«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Gelir Belgesiz Kredi ve Kredi Kartı Veren Bankalar

Gelir Belgesiz Kredi ve Kredi Kartı Veren Bankalar

gelir_belgesiz_kredi_karti_veren_bankalar

Gelir Belgesiz Kredi Kartı ve Gelir Belgesiz Kredi Alına Bilir Mİ?

Bütün vatandaşlarımız bir çoğu bu konu hakkında tam ve net bir bilgiye sahip değildirler. Gelir belgesiz kredi kartı alına bilir mi diye bir çok vatandaşımız bu hususu merak etmektedir. Ayrıca yine haberimizin başlığında da belirttiğimiz üzere gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar ve hangi banka gelir vergisi olmadan kredi karı veriyor ve hiç bir gelir belgem yok kredi kartı nasıl alırım soruları gündeme gelmektedir. Özellikle son zamanlarda yaşanan özellikle 2018 yılında başlayan 2019 yılında da halen devam eden ve 2020 yılına yaklaşırken bile giderek ülke genelinde her tarafa yayılan ekonomik kriz sebebi ile bir çok firmanın fabrika kapatması tekstil firmalarının kapanması ve yaklaşık 13 yıldır süren küçük esnaflarımızın kepenk kapatması ülke genelinde işsizlik oranlarının artışına ve bir vatandaşımızın işsiz kalmasına neden olmuştur. Bu sebeplerden dolayı işsizlik oranları ülke genelinde çift rakamlı hanelere çıkmış ve bir çok vatandaşımız mağdur olmuştur. İşsizlik mağduru olan vatandaşlarımız bir çoğu kredi kartından dolayı sıkıntı içerisine girmiştir. Kredi kartı olmayan vatandaşlarımız ise kredi kartı gelir belgesi göstermeden çıkar mı alınır mı diye merak etmektedir.

Gelir belgesi göstermeden kredi kartı veren bankalar var mı veya gelir belgesi göstermeden nasıl kredi kartı alabilirim diye herkes tarafından merak edilen ve cevapları bilinmeyen bu soruyu bizlerde siz değerli okuyucularımız için finanshaberi.net olarak çok daha sağlıklı ve en doğru haberleri bulması ve öğrenmesi için bu konu ile alakalı kurumlardan yani bizzat bankaların yetkili personelleri ile görüşerek konu hakkında yani gelir belgesi olmadan kredi kartı veren bankalar var diye araştırdık ve şimdi bu haberi sitemiz vasıtası ile siz değerli okuyucularımız bilgilerine sunuyoruz. Siz değerli okuyucularımız gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar var mı hususunda merak ettiğiniz ve aklınızda kalan bütün soruların cevaplarını bulmak isterseniz eğer lütfen gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar var mı başlıklı haberimizi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. Söz konusu olan gelir belgesiz kredi veren bankalar hususunda ve bankalar kredi kartları ve bütün banka haberlerine yönelik aklınızda kalan soru işaretleri için sitemizde yayınladığımız haberimizin altında bulunan yorum bölümünden sorularınızı rahatça sorabilir ve aradığınız cevapları alabilirsiniz. Şimdi yazımızın başlığında da olduğu gibi gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar var mı hususunun bütün detaylarını hep beraber inceleyelim.

Gelir Belgesi Kredi Kartı Veren Bankalar ve Tüm Detaylar

Çok değerli okuyucularımız artık kredi kartı almak göründüğü kadar zor olmamaktadır. Bankalarda oluşan yüksek faizler yüzünden bankalar kredi satamaz duruma geldi . Vatandaşlarımız artık krediye daha çok uzak durmaktadır. Çünkü bankada her türlü faiz konut kredisi,taşıt kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi olmak üzere bütün kredilerin faiz oranları afaki düzeyde yüksek olduğu için bankalar kredi satma zorluğu çekmektedir. Bu sebeplerden dolayı bankalar bazı ürünlerine esneklik getirmiştir. Bu örneklere ilk vereceğimiz ise kredi kartı olmaktadır. Kredi kartı verme işlemlerine esneklik getiren bankalar sayesinde artık gelir belgesiz kredi kartı alına bilmektedir. Fakat burada bilmeniz gereken başka bir husus ise gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar ilk olarak tabi ki kendilerini de korumak için müşterisini tanıyana kadar düşük limitli kredi kartları vermektedirler. Hiç bir gelir belgeniz olmasa bile kredi kartı alıyorsunuz. İster ev hanımı olun ister çalışmayan bir kimse veya öğrenci olsanız bile gelir belgesiz kredi kartı alabilirsiniz.

Gelir Belgesiz Kredi Kartı Nasıl Alınır? Gelir Belgesiz Kredi Kartı Veren Bankalar Ve Kredi Kartı Limitleri

Değerli okuyucularımız öncelikle gelir belgesiz kredi kartı veren bankaları tek tek açıklayalım. ING Bank, Odeabank, Burganbank, Fibabank, Yapıkredi Bankası, Garanti Bankası, finansbank, Akbank, HSBC Bankası olmak üzere bu bankalardan kredi kartını çok daha kolay alabilirsiniz. Fakat bu bankaların sizlere vereceği gelir belgesiz kredi kartı limitleri çok cuzi tutulmaktadır. Gelir belgesiz kredi kartı almanız için kredi notunuzun 1400 olması gerekecek ayrıca herhangi bir icra işlemlerinizin olmaması gerekmektedir. Kamu bankaları da düşük limitli kredi kartı vermektedir. Kamu bankalarından alına gelir belgesiz kredi kartı limitleri 500 TL ile 750 TL arasında olurken diğer özel bankalardan alacağınız gelir belgesiz kredi kartı limitleri 1.000 TL ile 1.500 TL arasında olacaktır.

 

Gelir Belgesi Olmayan Kredi Alabilir Mi ?

Günümüzde hemen herkesin aniden paraya ihtiyacı olabiliyor ve bu ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bankalardan kredi çekmek zorunda kalabiliyor. Bu zorunda kalan kişiler bazen bir ev hanımı olabilirken bazen bir memurda olabiliyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşların bankalar tarafından belgenebilen bir geliri olması gerekiyor.  Bu gelirler maaş geliri faiz geliri veya kira geliri gibi çeşitli gelirler. Eğer gelirinizi belgeyebiliyorsanız bankadan çok kolay bir şekilde kredi alabilirsiniz peki ya belgeleyemiyorsanız ?

Bankalar belgenebilen bir geliri olmayan bireylere kredi vermeye pek yanaşmıyor. Geliri olmayan bireyler bir şekilde kredi kartı almanın yolunu bulsa da, krediler de aynı yöntem işlemiyor.  Geliri olmayan nasıl bankadan kredi çekebilir gelir belgesiz kredi imkanı var mıdır ? Geliri olmayan bireyler hangi şartlar altında bankalardan kredi çekebilir ?

Gelir Belgesiz Kredi Nasıl Alınır

Serbest çalışan bireyler veya ev hanımları sigortalarını yatırmadığı sürece bankalardan kredi alamıyor. Sigorta ödenmediği zaman  gelirinizi olduğunu kanıtlayamazsınız. Peki gerçekten gelir belgesi sunmadan kredi alınabilir mi ? gelir belgesiz kredi nasıl alınabilir ?

İpotek İle Gelir Belgesiz Kredi

Daha önce de dediğimiz gibi herhangi bir şekilde gelir belgesi sunamayan bireyler bankadan kredi alamıyor. Ancak alacağınız Kredi tutarınca bir mal varlığına sahipseniz,  bunu ipotek ettirerek bankadan gelir belgesiz kredi alabilirsiniz .Bunun için herhangi bir gelir belgesine veya kefil ihtiyacınız bulunmuyor. Örneğin aracınızı ipotek kestireceğini zaman, ekspertiz aracınızın değerini ölçer ve alacağınız kredi tutarı taşıtın değeri kadar ise veya aşkım değerinden daha az ise bu durumda kredi onaylanacaktır. Ancak taşıtınız banka üzerine bir alacaklı kaydı geçildiği için maalesef aracınızı kullanamayacak ve aynı zamanda satamayacaksınız. Gelir belgesiz kredi almak için, aracınıza ait bir ruhsat ve nüfus cüzdanı ile bir banka şubesini ziyaret ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Gelir Belgesiz Blokeli Kredi Nasıl Alınır

İsteyeceniz şeyi alacak kadar nakit  paranız var Ancak peşin ödeme yapmak istemiyorsanız, Bu durumda paranızı bankaya bloke ettirebilir ve taksitle ödeme yapabilirsiniz. Bankaya bırakıyor olduğunuz süre boyunca paranızı kullanamaz çekemezsiniz. Banka, kredinizi ödemediğiniz durumlarda paranıza el koyma hakkına sahiptir.

Bankalar Aracılığı İle Gelir Belgesiz Kredi Alma

Aktifbank

 Kredi notuna ve gelir belgesine önem vermeyen Aktifbank gelir belgesi olmayan bireylerinde kredi alabilmesinin önünü açtı. Gelir belgesiz kredi alabilmek için Aktifbank’ın talep ettiği şartlar, herhangi bir şekilde kara listeye girmemiş olmak, hakkında icra ve yasal takip başlatılmamış olmak. Bu şartlar, aktifbank’ın gelir belgesi olan veya olmayan kişiler için talep ettiği şartlar. Eğer bu şartları sağlıyorsanız Altifbank üzerinden kolayca kredi alabilirsiniz. Gelir belgesiz kredi veren bankalar arasında olan Aktifbank’ın krediler için talep ettiği faizler ise çok yüksek, yıllık maliyeti @’ı bulan krediler bulunmaktadır. Ancak aktifbank’ın bu kadar yüksek faiz almasını son dderece doğal karşılıyoruz çünkü gelir belgesi olmayan ve kredi notu düşük olan pek çok insana kredi veriyor. Bu krediler bankanın sırtına büyük bir risk bindirmiş oluyor ve aktifbank da yüksek faiz alark bu riski dengelemiş oluyor. Aktifbank 10 bin TL krediyi 3 yıl vadede  aylık 430 TL taksitle vermektedir. 

Garanti BBVA Gelir Belgesiz Kredi

Gelir belgesiz kredi veren banka başka bir banka ise Garanti BBVA olmaktadır. Garanti BBBVA,  bankası aracılığı ile kolayca gelir belgesiz kredi çekebilirsiniz. Garanti BBVA’nın gelir belgesiz kredi için tanıdığı limit 100,000 TL, ancak standart müşterilerde olduğu gibi 60 ay vade seçenekleri yok. En fazla 36 ay vade ile çekebilirsiniz. Garanti Bankası gelir belgesiz kredi yıllık maliyet oranı yaklaşık 5 civarındadır. 

Türk Ekonomi Bankası Gelir Belgesiz Kredi

Yıllardan beri Türkiye’nin önde gelen büyük bankalarından bir olan Teb, şimdilerde düzenlemiş olduğu kredi kampanyaları sayesinde, gelir belgesi olmayan bireylerinde kredi alabilmelerini sağlıyor. Türkiye Ekonomi Bankası’nın bu kredi için tanıdığı limit yaklaşık olarak 12,500 TL. Eğer Türkiye Ekonomi Bankası müşterisiyseniz herhangi bir şekilde kefil evrak dosya işleri ile uğraşmadan gelir belgesine sahip olmanıza gerek olmadan kredinize internet üzerinden başvurup temin edebilirsiniz.

 

Ing Bank Gelir Belgesiz Kredi

Ing bank da gelir belgesi olmayanlara kredi veren bankalar arasında. Ing bank’ın vermiş olduğu kredi için tanıdığı üst limit 5.000 TL. Ne yazık ki daha fazla kredi alamıyorsunuz. Almış olduğunuz kredinin %0,5’i kadar dosya masrafı ödemeniz gerekiyor.  Kredinizi 4 yıl vadeli ve aylık %2,29’dan başlayan faiz oranları ile alabilirsiniz. 5,000 TL krediyi 4 yıl vadeli olarak çekmeniz durumunda, aylık 167 TL taksit ödersiniz.

Odeabank Gelir Belgesiz Kredi

Odeabank da gelir belgesiz kredi veren bankalar arasındadır. Odeabank gelir belgesiz maaş bordrosuz kredi vermek için bazı şartlar aramaktadır. Bu şartların ilki ve en önemlisi asla ve asla kredi notunuzun kara listeye girmemiş olması ve hakkınızda yasal takip başlatılmamış olması gerekmektedir. Tüm bu şartları taşıyan tüketiciler Odeabank üzerinden 10 bin TL limitli  aylık %2,27 faiz oranı ile 36 ay vadede kredi çekebilirler. 

Gelir belgesi mecburi olmasa bile bazı şeyleri gelir olarak göstere bilirsiniz. Bunlara örnek verecek olursak anne veya babanızdan kalan emekli aylığı dul ve yetim aylığı veya malul yakını veya ev kirası alıyor iseniz bunların hepsini de bankaya gelir belgesi olarak göstere bilirsiniz.

Sayın okuyucularımız sizlerde gelir belgeniz olmasa bile kredi kartı almak isteye bilirsiniz ve Gelir belgesiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu işlem için biz bütün bankaların isimlerini ve neler yapmanız gerektiğini ve detayları açıkladık. Sizlerde gelir belgeniz olmadan kredi kartı almak isterseniz veya Gelir belgesiz kredi veren bankalardan kredi almak isterseniz eğer yukarıda isimlerini belirttiğimiz bütün bankalara rahatlıkla başvuru yapabilir ve kredi kartınızı alabilirsiniz.  Ayrıca gelir belgesi olmayan kredi alabilir mi, gelir belgesiz kredi başvurusu yapılır mı ve gelir belgesiz kredi veren bankalar hakkında cevap bulamadığınız herhangi bir soru varsa daha önceden belirttiğimiz üzere haberimizin altında bulunan yorum bölümünden aklınıza takılan bütün soruları sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *