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Araç alabilmek için FİBA Bank kredisine başvuruda bulunmak ve araç fiyatının belirli bir oranına kadar kredi çekim talebinde bulunmak mümkündür. FİBA BANK taşıt kredisi 2020 yılına özel olarak hesaplama araçlarından yararlanmak için en kapsamlı bilgiyi FİBA Bank internet sitesi ya da FİBA Bank şubelerinden bulabilirsiniz. Bunun dışında hesaplama araçlarınızı kendiniz oluşturarak aracın değerini ve aynı zamanda taksit seçeceği ile birlikte ödemeniz gereken tutarı aylık ve yıllık olarak hesaplama yapabilirsiniz.

FİBABanka taşıt kredisi sunulurken aracın değeri 100.000 TL ye kadar olduğunda 0 km. araç ya da ikinci el araç fark etmeksizin araç değerinin % 70 oranında taşıt kredisi çıkmaktadır. 100.000 TL üzeri araç değerleri için ise, araç değerinin % 50 oranında kredi çıkmaktadır. Hesaplama araçları kullanılarak ve kişilerin kredi risk raporu değerlendirmeleri yapılarak, FİBABanka taşıt kredisi ile birlikte tüketici kredisi başvurusunda bulunmak mümkündür.

FibaBanka Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Türkiye’ de bulunan 62 şubesi ile birlikte hem kredi başvurusunda bulunmak hem de başvurunun ardından gerekli evraklar ile birlikte şubeye giderek kredi çekim işlemlerini gerçekleştirmek de oldukça kolaydır. FİBA Banka taşıt kredisi başvuru 2020 imkanından yararlanmak için sizler de bankaya ilgili kredi için kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz. FİBA Banka internet şubesi ya da mobil şube aracılığı ile direkt başvuruda bulunmak mümkündür. TC kimlik belgesi ile birlikte FİBA Banka şubelerine giderek de kredi başvurusunda bulunulabilir. Kredi risk raporu çerçevesinde değerlendirmeye alınarak, kredinin verilmesi onaylandıktan sonra, şube aracılığı ile kredi çekim işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *