«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank 2020 Personel Alımı

Denizbank 2020 Personel Alımı

denizbank-gişe-personeli-alımı

Denizbank Personel Alımları 2020

Kariyerinize banka memuru olarak devam etmek istiyorsanız bankaların yıl içerisinde yayınlamış oldukları iş ilanlarını kaçırmamanızı öneririz. Her banka, ihtiyacı doğrultusunda farklı dönemlerde personel alımı için duyuru yapar. Bankaların büyük bir çoğunluğu ise her yılın son çeyreğinde gelecek yıl için bütçe planlaması ve banka şubelerinin yapılanmasını düzenlerken yeni personel alımına da öncelik verir. O yüzden, özellikle Ekim, Kasım ve Aralık ayları bankaların yeni çalışan almak için yoğun biçimde ilan yayınladıkları aylardır.

Bu aylarda bankaların duyurularını bilhassa takip ederek aradığınız fırsata kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Denizbank da geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ilanlarla farklı pozisyonlarda 2020 yılı için hem deneyimli hem de yeni mezun personeller alacağını duyurdu. İlgili pozisyonların hangilerini olduğunu, pozisyonlara başvuru şartlarını, banka görüşmelerine nasıl hazırlanmanız gerektiğini öğrenmek ve diğer sorularınız için okumaya devam edebilirsiniz.

Denizbank 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Denizbank’ın 2020 yılında personel alacağı pozisyonlar bankanın resmi web sitesindeki kariyer sayfası üzerinde yayınlanmaktadır. Bu sayfayı kontrol ederek güncel ilanları her zaman ilk olarak öğrenme şansına erişirsiniz. Şu anda sitede yeni mezunlar için açık ilanlar arasında İletişim Merkezi Asistanı, Mobil Satış Temsilcisi, Telefonda Satış Temsilcisi Ve Bireysel Krediler Tahsilat Asistanı ilanları bulunmaktadır. Ayrıca deneyimli kişilerin başvurabileceği KOBİ Bankacılığı Pazarlama Ürün Yönetimi Yetkilisi/ Yönetmeni ve Mali İşler Proje Yönetim Uzmanı/ Uzman Yardımcısı ilanları da paylaşılmıştır.

Sayfadaki Kategori kısmından filtre uygulayarak sadece yeni mezunlar ya da sadece deneyimliler için olan ilanları görüntüleyebilirsiniz. Denizbank üniversiteden yeni mezun olmuş kişilerin istihdam edilmesine ve kendilerini geliştirmelerine fazlasıyla önem verdiği için 2020 personel alınacak pozisyon içerisinde de deneyimsiz kişilere ağırlık verilmiştir. Yeni mezun olan adaylar site üzerinden başvuru yaptıklarında ilk olarak online bir sınava tabi tutulmaktadırlar. Sınavı geçen kişilerle kişilik envanteri için görüşme yapılır. Başvuru sonuçları görüşmeden sonraki 15 gün içerisinde belli olarak adaylara bildirilir.

Ayrıca banka, üniversite öğrencilerine staj fırsatları da sunarak kariyerini ekonomi ve finans alanında devam ettirmek isteyen öğrencilerin işi uzmanından öğrenmesine yardımcı olmaktadır. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra ticaret meslek liselerinde okuyan ve zorunlu staj yapması gereken öğrenciler de Denizbank’a başvurabilir. Dahası bankacılık alanında bir şeyler öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen kişiler de bir aylık online Denizbank Denizaşırı eğitimlerine katılabilirler. Eğitimlerde en başarılı olan kişi Denizbank’ın Viyana şubesinde staj yapma imkanı yakalamaktadır.

Denizbank 2020 Personel Alım Şartları

Denizbank’ın 2020 personel alımı için belirlemiş olduğu şartlar pozisyona ve deneyim süresine göre değişiklik göstermektedir. Yeni mezun adaylarda yalnızca üniversite mezunu olmaları şartı aranırken ayrıca yapılacak olan online sınavı da geçmeleri gerekir. Online sınavı geçen adaylar grup çalışmasına alınır ve de kendisiyle görüşme yapılır. Tüm bu aşamaları olumlu bir şekilde geçen kişiler banka tarafından değerlendirmeye alınır.

Deneyimli adayların başvuracakları yönetim ya da yönetim yardımcılığı pozisyonları için benzer pozisyonlarda en az 5 yıl deneyimli olmaları beklenmektedir. Ayrıca çok iyi derecede İngilizce bilmeleri, hem konuşurken hem de yazarken sorun yaşamamaları istenmektedir. Bunun dışındaki ortak beklentiler herhangi bir pozisyon için başvuran adayın güler yüzlü, sabırlı, insan ilişkilerinde ılımlı, bankacılık sektöründe kendini geliştirmeye açık olması gerekmektedir. Erkek adayların askerliklerini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olması beklenir.

Denizbank 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Açık olan pozisyonlar için Denizbank kariyer sayfası üzerinden başvuru yapılabilir. Kriterleri sağlayan adaylar sonrasında bilgilendirilerek online sınava tabi tutulacaktır. Sınav tarihi başvuru yapıldıktan sonra bildirilecektir. Sınavı geçen adaylar görüşme yapmaya hak kazanır. Görüşmeye katılırken başvurduğunuz pozisyonla ilgili bir ön araştırma yapmanız, kendinize güvenli ve güler yüzlü olmanız, banka ortamına uygun giyinmeniz Denizbank 2020 personel alımı değerlendirmesinde artı puan kazandıracaktır.

denizbank mobil şube : https://www.denizbank.com/dijital-bankacilik/mobil-deniz

denizbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *