«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Katılım Bankasının 2019 Yılı KOBİ Destek Kampanyası

Türkiye Finans Katılım Bankasının 2019 Yılı KOBİ Destek Kampanyası

finans bank

Türkiye Finans Bankasından KOBİ Finansmanı

KOBİ’ ler için her zaman yeni arayış ve çalışmaların içinde olan Türkiye Finans Bankası bu çalışmalara bir yenisini daha eklemiş ve KOBİ’ lere finans sağlamak içinyeni proje ve kaynaklar üretip KOBİ’ lerin çekmiş veya çekecekleri kredide destek olacağını duyurmuştur. Söz konusu olan KOBİ kampanyasının detaylarını ve gereklerini siz değerli okuyucularımız için araştırıp sitemiz de yer vermek istedik. Türkiye Finans Bankasının düzenlediği kampanya ve detayları nelerdir bu gelişmeleri hep birlikte kontrol edelim. İşte Kampaya hakkında bilmeniz gereken detaylar.

 

KOBİ Kampanyası ve Kampanyanın Detayları

Türkiye Finans Bankasının başlatmış olduğu yeni yıl Kampanyası kapsamın da Türkiye Finans Katılım Bankası bireysel finansman destekleri, taşıt finansman destekleri ile konut finansman destekleri sağladığını duyurmuş ayrıca buna istinaden yapılan bu desteklerin yanında  ise KOBİ’lere özel finansmanlar sağlanacağını duyurmuştur. Türkiye Finans Katılım Bankası başlatmış olduğu kampanyanın dahilinde orta ve küçük ölçekli işletmelerin yatırım ve işlerinin aksamaması aynı zaman da işlerinin ertelenmemesi için kredi taksitlerini ertelemelerine imkan sağlamaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası başlatmış olduğu kampanya dahilinde KOBİ finansmanı ile 3 ay taksit erteleme imkanını KOBİ’ lere sunuyor. Yeni başlatmış oldukları kampanyayı yeni yıl finansmanı diye adlandırmış ve Türkiye Finans Katılım Bankası İnternet Şubesinde duyurularına eklemiştir.

Türkiye Finans Katılım Bankasının başlatmış olduğu kampanyaya başvurular Finans Katılım Bankasının Şubelerinden gerçekleştiriliyor. Türkiye Finans Esnafı Desteklemeye Devam Ediyor Türkiye Finans’ın yeni yıl yani 2019 senesi için düzenlediği bu kampanyadan fayda sağlamak isteyen KOBİ’lerin ürün alımlarına ve hizmet alımlarına destek sağlanıyor. Söz konusu olan kampanya kapsamın da KOBİ’lere 3 ay taksit ertelemesi sunularak ilk taksit ödemelerinin 2019 yılında yapılmasına fırsat veriliyor. Bu sayede KOBİ’lerin bu zaman zarfı içinde aldıkları finansman desteği ve işleri ile ilgilenmelerinin, büyütmelerinin ve geliştirmelerinin sağlanması hedefleniyor. KOBİ’lerin, esnafların ve işletme sahiplerinin bu başvurularını 31 Aralık 2018 tarihine kadar yapabilecekleri, şubelerin bu başvuruları kabul ettiği, finansman desteği sağlanan şirket sahiplerinin avantajlı kar payı oranlarından ve 3 ay taksit ertelemesi olanağından  faydalanacağı da Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından bildirilenler ve duyurulanlar arasında yer almaktadır.

 

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *