«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Finansman Desteği

Vakıf Katılım Finansman Desteği

Vakıf_Katılım_Bankası_Logo

Vakıf Katılım’dan Çok Uygun Kar Oranıyla Finansman Desteği!

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile vakıf katılım bankası ihracatçı desteği hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Kamu bankası olarak faaliyetlerini sürdüren vakıf katılım bankası ihracatçı firmalara sağladığı finansman desteğine bir yenisini daha ekleyerek bu haberi ilk olarak kendi resmi web sitesi sayfasından paylaşarak kamuoyuna duyurmuştur. Bizlerde sizlere söz konusu olan vakıf katılım finansman desteği hususunda sizlere çok daha sağlıklı haberler vermek için bu haberi gündemimize alarak sitemiz vasıtası ile siz değerli okurlarımızın bilgilerine sunmak istedik. Sizlerde Vakıf Katılım Bankası ihracatçı desteği konusunda çok daha net bilgiler almak isterseniz eğer haberimizin bütün detaylarını okuyarak aradığınız ve merak etmiş olduğunuz bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin detaylarını açıklama kısmına geçelim.

Vakıf Katılım Bankası İhracatçılara Desteklerini Sürdürüyor

Sayın okurlarımız vakıf katılım bankası tarafından ihracatçı firmalar için yeni finansman desteği sağlayan paketler hazırlanarak ihracatçı firmalara çok uygun kar oranı ile finansman sağlamaktadır. Söz konusu olan ve vakıf katılım bankası tarafından ihracatçı firmalara sunulacak olan finansman desteğinin çok uygun kar oranı ile sağlanacaktır. Bu kapsamda vakıf katılım bankası ihracatçı finansman desteği dolar türünden kullanacak firmalar için yüzde %0.32 aylık kar oranı ile sağlanacak yine aynı kapsamda euro türünden kullanacak ihracatçı firmalar için ise finansmanlar da yüzde %0.25 aylık kar oranından geri ödemesi yapılacak olarak hazırlanmış finansman destek paketi olmaktadır. Vakıf katılım bankası tarafından ihracatçı firmalara sağlanacak olan finansman destek paketi ile Türkiye genelinde yaşanan ekonomik krize bir nebzede olsa dur demek ve ekonomiye canlılık kazandırmak hedeflenmektedir. Söz konusu olarak vakıf katılım bankası tarafından sağlanarak uygulamaya geçirilen çok uygun oranlı finansman desteği ile yine ülke ekonomisine ve ihracatçı firmalara nefes aldırmak istenmektedir. Konu hakkında yani ihracatçı firmalara sağlanacak olan çok uygun oranlı finansman desteği hakkında açıklamalarda yapılmış ve bu önemli husus kamuoyuna duyurulmuştur. Şimdi o açıklamalardan biraz bahsederek siz okurlarımızın bilgilerine yapılan açıklamaları sunmak istiyorum.

Vakıf Katılım Bankasından 6 Ay Geri Ödemesiz Finansman Desteği

Değerli okuyucularımız bu kısımda vakıf katılım destek finansmanı hakkında bilmeniz gereken çok önemli detayları sizlere açıklamak istiyorum. Vakıf katılım bankası ihracatçı firmalara sağlanan finansman desteği kapsamında ihracatçı firmalara düşük maliyet ile en fazla 500 bin dolar ve yine aynı kapsamda düşük maliyetle 500 bin Euro finansman desteği sağlayacaktır. Vakıf katılım bankası tarafından ihracatçı firmalara sağlanan finansman desteğinin ödemesi ise 6 ay gecikmeli başlayacaktır. Yani kullanılan finansmanın ödemesi altı ay sonra başlayacak ve bu finansmanlar için ihracatçı firmalara 30 aya kadar vade imkanı sağlanacaktır. İlk altı ay ödemesi olmadığı için finansman vadesi 36 aya yükselmiş olacaktır. Vakıf katılım bankası tarafından ihracatçı firmalara sağlanacak destek finansmanı 15 Mayıs ile 30 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerli olmak kaydı ile başvurular alınacaktır. Vakıf katılım finansman desteği kapsamında kar payı üst yazımızda belirtmiş olduğumuz gibi dolar cinsinde yüzde %0.32 aylık kar payı ile sağlanırken euro cinsinden bu oran yani aylık kar payı yüzde %0.25 olarak kullandırılacaktır.

Vakıf Katılım Bankası Genel Müdüründen Açıklama

Değerli okurlarımız söz konusu ola vakıf katılım bankası ihracatçı destek finansmanı hakkında bankanın Genel müdürü İkram GÖKTAŞ açıklamalarda bulunmuştur. Sayın İkram GÖKTAŞ açıklamalarında Türkiye’nin ihracatının büyüyüp gelişmesi için finansman konusunda bir çok projeye imza attıklarını ve bundan sonraki dönemlerde yine finansman projelerine imza atacaklarını belirtmiş bu finansman sayesinde ekonomide canlılık yaratmak istediklerini açıklamıştır. Ayrıca Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram GÖKTAŞ finans desteği sağlayarak ihracatçı firmaların yeni ürünleri piyasaya sürmeleri ve bu hususta rekabet güçlerinin artırılmasını hedeflediklerini dile getirmiş ve bu husustaki açıklamalarına son vermiştir.

Değerli okuyucularımız söz konusu olan vakıf katılım bankası finansman desteği hakkında aklınıza takılan ve merak etmiş olduğunuz hususlar olursa eğer vakıf katılım bankası müşteri hizmetleri telefon numaralarını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca yine vakıf katılım finans kampanyası ile vakıf katılım ihracat finansmanı desteği hususunda aklınıza takılan soruları haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden bizlere sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *