«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Bankasından Borsa İşlemleri İçin Büyük Kampanya

TEB Bankasından Borsa İşlemleri İçin Büyük Kampanya

teb borsa kampanyası

TEB Bankasının yeni başlatmış olduğu kampanyanın kapsamı BORSA işlemleri ile ilgilenen müşterileri için olmuştur. BORSA işlemleri ile ilgilenen işlem yapan kişilerin bu hususta karlı çıkacakları kampanyayı yakından takip etmeleri ve yeni başlatılmış olan kampanya hakkın da bütün detayları bilmeleri yararlarına olacaktır.

BORSA İşlemleri İçin Kampanya ve Detayları

Söz konusu olan borsa işlemleri kampanyasının detayları şu şekilde olmaktadır. TEB Bankası tarafından yeni başlatılmış olan kampanya kapsamın da hisse Düzey 1 kampanyasından fayda sağlayanlara hediye olarak veri yayın paketi veriliyor. Bu husu da kampanya dahilin de Hisse Senedi Alım Satım İşlemlerine Veri Yayın Paketi Hediye edilirken ayrıca kampanya kapsamın da Türk Ekonomi Bankası müşterilerine her ay olacak şekil de TEB Pratik Borsa, CEPTETEB İnternet Şubesi ile birlikte TEB Yatırım İşlemleri Şubesi dijital kanallarından 50 bin liralık veya  daha çok hisse senedi alım , satım işlemlerini  gerçekleştirmeleri  durumun da ve daha ilerisi için  takip eden ayda Borsa İstanbul Hisse Düzey 1 veri yayın paketi müşteriye ücretsiz olacak şekilde  hediye veriliyor. Hisse senedi işlemlerinin Türk Ekonomi Bankası’nın bahsi geçen kanallarına taşınması durumun da veri yayın paketinden ücretsiz olarak yararlanma olanağı bulunduğu gibi ayrıca kampanya kapsamın da hisse alım satım işlemlerini de TEB Bankası  çatısı altında gerçekleştirilmiş olacak ve kampanyadan yararlanmış olacaklardır.

Söz konusu kampanya hakkında Türk Ekonomi Bankası kendi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu bilgilendirme hususun da yapmış olduklarını bir fırsat olarak değerlendirmiş ve bu fırsata hisse düzey 1 kampanyası adını vermiştir. Kampanyanın asıl maksadının Türkiye Ekonomi Bankasının müşterileri için büyük kolaylık sağlamak için yapıldığı da kampanya detaylarına eklenmiş yine Bankanın kendi sitesinden duyurulmuştur. Türk Ekonomi Bankası tarafından yatırımcılar için düzenlenen kampanyalardan olan Hisse Düzey 1 Kampanyası, Borsa İstanbul bünyesinde yapılan hisse senedi işlemlerinin CEPTETEB İnternet Şubesi’nden, TEB Pratik Borsa uygulamasından veya TEB Yatırım İşlemleri Telefon Şubesi yoluyla yapılması halinde geçerli oluyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler  Borsa Düzey 1 veri yayın paketine sahip olmak isteyen müşterilerin 1 ay süre içinde azami 50 bin TL’lik hisse senedi alış ile satış işlemini TEB2in bu kanalından gerçekleşmiş olması gerekmektedir. Bu şartları yerine getiren yatırımcılara bir sonraki ay veri yayın paketi hediye ediliyor. İnternet kanalının yerine mobil paketi seçmek isteyen TEB müşterilerinin TEB Yatırım İşlemleri telefon numarasını aramaları ve bu taleplerini bildirmeleri gerekiyor. Bu tercih durumunda içinde bulunulan ay mevcut kullanımdaki paket devam ediyor, seçilen paket diğer aylarda da devrede olacaktır.

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *