«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti OTOM İletişim Hattı

Garanti OTOM İletişim Hattı

garanti_bbva_otom_müşteri_hizmetleri

Garanti OTOM İletişim Hattı / Garanti BBVA OTOM Müşteri Hizmetleri

Garanti OTOM iletişim hattı nedir, Garanti BBVA OTOM müşteri hizmetleri nedir ve OTOM iletişim hattı ile nasıl araç kredisi başvurusu yapılır hususunda gerekli bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. Ülkemizin nadide bankası olan Garanti BBVA yeni bir hizmet kanalı açmıştır. Söz konusu kanal taşıt kredisi işlemleri için destek ve bilgiler vermektedir. Garanti OTOM iletişim hattı numarasını aramanız için Banka’nın müşterisi olmanız şart değildir. Banka Müşterisi olsun ya da olmasın her birey Garanti OTOM Müşteri Hizmetleri hattını arayarak destek ve hizmetler alabilmektedir.

www.finanshaberi.net olarak bugün ki haberimizde Garanti OTOM nedir ve Garanti OTOM ile nasıl taşıt kredisi başvurusu yapılır sorularınıza açıklık getirmek istedik. Garanti OTOM Hattı nedir, Garanti OTOM iletişim hattı numarası nedir soruları son günlerde internet arama motorlarında da en öok aranan haberler arasına girmiştir. Sizlerde haberimizi okuyarak söz konusu olan Garanti OTOM Müşteri hizmetleri telefon numarası hakkında bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca haberimizi okuyan okurlarımız Garanti OTOM İletişim hattı üzerinden taşıt kredisi başvurusu işlemleri hakkında da gerekli bilgilerden faydalanabilirler.

Garanti OTOM Nedir ? Garanti OTOM İletişim Hattı 444 6866

Garanti BBVA tarafından vatandaşlarımızın hizmetine sunulan taşıt kredisi başvuru hattı olmaktadır. Bu iletişim hattı ilk olarak Garanti BBVA tarafından sunulan bir hizmet olmaktadır. Söz konusu olan Garanti OTOM Hattı ile 18 yaşını tamamlamış her birey taşıt kredisi başvurusunda bulunabilmektedir. Garanti OTOM İletişim hattı 444 6866 telefon numarası ile hizmetler sağlamaktadır. Bu numaraya Garanti OTOM müşteri hizmetleri veya Garanti BBVA Taşıt kredisi başvuru hattı da diyebiliriz. Sizlerde Banka müşterisi olun ya da olmayın Garanti 444 OTOM Müşteri hizmetleri hattı ile araç kredisi başvurusu yapabilir ve taşıt kredisi hakkında bilgiler alabilirsiniz.

garanti_otom_müşteri_hizmetleri
Garanti OTOM Taşıt Kredisi İletişim Hattı 444 6866

444 6866 OTOM İle Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

Garanti BBVA OTOM İletişim hattı üzerinden anında taşıt kredisi için başvuru yapabilir ve araç kredileri hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Garanti OTOM ile hem sıfır km araçlar için hem de ikinci el araçlar için taşıt kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Garanti OTOM İle araç kredisi başvurusu yapmak artık çok kolay olacaktır. Banka şubesine gitmenize gerek kalmadan Garanti OTOM İletişim Hattı ile araç kredisi başvurunuzu kolaylıkla ve güven içerisinde gerçekleştirebileceksiniz. Garanti 444 OTOM hattı ile taşıt kredisi başvurusu yapmanız için Banka müşterisi olma şartı bulunmamaktadır. 18 yaşını yıl itibari ile tamamlayan kişiler Garanti OTOM iletişim hattı ile araç kredisi başvurusu yapabilmektedir.

444 OTOM İle Araç Kredisi

Garanti 444 OTOM iletişim Hattı ile taşıt kredisi başvurusu yapmak için öncelikle Garanti OTOM İletişim numarası 444 6866 numarasını arayarak müşteri temsilcilerine bağlanmalısınız. Daha sonra ise kullanmak istediğiniz taşıt kredisi diğer bir adı ile araç kredisi tutarını belirtmelisiniz. Sonrasında ise aracın sıfır km ya da ikinci el olup olmadığını bildiriniz. Vermiş olduğunuz bilgiler üzerinden taşıt kredisi başvurunuz değerlendirmeye alınır. 2’nci (ikinci) el taşıt kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin aracın plaka bilgisi ve motor/şasi numarası bilgilerini paylaşmaları ve müşteri temsilcilerine bildirmeleri gerekir. Sıfır (0) km araçlar için ise vade tutarını, araç modelini ve markasını bildirmeleri gerekmektedir.

Garanti 444 OTOM İletişim Hattı ile başvurunuzu internet üzerinden yapmak isterseniz url’ye https://www.garantibbva.com.tr/krediler/444-otom tıklayarak Banka’nın resmi web sitesine bağlanır ve buradan taşıt kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Garanti 444 OTOM İletişim hattı ile araç kredisi başvurusu hakkında dilerseniz Banka’nın iletişim hattını arayarak da bilgiler alabilirsiniz. Garanti BBVA İletişim bilgileri url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.