«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Arabanın Tamamına Kredi Veren Bankalar

Arabanın Tamamına Kredi Veren Bankalar

Arabanın-tamamına-kred

Peşinatsız Taşıt kredisi Veren Bankalar 2019

Değerli okuyucularımız hiç peşinatsız araba kredisi veren bankalar var mı diye ayrıca arabanın tamamına kredi veren bankalar hangileridir diye son zamanlarda çok merak edilen bu konuya açıklık getirmek istiyoruz. Peşinatsız taşıt kredisi veren bankalar ve arabanın tamamına kredi veren bankalar hangileridir başlıklı konumuz son zamanlarda vatandaşlarımız açısından en çok merak edilen ve en çok araştırılan konulardan birisi olmaktadır. Arabanın tamamına kredi veren bankalar ve peşinatsız taşıt kredisi veren bankalar konusu son zamanlarda internet arama motorlarında da en çok merak edilip araştırılan haber olarak birinci sırada yer almaktadır. Bizde finanshaberi.net olarak sizler tarafından çok merak edilen ve internet arama motorlarında en çok aranan haber olarak karşımıza çıkan peşinatsız araba kredisi veren bankalar ve arabanın tamamına kredi veren bankalar husususunu siz değerli okuyucularımız için hem bankalardan hemde araba firmaları bayilerinden araştırarak siz değerli okuyucularımızın bu konuda çok merak ettiğiniz ve akıllarınızda kalan sorulara cevap vermek için sitemiz de yayımlamak istedik. Sizlerde bu hususta daha sağlıklı ve en doğru bilgilere sahip olmak isterseniz eğer lütfen siz değerli okuyucularımız için yapmış olduğumuz haberi yani peşinatsız taşıt kredisi veren bankalar 2019 ve arabanın tamamına kredi veren bankalar yazımızı lütfen sonuna kadar okuyarak ulaşmak istediğiniz bütün bilgilerden haberdar olun.

Bankalar ve Taşıt Kredileri Hakkında Detaylar 2019

Değerli okuyucularımız yaptığımız bütün araştırmaların neticesinde birçok internet haber sitelerinde yer alan peşinatsız kredi veren bankalar var diye yazılan yazılarının bir çoğunun yanlış haber olduğu ortaya çıkmıştır. finanshaberi.net olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonucu BDDK’nın almış olduğu ve resmi gazetede yayımladığı bildiriye göre bankalar aracın yüzde 70 kadarına kredi verebiliyorlar. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurulunun resmi gazetede yayımlanan bildirisinden sonra bütün bankaların sıfır araç kredilerinde verebilecekleri kredi toplamı alacak olduğunuz arabanın yüzde 70’i kadar olmaktadır. Bu aşamada hangi bankaya başvuru yaparsanız yapın mutlak suretle alacak olduğunuz arabanın yüzde 30’u kadar paranız olması gerekmektedir. Eğer alacak olduğunuz arabanın yüzde 30’u kadar paranız var ise istediğiniz bütün bankalardan taşıt kredisi alabilirsiniz. Fakat bu gerçeğin bizzat bilinmesi gerekir ki hiç bir banka peşinatsız taşıt kredisi verememektedir hiç bir banka arabanın tamamına kredi verememektedir. Fakat değerli okuyucularımız ikinci el araçlarda bu işlemler de farklılıklar olmaktadır. İkinci el araçlarda 5 yaşına kadar olan araçlarda kredi kullana biliyorsunuz. Bu hususta da yine doğru bilgiler vermemiz sizler için çok daha iyi olacaktır. İkinci el araçlar da ise bankalar arabanın yüzde 75’ine kredi verebiliyorlar. Yani ikinci el araba almak istiyorsunuz ve bu hususta taşıt kredisi alacaksınız işte o zaman almak istediğiniz arabanın fiyatının yüzde 25’inin elinizde olması gerekmektedir.

Oto Firmaları ve Araç Kredileri! Hiç Peşinatsız Araba Kredisi Detayları

Değerli okuyucularımız hiç bir banka peşinatsız araba kredisi kullandıramaz hiç bir banka arabanın tamamına kredi vermemektedir. Fakat bu hususta sizlerin içini aydınlatacak başka bir husus vardır. Oto firmaları bazı zamanlarda özellikle kış aylarında veya satışların düştüğü aylarda birde yıl dönümlerinde yeni model arabayı piyasaya süreceği için elinde olan bir önceki yıllar için üretilmiş arabalarda taşıtın tamamına kredi imkanı sağlamaktadır. Bankacılık denetleme ve düzleme kurumu yani BDDK’nın bildirimine göre bankalarda araba kredisi taşır kredisi 48 ay vade ile verilmektedir. Fakat araba firmaları yukarıda da belirttiğimiz üzere arabanın tamamına kredi saplaya bilmektedir. Eğer sizlerde peşinatsız taşıt kredisi kullanmak isterseniz veya arabanın tamamına kredi kullanmak isterseniz oto firmalarının yukarıdaki yazdığımız dönemlerdeki kampanyalarını takip etmelisiniz. Bu husus hakkında sizler için gerekli olan her bilgiye araba kredisi taşıt kredisi konusunda bilmeniz gereken her sorunun cevabına da sitemizi takip ederek bulabilirsiniz. Söz konusu olan hiç peşinatsız taşıt kredisi ve arabanın tamamına kredi veren bankalar hususun da aklınız da her hangi bir soru kalmış ise veya aradığınız sorunun cevabını bulamamış iseniz sitemizin yorum bölümünden bizlere sormak istediğiniz bütün soruları sora bilir aradığınız cevapları alabilirsiniz. Hatta sadece araba kredisi ve peşinatsız taşıt kredisi değil bütün banka haberleri ve kredileri ayrıca kredi kartı ile kredi kampanyaları hakkında bütün haberlere ulaşa bilir ve bütün konularda bizlere yorum bölümünden sorular sorarak aradığınız bütün cevaplar hakkında çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *