«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank’tan Kampanya! Market Alışverişlerinde 60 TL Kazanma İmkanı

Şekerbank’tan Kampanya! Market Alışverişlerinde 60 TL Kazanma İmkanı

sekerbank

Bankalar Kampanya Yapmak İçin Adeta Sıraya Girmiş Durumda

Yine bir banka kampanyasından siz değerli okuyucularımızı haberdar etmek istedik. Hergün açıklanan kampanya haberlerine bu sıralar 2018 yılının sonuna doğru Banka sektörleri hızla giriş yapmış birbiri ardına her bankadan yeni müşteri kazanımı ve hazırda olan müşterilerini korumak için çeşitli kampanya haberleri geliyor. Yeni kampanya haberi ise yıllardır bu sektörde faaliyet gösteren Şekerbank’tan gelmiştir. Şekerbank’ın düzenlediği kampanya kapsamında market alışverişlerinde 60 TL bonus kazanma şansınız bulunmaktadır. Haberimizin detaylarına hep birlikte göz atalım 60 TL bonus kazanma şansı nasılmış öğrenelim.

Market Alışverişlerinde 60 TL Bonus Kazanma Şansı

Şekerbank Market alışverişleri kampanyası başlatmıştır. Bu kampanyanın detayları nelerdir birlikte inceleyelim. Şekerbank bu başlatmış olduğu kampanya doğrultusun da Kilpa Market, Özdilek Market ve Migros Toptan Marketleri ile anlaşmış kampanya doğrultusun da anlaşmaya göre bonusların kullanılması gereken tarihler belirlenmiştir. Şekerbank başlatmış olduğu kampanya kapsamın da müşterilerinin daha fazla bonuslar kazanması için çalışmalar yapmış ve bu kampanya doğrultusun da yeni müşteri kazanmayı gözetmiştir. Sizlerde Şekerbank’ın başlatmış olduğu kampanyadan yararlanmak istiyor iseniz Şekerban müşterisi olmanız gerekecek ayrıca yapmış olduğunuz alışverişleriniz de Garanti Bonus Pos cihazından gerçekleştirmiş olmalısınız.

Özdilek Market Bonusu 20 TL

Şekerbank Bonus kart kullanarak Özdilek’ten yapılacak olan tek seferlik 100 TL ile üzerinde yapılan alışverişlerin farklı günlerde olmak kaydı ile 2 defa tekrarlanması durumunda 20 TL Bonus kazanıyorsunuz. Söz konusu olan Bonusu kazanmak için alışverişinizden önce OZDİLEK yazıp 7353 olan numaraya kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Bu husus da kazanmış olduğunuz bonuslarınızı sadece market alışverişlerinde kullana biliyorsunuz.

Kilpa Market Bonusu 10 TL

KILPA marketten yapmış olduğunuz alışverişlerinizde ise yine aynı oran ve detaylar kapsamın da 10 TL Bonus kazanıyorsunuz. Buradan yapmış olduğunuz alışverişte ise KILPA yazarak 3340′ a kısa mesaj gönderiyorsunuz. Fakat KILPA marketten kazanmış olduğunuz Bonus 30 Kasım 2018 Tarihine kadar geçerli tutuluyor.

Migros Toptan Market Bonusu 60 TL

Migros Toptan Marketlerinden yapmış olduğunuz en az 500 TL ve daha fazla olan alışverişlerinizde ise 60 TL tutarın da bonus kazanıyorsunuz. Migros Marketlerinden kazanmış olduğunuz Bonuslar ise 12 Aralık 2018 ve 20 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli olmak kaydı ile kullanılıyor. Migrostan yapmış olduğunuz alışverişlerde bonus kazanmak için MIGROSTOPTAN yazarak 3340′ a kısa mesaj göndermeniz gerekiyor.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *