«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. FİNANSBANK Hesap Kapatma

FİNANSBANK Hesap Kapatma

finansbank_banka_hesabı_nasıl_kapatılır

Finansbank Hesap Kapatma- Finasbank Banka Hesabı Kapatma

Finansbank hesap kapatma ; Finansbank müşterileri hesap açma ve hesap kapatma konusunda çeşitli araştırmalara girmektedir. Finansbank müşterilerinin Finansbank hesap kapatma konusunda arama motorundan araştırma yapmasından kaynaklı olarak sizlere Finansbank hesap kapatma konusunda yazı hazırladık. Bu sayede finansbank hesabınızı nasıl kapatılacağını öğrenebilirsiniz. En az 180 gün içerisinde ara vermeden kullanılmayan Finansbank hesabınız işletim ücretine tabidir. İşletim ücretini ödemek istemeyen kullanıcılar hesabını kapatması gerekebilir.

Finansbank Hesabınızı Kapatmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Finansbank hesap kapatma ; Hesap Kapatma işleminizde birkaç önemli unsurlar vardır. Kapatmak istediğiniz Finansbank hesabınızda bakiyeniz varsa kapatma işleminizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Eğer Finansbank hesabınızda borç varsa borcunuzu ödemeniz gerekebilir. Bu iki işlemi yaptıktan sonra kolayca finansbank hesabınızı kapatabilirsiniz.

Şubeden Finansbank Hesap Kapatma – Silme ;

QNB Finansbank hesap kapatma ; Finansbank yurt içinde 543 şubesi ile hizmet vermektedir. Bu şubelerden herhangi birine giderek finansbank hesabınızı kapatabilirsiniz. Şubeye giderken yanınızda kimlik belgeniz veya pasaportunuz olması gerekebilir. Şubeden Finansbank hesap kapatma işlemi yapılacak olan en sağlıklı işlemlerden bir tanesidir. Bu sayede hızlı bir şekilde finansbank hesabınızı kapatabilirsiniz. Finansbank hesabınız kapatmak için hiçbir ücret ödeme talebi bulunmamaktadır. Bunun için tek yapmanız gereken durum size en yakın Finansbank şubesine gitmektir.

Çağrı Merkezi ile Finansbank Hesap kapatma

0850 222 09 00 numaralı çağrı merkezini arayarak Finansbank hesabınızı kapatabilirsiniz. Sırasıyla Diğer işlemler-Bankacılık işlemleri –Bilgi güncelleme adımlarıyla müşteri temsilcinize ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcinize hesap kapatma talebinizi belirterek kolayca hesabınızı kapatabilirsiniz.

finansbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

finansbank-iletişim-bilgileri
Finansbank İletişim Hattı Destek Numarası

İnternet Bankacılığı finansbank Hesap Kapatma – Silme

QNB Finansbank hesap kapatma ; İnternetten Finansbank sitesine girip ya da telefonunuzdan QNB Finansbank uygulamasından hesabınızı kapatabilirsiniz. QNB Finansbank uygulamasını Android veya IOS sistemli telefonunuzdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İnternetden QNB Finansbank sitesine girerek numaranızı yazdığınız takdirde uygulama indirme linkini gönderirler. Uygulama ya da siteye girdikten sonra sırasıyla Hesaplar – Hesap kapatma bölümüne tıklayarak hızlıca hesabınızı kapatabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı Şifre Alma ; Eğer internet bankacılığı şifreniz yoksa 4440 900 numarasını arayarak müşteri temsilcinizden şifrenizi alabilirsiniz.

finansbank internet şube url : https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/internet-subesi

Dilekçe Yoluyla Finansbank Hesap Kapatma –Silme

QNB Finansbank hesabınızı dilekçe vererek kapatabilirsiniz. Eğer isterseniz aşağıdaki dilekçe örneğini doldurarak Finansbank şubesine postalayabilirsiniz.

Finansbank Dilekçe Örneği

Tarih:05/09/201.

…………………. BANKASI ………………..ŞUBESİNE MÜDÜRLÜĞÜNE

Bankanızın …………….. numaralı müşterisiyim. Bankanızda ki ………………. numaralı hesabımı kapatılmasını arz ederim.

Adres : ……………………………………………….. Ad Soyad : ……………………………………….

Telefon : ……………………………………………….. İmza : ………………..

İşlem süreci uzun olabilir. Bu yol diğerlerine göre en zahmetli yol olduğu için çok tavsiye edilmemektedir

ATM Üzerinden Finanbank Hesap Kapatma – Silme

QNB Finansbank hesap kapatma ; En yakın ATM ‘ye giderek sırasıyla Hesaplar – Hesap kapatma sekmelerine basarak hesabınızı kapatabilirsiniz. ATM üzerinden Finansbank hesabınızı kapatırsanız hesabınız aktif olmaz. Eğer ATM üzerinden hesabınızı kapatırsanız para giriş çıkışı yapmamanız gerekmektedir. Aksi halde hesabınız tekrardan aktif hale gelebilir.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *