«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Cinemaximum Kampanyası

İş Bankası Cinemaximum Kampanyası

İŞ BANK

İş Bankası yeni uygulama başlatarak sinema bileti kampanyası yaptığının duyurmuştur. İş Bankasının Maximum Mobil’ i indiren ve buradan alışveriş yapan müşterilerine sinema bileti hediye ediyor.

İş Bankası Cinemaximum Kampanyası ve Detayları

Türkiye İş Bankası’nın başlatmış olduğu kampanyadan yararlanmanız İş Bankasının Mobil uygulaması olan Maximum Mobil’ i indirmeniz ve Maximum Özelliği bulunan Kredi Kartlarından almış olduğunuz Cinemaximum sinema bileti alışverişlerinizde söz konusu olan kampanya doğrultusun da 1 bilet sinema bileti aldığınız takdir de 1 bilet sinema bileti sizlere hediye ediliyor. Kampanya ayrıntıları Türkiye İş Bankası’nın internet sitesindeki kampanyalar bölümünden de yayınlanmıştır. Banka tarafından yapılan bilgilendirme doğrultusun da İş Bankasının Maximum Mobil uygulamasını indirmeniz gerekli. Söz konusu kampanya hususun da Kampanya kısmından Cinemaximum kampanyasındaki katıl butonunu tıklayarak bu kampanyadan faydalana bilirsiniz. Bu husus da kampanya kapsamından yararlanmanız için mutlak suretle İş Bankasına ait maximum özelliği bulunan kredi katlarından herhangi birine sahip olmanız yeterli olacaktır.

Kampanya doğrultusun da almış olduğunuz bir bilete ikinci bir bilet hediye ediliyor. Kampanyanın kapsamında tutulan kartlar ise şu şekilde olmaktadır. Üniversiteli aidatsız kredi kartı, İş Bankası bankamatik kartı, Maxixmum aidatsız kredi kartı. Söz konusu olan bu kredi kartları ve İş Bankası bankamatik kartları bu kampanyanın dışında tutulmuş ve kampanya kapsamına İş Bankasının Maximum özelliği bulunan kredi kartlarında geçerli olduğu da belirtilmiştir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *