«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım Mobil Şubesi Yenilendi

Ziraat Katılım Mobil Şubesi Yenilendi

ziraat-katilim-bankasi-mobil-subesi-yenilendi-678x381

Ziraat Katılım Bankası Mobil Şubesini Yeniledi

Sayın okurlarımız bugün sizlere ziraat katılım mobil şube ve ziraat katılım bankası mobil şube yeniliği hakkında bilinmesi gereken önemli detayları açıklamak istiyorum. Sizlerinde bildiği üzere Mobil şube, mobil bankacılık işlemleri banka ile yapacağımız bütün işlemlerimizi hızlandırmaktadır. Bütün bankaların mobil şubeleri mevcut olmaktadır. Bugünde Bir kamu bankası olan Ziraat katılımın mobil Bankacılıkşubesinde yeniliğe gitmiş olduğunu ve uygulama hakkında bir takım değişiklikler olduğunu ve ziraat katılım bankası mobil şube yenilikleri nelerdir ve söz konusu hususta ziraat katılım mobil şube kullanıcılarının bilmesi gereken detaylar nelerdir diye çok merak edilen yenilik hususlarını sizlerin bilgilerine sunmak istiyoruz. Değerli okurlarımız sizlerde ziraat katılım bankası mobil şubesi yenilikleri hususunda detaylı ve bilgiler ve çok daha sağlıklı bilgiler almak isterseniz eğer haberimizin bütün detaylarını okuyarak ziraat katılım mobil şube yenilikleri hakkında istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Ziraat Katılım Mobil’de Bankacılık İşlemleri Ücretsiz

Ziraat katılım bankası tarafından ziraat katılım mobil’de yapılan değişiklik bankanın resmi internet sitesinden duyurulmuş ayrıca ziraat katılım mobil şubede yapılan yenilikler banka müşterilerine SMS ile bildirilmiştir. Ziraat katılım bankası mobil bankacılık şubesini yenileyerek buradan yapılacak olan banka ve bankacılık işlemlerini ücretsiz olarak vereceğini duyurmuş ve hemen uygulamaya geçmiştir. Sizlerde ziraat katılım mobil şube kullanıcısı iseniz artık bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi hiç bir banka işlem ücreti ödemeden ziraat katılım mobil şube ile gerçekleştire bilirsiniz. Bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi çok daha rahat yapmanız için bilgisayar ve mobil telefonlardan bu işlemlerin herkes tarafından çok daha rahat kullanılması için ziraat katılım mobil şubesini yenilemiştir. Sizlerde ziraat Katılım mobil uygulamasını indirerek bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Ziraat katılım mobil ile ücretsiz yapılan banka ve bankacılık işlemlerine örnek verecek olursak eğer ziraat katılım mobili indiren banka müşterileri EFT, Havale, fatura ödeme gibi birçok işlemlerini ücretsiz yapabiliyorlar. Ayrıca ziraat katılım bankası mobili kullanan banka müşterileri mobil destek alarak bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında bilgiler alabilirler. Bu işlemler örnek verecek olursak eğer ziraat katılım mobil uygulamasını kullanan banka müşterileri bankanın sunmuş olduğu bireysel ihtiyaç kredisi, konut kredisi, taşıt kredisi, kredi kartı kampanyaları, HGS işlemleri, kasko işlemleri, araç sigortası işlemleri, otomatik fatura ödemeleri, hesap açma ve hesap kapama işlemleri, ziraat katılım mobil bankacılık ve ziraat katılım bankası internet bankacılığı hesap açma işlemleri, ziraat katılım internet bankacılığı şifre alma gibi daha bir çok hususta ziraat bankası mobil üzerinden canlı destek alabilirsiniz.

Ziraat Katılım Mobile Nasıl Giriş Yapılır?

Değerli okuyucularımız sizlerde ziraat katılım bankası mobil uygulamasını çok rahat indire bilir ve sisteme giriş yapabilirsiniz. Ziraat katılım bankası mobile giriş yapmak için bankanın resmi web sitesi üzerinden, Google Play Store sanal mağazaları üzerinden uygulamayı mobil telefonunuza indirerek ziraat katılım mobil şubeye giriş yapabilirsiniz. Değerli okuyucularımız söz konusu hususlarda aklınıza takılan sorularınız var ise eğer ziraat katılım bankası mobil şubesi yenilendi başlıklı haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca ziraat katılım müşteri hizmetleri telefon numarası 0 850 220 50 00 iletişim hattını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *