«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA 2020 Personel Alımı

Garanti BBVA 2020 Personel Alımı

garanti personel

Garanti BBVA Personel Alımları 2020

Garanti Bankası da diğer birçok banka gibi ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için sık sık personel alım ilanı duyurusu yapmaktadır. Verdiği güven ve hizmet kalitesi sebebiyle, çok sayıda kişi Garanti BBVA’nın bir parçası olmak için can atmaktadır. Siz de Garanti’nin uzman ve profesyonel kadrosunun bir parçası olmak istiyorsanız güncel ilanlara göz atabilirsiniz. Bu yazımıza Garanti BBVA 2020 personel alımı ile ilgili olarak açık pozisyonlar, alım şartları ve personel alımı sınavı için başvuru tarihleri ile nasıl başvurabileceğinize değineceğiz.

Garanti BBVA 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Garanti BBVA, yılın farklı zamanlarında personel alımı için ilanlar paylaşmaktadır. Bu güncel ilanları takip ederek kriterleri karşılamanız durumunda başvuru yapabilirsiniz. Banka içerisinde en çok müşteri temsilcisi ve güvenlik şefi ihtiyacı doğduğu için bu iki pozisyon ilginizi çekiyorsa yıl boyunca iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Pozisyondan bağımsız olarak Garanti Bankası personel alımı yaparken önce sınava tabi tutmaktadır. Bu sınavı geçmeniz takdirinde ancak o zaman ilgili pozisyon için başvuruda bulunabilirsiniz.

Garanti Bankası ayrıca üniversite öğrencileri, yeni mezunlar ve deneyimli kişiler için ayrı ilanlar paylaşmaktadır. Üniversitelerin 2. Ve 3. Sınıf öğrencileri Talent Camp, Staj, Alternatif İş Olanakları gibi ilanlara başvurabilirken tüm üniversite öğrencileri düzenlenen kampüs etkinliklerine katılabilir. Garanti BBVA’daki iş alımlarının yüzde 80’i yeni mezun kişilerden oluşmaktadır. Yeni mezunlar Müfettiş YardımcısıBilgi Sistemleri Denetçi YardımcısıMüşteri DanışmanıTelefon BankacılığıManagement Trainee, Sales Trainee pozisyonları için başvuru yapabilir. Ayrıca deneyimli kişiler Genel Müdürlük ve Şube Pozisyonları için değerlendirilmektedir. Şimdilik başvurabileceğiniz güncel ilanlar şöyledir:

  • Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, İstanbul, 3 ilan
  • Müşteri Danışmanı, Kahramanmaraş
  • Dış Ticaret Ve Krediler İşlemleri Asistanı, İstanbul
  • Müşteri Danışmanı, İstanbul Anadolu Yakası
  • Müşteri Danışmanı, İstanbul Avrupa Yakası
  • Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi ( Türkçe ve İngilizce ), Sivas, 4 ilan

Garanti BBVA 2020 Personel Alım Şartları

Garanti Bankası 2020 yılı personel alımı şartları pozisyondan pozisyona değişiklik göstermektedir. Ancak, genel olarak başvuracak kişilerden beklenen birtakım nitelikler mevcuttur. Lisans ya da meslek yüksekokulu öğrencisiyseniz, ders programınızın çalışmaya izin veriyor olması gerekir. Ya da lisans mezunu olmanız beklenir. Garanti BBVA 2020 pozisyonları için başvuru yapıyorsanız başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını aşmamış olmalısınız. Başvurduğunuz pozisyonun yer aldığı ilde ikamet ediyor olmanız gerekmektedir. Askerlik görevini tamamlamış olmanız ya da en az 1 yıl süreyle tecil ettirmiş olmanız gereklidir.

İyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip olmak başvurularda ekstra bir avantajdır. Ayrıca çalışma koşulları tamamen İngilizce olan pozisyonlar da mevcuttur. Tüm bu kriterlerin yanı sıra Garanti BBVA ailesine katılmak için hızlı olmanız, yaptığınız işi sevmeniz, insan ilişkilerinde başarılı olmanız, zaman planlaması yapabiliyor olmanız, masa başında ve yoğun tempoda çalışmaktan hoşlanıyor olmalısınız. Tüm bu hususlar ayrıca mülakatlar sırasında da ayrıyeten irdelenmektedir. Garanti, şubelerinde benimsemiş olduğu bankacılık ruhunun devam etmesi açısından personellerinde sadece teknik bilgi ve donanıma bakmakla kalmaz, aynı zamanda karakter incelemesi de yapar.

Garanti BBVA 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Garanti BBVA 2020 personel alımı sınav tarihleri henüz belli olmamakla birlikte güncel pozisyonlar için son başvuru tarihi bulunmaktadır. İlginizi çeken ve kriterlerini sağladığınız başvurulara son tarihinden önce başvuru yapmanız halinde banka tarafından sizinle iletişime geçilerek sınav hakkında bilgi verilecektir. Bankaların sınav ücretleri bankadan bankaya değişse de 50 – 100 TL arasında değişmektedir. Güncel pozisyonlar ve şehirler için her zaman bankanın resmi kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *