«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti Bonus Kart Mobil Temassız Ödeme

Garanti Bonus Kart Mobil Temassız Ödeme

Garanti Bonus Mobil Temassız ödeme açma

Garanti Bonus Kart Mobil Temassız Ödeme

Garanti BBVA kredi kartlarının hepsinde mobil temassız ödeme uygulamasını yapmaktadır. Garanti bankası mobil temassız ödeme, Bonus kart Mobil temessız ödeme, bonus kart mobil temassız ödeme özelliği nedir, garanti bbva mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır. Ayrıca NFC nedir, NFC ile ödeme nasıl yapılır, NFC Kredi kartına nasıl tanımlanır ve NFC kredi kartına tanımlama işlemleri hususunda gerekli bilgileri haberimizin akışında bulabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil Temassız Ödeme

Mobil temassız ödeme ile ödeme noktalarında yapılan işlem çok daha konforlu ve güvenli bir durum almıştır. Ayrıca mobil temassız ödeme ile kredi kartı yanında taşıma gibi bir sorunda ortadan kalmıştır. En çok kredi kartı müşterisi bulanan Garanti BBVA kredi kartlarının hepsinde mobil temassız ödeme uygulamasını yapmaktadır. Garanti bankası mobil temassız ödeme, Bonus kart Mobil temassız ödeme, bonus kart mobil temassız ödeme özelliği nedir, garanti bbva mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır detayları başlıklar halinde açıklanmıştır.

Makale İçerisinde Bulunan İçerikler

Mobil temassız ödeme nedir, mobil temassız ödeme ne demek,

Mobil temassız ödeme özelliği nedir nasıl açılır,

NFC Kredi kartına nasıl tanımlanır ve NFC ile ödeme nasıl yapılır

NFC Kredi kartına tanımlama işlemleri

NFC Özelliği Ne Demek / NFC Desteği Nedir NFC Desteği Ne İşe Yarıyor?

Türkçe’de “yakın alan iletişimi” manasına denk gelen NFC, Bluetooth veya Wi-Fi gibi çalışan lakin 4 cm uzunlukta kullanılabilen bir tür kablosuz iletişim teknolojisinin adıdır. Aynı teknolojiye sahip olan iki cihaz arasında bağlantı kurarak kısa mesafeden hızla veri alışverişi yapılabilir. Telefonu POS cihazına yaklaştırarak yapılan ödeme işlemi de bir NFC özelliğidir olmaktadır. “NFC ne işe yarar?” sorusunun cevabı da “ödemelerin hızlı ve güvenli ve pratik olarak yapılmasını sağlamaktadır.

garanti-bbva-mobil-temassız-ödeme
Garanti BBVA Mobil Temassız Ödeme Açma ve Kapama

garanti mobil şube url : https://www.garantibbva.com.tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik

Mobil Temassız Ödeme Nedir / Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Nedir

Mobil temassız ödeme işlemi, Android yazılıma sahip cep telefonunuzu kredi kartı gibi kullanmanızı sağlar. Ayrıca konforlu ve güvenli olarak ödeme yapılmasını sağlayan teknolojik ödeme sistemi olarak tanımlanır. Kullanmış olduğunuz Cep telefonu ile mobil temassız ödeme yapmak için ilk olarak kredi kartınızı cep telefonunuza tanımlamanız ve önce kredi kartınızı temasız özelliğini açmalısınız. Daha sonra mobil temassız ödeme yapacağınız zaman 750 TL ve altındaki alışverişlerinizde kartınızın şifresini girmeye lüzum kalmadan telefonunuzu POS cihazına yaklaştırarak telefonla temassız ödeme işlemini yapabilirsiniz.

NFC İle Nasıl Ödeme Yapılıyor ?

NFC özelliği kullanılarak ödeme yapmak için kullanmakta olduğunuz telefonunuzu NFC özelliği olması gerekir. NFC İle ödeme yaparken mutlaka NFC özelliğinin açık olduğundan da emin olmalısınız. Daha sonra yine NFC özelliğene sahip bir POS cihazı olması gerekmektedir. Ardından akıllı telefon, POS cihazına değdirilmeden yalnızca yaklaştırılır. Böylece 1 saniyeden kısa bir süre içinde ödeme yapılabilir. Ancak bu işlemin gerçekleşebilmesi için öncelikle akıllı telefona NFC kredi kartı tanımlama işlemi yapmak gerekir.

POS Cihazlarından Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır

Garanti BBVA ile sizlerde pos cihazlana kredi kartı takmadan ödeme kolaylığı ve ödeme konforu ile hızlı, pratik ve güvenilir olarak ödemenizi yapabilirsiniz. Garanti BBVA Mobil temassız ödeme için American Express, MasterCard veya Visa logolu kredi kartları ve banka kartlarıyla 750 TL’ye kadar olan işlemlerde kartları POS cihazına takmadan, şifre girmeden veya imza atmadan temassız ödeme teknolojisi kullanılarak işlem ve ödeme yapabilirsiniz. Bunun için kart üzerinde temassız ödeme logosunun bulunuyor olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Hem POS cihazı Hem de kredi kartınız temassız özellikli ise kolaylıkla mobil temassız ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Garanti BBVA İletişim Hattı

Garanti BBVA iletişim Hattı ile müşterilerine 365 gün 7/24 olmak kaydıyla hizmetler sunuyor. Sizlerde garanti bbva iletişim hattını dilediğiniz zaman arayarak banka ve bankacılık işlemleriniz hususunda destekler ve bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca bugün ki haberimiz olan Garanti bankası mobil temassız ödeme, Bonus kart Mobil temassız ödeme, bonus kart mobil temassız ödeme özelliği nedir, garanti bbva mobil temassız ödeme özelliği nasıl açılır işlemleri hakkında hem garanti bbva iletişim hattından hem de garanti bbva mobil şube üzerinden bilgiler alabilirsiniz.

garanti bbva iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

 

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

garanti BBVA kredi kartı başvurusu nasıl yapılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-kredi-karti-basvurusu/.html

garanti BBVA Avans hesap nedir nasıl açılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-avans-hesap-nasil-acilir/.html

garanti bbva kredi kartı temassız ödeme : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html

garanti bbva kur korumalı TL mevduat hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-kur-korumali-tl-mevduat-hesabi-acma/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.