«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC HESAP KAPATMA

ICBC HESAP KAPATMA

ıcbc_banka_hesabı_kapatma

ICBC Hesap Kapatma / ICBC Banka Hesabı Kapatma

ICBC Hesap kapatma hesap silme ; ICBC bankası 1984 yılında Çin’ de kurulmuştur. Son değerlere bakılınca Çin’de bulunan en büyük 4 bankadan biridir. Yurtiçinde ise 1997 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Hizmet vermeye başladığından bu yana çoğu müşterisine cazip avantaj sunmaktadır. Size sunulan cazip faiz oranlarından ve ICBC hizmetinden yeteri kadar memnun olmayabilirsiniz. Hesabınızı kolaylıkla kapatarak diğer bankalara geçiş yapabilirsiniz. ICBC Bankası Hesap Kapatma adlı bu yazımızdan gerekli olan bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgilerden yola çıkarak hesabınızı sağlıklı bir şekilde kapatabilirsiniz.

ICBC Bank Şubelerinden Hesap Nasıl Kapatılır

ICBC Hesap kapatma hesap silme ; ICBC şubelerine giderek banka hesabınızı kapatabilirsiniz. Banka kapatma işleminde gerekli belgeler olduğu gibi gerekli durumlarda vardır. Yurtiçinde herhangi ICBC şubesinden hesabınızı kapatamazsınız. ICBC Banka hesabınızı açtığınız şubeden hesabınızı kapatabilirsiniz. Eğer farklı bir ilde kapatmak istiyorsanız banka çalışanlarına dilekçe vererek hesabınızı kapatabilirsiniz. Bir diğer durum ise hesabınızın içinde hiç paranız olmamasına dikkat etmelisiniz.

ICBC Hesap kapatma hesap silme ; Paranızı ICBC ATM’lerinden ve şubelerinden çekebilirsiniz. Eğer hesabınızda kuruş dâhilinde paranızı bulunuyorsa ICBC şubelerinden çekmeniz daha mantıklıdır. Sorunlarınızı çözdükten sonra ICBC hesabınızı kapatabilirsiniz. Bunun için ICBC çalışanları tarafından verilen formları doldurmalısınız. Formları doldurduktan sonra kartlarınız askıya alınır ve kullanamazsınız. Bir hafta içerisinde ICBC Hesabınız kapanmış olacaktır.

ıcbc-hesap-kapatma
ICBC Bank Hesap Kapatma Dilekçe Örneği

Mobil Bankacılık ile ICBC Hesap Kapatma Hesap Silme

ICBC Hesap kapatma hesap silme ; ICBC mobil bankacılık hizmetinden yararlanmak istiyorsanız ‘ICBC Turkey’ adıyla mobil uygulamayı indirmelisiniz. Android veya IOS uyumlu telefonlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Mobil uygulama sayesinde EFT ve havale parasal işlemlerinizi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. ICBC Şubelerinde yapacağınız bu işlemlerinize ise belli bir ücret ödeyebilirsiniz. ICBC Turkey uygulamasını indirdikten sonra ICBC kart numaranızla ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Hesap kapatma hesap silme ; Mobil bankacılık şifresine sahip değilseniz ICBC resmi internet sitesinden alabilirsiniz. ICBC internet adresine giriş yaptıktan sonra ‘Mobil Bankacılık Şifre Alma’ bölümünü seçmelisiniz. Cep telefon numaranızla ve ICBC kart bilgilerinizle şifre edinebilirsiniz. Bankanın size sunduğu mobil bankacılık hizmeti ile hesabınızı kapatamazsınız. ICBC Turkey uygulaması ile ek hesaplarınızı kapatabilirsiniz. ICBC Banka hesabınızı tümden kapatmak istiyorsanız bahsettiğimiz diğer yolları deneyebilirsiniz. Ek hesaplarınızı kapatmak için ‘Hesap İşlerim’  menüsünü seçmelisiniz. Ek hesaplarınızı seçtiğinde hangi hesabınızı kapatacaksanız onu seçmelisiniz.

ICBC Hesap kapatma hesap silme ; İlk sayfada ek hesabınıza dair borçlarınıza bakabilirsiniz. Hesabınızda borç bulunmuyorsa direk ek hesap kapatma formunu doldurabilirsiniz. ICBC ek hesap kapatma formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde kapatmalısınız. Bir hafta içerisinde ICBC ek hesaplarınız kapatabilirsiniz. Bankaya ait borcunuz bulunuyorsa mobil hizmetten ekranında bu formu bulamazsınız. Borcunuzu ödedikten sonra bu formu sayfanızda kolaylıkla bulabilirsiniz.

ıcbc mobil şube url : https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Mobil-Sube/92/68/0

İnternet Bankacılığı ile ICBC Hesap Kapatma Nasıl Yapılır

ICBC Hesap kapatma hesap silme ; İnternet şubesini kullanmak için internete bağlı teknolojik cihazınızdan ICBC resmi adresine giriş yapmalısınız. Resmi internet adresinin sağ üst köşede bulunan ‘İnternet Şubesi’ menüsünü seçmelisiniz. TC kimlik numaranızla ve Şifrenizle bireysel internet şubesine giriş yapabilirsiniz. Ne yazık ki ICBC hesabınızı internet aracılığı ile kapatamazsınız. Hesap kapatmak için diğer yolları seçebilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerinden ICBC Hesap Kapatma Hesap Silme

ICBC Hesap kapatma hesap silme ; Çağrı Merkezini arayarak hesabınızı kapatabilirsiniz. Hatta bahsettiğimiz hesap kapatma yöntemleri içerisinde en hızlı yöntemdir. Tek yapmanız gereken cep telefonunuzdan 444 00 50 numarayı tuşlamalısınız. Yurtdışında arama yapacaksanız 0090 444 00 50 numarasını tuşlamalısınız. ICBC Bizi Arayın hattına 7 gün 24 saat arama yapabilirsiniz. Müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra hesap kapatma isteğinizi söyleyebilirsiniz. Adınız, soyadınız ve banka bilgilerinizle hesap kapatma talebinizi oluşturabilirsiniz.

Telefonunuzu kapatmaya gerek duymadan hesabınız incelenmeye alınacaktır. Hesabınızın para bulunması halinde müşteri temsilciniz tarafından bilgilendirilebilirsiniz. Hesabınızdaki parayı en yakın ATM’lerden çekebilirsiniz.  ICBC hesabınıza ve ek hesaplarınıza dair borç bulunmuyorsa hesabınızı kapatabilirsiniz. Müşteri temsilciniz tarafından ‘ICBC hesabınız kapatılmıştır’ cümlesini duymadan hattan ayrılmayınız.

ıcbc iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/icbc-bankasi-iletisim-hatti-444-00-50/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *