«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank 2020 Mevduat Faiz Oranları

Odeabank 2020 Mevduat Faiz Oranları

Odeabank mevduat

ODEABANK Güncel Mevduat Faiz Oranları 2020

Odeabank mevduat faiz oranları 2020 isimli yazımızda, Odeabank müşterilerinin ya da Odeabank müşterisi olmak isteyenlerin mevduat ürünleri hakkında bilgilendirilmesini sağladık. Bu sayede Odeabank mevduat ürünlerinin yatırım amaçlı olarak kullanılması hakkında, birikimlerinizi yönlendirebilir ve ilgili mevduat ürününü anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Odeabank Mevduat Ürünleri 2020

Odeabank mevduat ürünleri farklı kategorilere göre ayrılarak, müşterilerine uygun imkânlar ile çalışma sağlaması yapılmıştır. Vadeli mevduat hesabı, oksijen hesap, vadesiz mevduat hesabı ve altın hesabı olarak dört farklı kategoride birikim yapılması kolaylaştırılmıştır. Bu mevduat ürünleri arasında en sık rağbet gören ise, Odeabank Oksijen hesabıdır. Odeabank Oksijen hesabı hem vadeli hem de vadesiz hesap olarak kullanılabilmektedir. Vadeli mevduat ürünü olarak faiz işlemesi yapılabilir ancak vadesiz bir hesap gibi para çekim ya da finansal bütün işlemler saplanılabilir. Diğer vadeli mevduat ürünü faiz oranları gibi hesap başlangıcında değil her fırsatta çok avantajlı ve kazançlı imkanlar sunabilmektedir.

Kullanım miktarını müşterinin belirleyeceği ve faiz oranının da bu miktara uygun şekilde değişiklik göstereceği bir hesap ile çok farklı bir bankacılık işlemi ile karşılaşmanız mümkün olmaktadır. Mevduat hesabı üzerinde kalan birikimler günlük olarak faiz değerlendirilmesine gitmektedir.

Odeabank mevduat ürünleri TL hesabı, USD hesabı, altın hesabı ve Euro hesabı olmak üzere farklı şekilde ihtiyaca uygun olarak sunulmaktadır. Euro hesabı, faizlerin düşük olması nedeni ile tercih edilmemektedir. USD hesabı, altın hesabı ve TL hesabı olarak Odeabank vadeli mevduat hesabından ya da Odeabank oksijen hesabı çeşitlerinden yararlanmak mümkündür. Bu hesapların her birinde kendi para birimine uygun şekilde farklı faiz imkanları bulunmaktadır. Vadeli TL mevduat hesaplarında Odeabank için % 11 e varan faiz imkanları bulunmaktadır. USD hesabı vadeli fazi oranları ise 2020 yılına özel olarak hesabın özelliği ve kampanyasına uygun şekilde % 2,5 ile % 3 arasında değişen bir yapıda müşteriye sunularak, seçenek sunulmuştur.

Odeabank Mevduat Faizi Hesaplama 2020

Odeabank Oksijen hesap TL hesabı ve USD hesabı olarak iki farklı şekilde açılabilmektedir. Sunulan faiz imkanına uygun olarak değerlendirilmektedir. 250. 000 TL ye kadar olan birikimlerde % 11 miktarında oksijen hesap TL faiz imkanı sunulmaktadır. Dolar bazında değerlendirilecek olduğunda ise, maksimum 50.000 USD ye kadar olan miktarda ise % 2.25 oranında faiz oranı sunulmaktadır.

Oksijen hesap olarak sunulan Odeabank mevduat ürünü, Odeabank mevduat vadeli hesap faiz oranı kendi içerisinde farklı bölümlere ayrılmaktadır. Odeabank Oksijen mini hesap, Oksijen Plus hesap ve sade Oksijen hesap ile üç farklı hesap imkanı ile sunulduğu için faiz oranları da buna uygun şekilde değişiklik göstermektedir. En ayrıntılı imkanları ve en ideal faiz oranlarını Odeabank internet sitesinden ya da dönem dönem değişen kampanyalardan haberdar olmak için sitemizden bulabilmeniz mümkün olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *