«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Enpara İletişim Hattı

Enpara İletişim Hattı

enpara.com iletişim numarası

Enpara.com İletişim Hattı

Enpara iletişim hattı numarası 0850 222 36 63’tür. Bu numara ile dijital bankacılık yetkilileri ile anında görüşme sağlayabilirsiniz. Finansbank ATM lerinde para çekme ya da para yatırma işlemlerinde, ATM kartı ya da kredi kartı ile yaşanan herhangi bir sorunda, EFT, havale işlemlerinizle ilgili sorunlarda, kredi talebinde bulunma ya da kredi kartı talebinde bulunma ile ilgili müşteri hizmetlerine danışmak istediğiniz konularda ilgili telefon numarasından yetkililere anında ulaşabilirsiniz. 7/24 olarak hizmete açık olan telefon numarası sayesinde en ufak sorunlarınızı bile müşteri hizmetlerine bağlanarak çözebilirsiniz.

Enpara iletişim hattı bağlanma süresi maksimum 30 saniye ile sınırlandırılmıştır. Bu durum da sizlerin daha iyi iletişim kurabilmesi ve her zaman sorunlarınızın çözülebilmesi için müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Şifre değiştirme işlemlerinde, kayıp kart, çalıntı kart işlemlerinde de aynı numaradan destek alabilmeniz mümkündür.

Enpara iletişim hattı müşteri hizmetleri ile görüşebilecek müsaitlikte değilseniz, talebiniz doğrultusunda müşteri hizmetlerinin size ulaşmasını isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda gün içerisinde belirttiğiniz saatlerde Enpara müşteri hizmetleri tarafından tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Enpara.com Nedir ?

2012 yılında kurulmuş bir dijital bankacılık hizmetidir. QNB Finansbank bünyesinde kurulmuştur. Hizmet politikaları ve banka ile ilgili bütün işlemler Finansbank politikaları çerçevesinde belirlenmektedir. Fakat enpara.com dijital bir platform olduğu için şubesi bulunmamaktadır. Bu özelliği ile de Türkiye’ nin ilk dijital bankası olarak hizmet etmektedir.

Türkiye’ de yakın ve yeni bir tarihi olmasına rağmen yüzbinlerce memnun müşteri ve milyonlarca sorunsuz hizmet anlayışı ile çalışmalarını her zaman sürdürmektedir. Bu sayede müşterilerine kısa sürede güven vermiştir. Türk bankacılığına dair yapılacak her türlü işlemi Enpara.com hesabı açarak yapmanız mümkündür. Bu nedenle oldukça hesaplı ve avantajlı bir dijital bankacılık platformu oluşturulmuştur.

Her zaman dijital bankacılıkta bir adım ileride ve diğer bankalara da kıyasla bir sürü fırsatı, avantajı bulunan bir platformdur. Her döneme özel fırsat imkanları ile kişilerin enpara.com kullanmasını sosyal hayatta da aktif kılmaya yardımcı olacak şekilde fırsatları bulunmaktadır. İster kişiye özel, ister enpara.com müşterilerine özel bir sürü fırsat ve kampanyadan yararlanma imkanına www.enpara.com adresi üzerinden üyelik alıp, hesap açarak erişim sağlayabilirsiniz.

enpara.com URL: https://www.qnbfinansbank.enpara.com/

Her zaman kişilerin istek ve ihtiyaçlarına yönelik kampanya oluşturan, kredi çekme, nakit avans ve kredi kartı çıkarma gibi imkanlara da açık olan bir dijital bankacılık platformudur. Bu nedenle müşterilerine her konuda desteklerini sunmakta ve oldukça fazla da tercih edilmektedir.

Bu imkanların hepsini müşterilerine sunarken şubesi olan bankalardan farksız şekilde hizmet sunmaktadır. Üstüne bankacılık işlemlerinde de hiçbir şekilde ücret talep etmemektedir. Gider tablosu olamayan bir dijital platform olduğu için gider tablosunu da müşterilerine yansıtmamaktadır.

Tamamen bunun üzerine kurulu olan sistemde, her zaman bankacılık işlemlerini kullanmak müşterinin lehine ve avantajınadır. Sizler de Enpara müşterisi değilseniz, hiçbir ücret ve aidat talep etmeyen bu platformu deneyebilirsiniz. Bir süre sonra sadece ve sadece enpara.com üzerinden bütün bankacılık işlemlerinizi gerçekleştiriyor olacaksınız.

Enpara internet bankacılığı giriş URL : https://internetsubesi.qnbfinansbank.enpara.com/Login/LoginPage.aspx?ReturnUrl=%2f

Enpara.com’ un Sıklıkla Tercih Edilme Nedenleri

Enpara.com bugüne kadar kısa sürede milyonlarda müşteriye ulaşmıştır. Yüzbinlerce hesap açılmış ve bu hesaplardan da milyonlarca işlem yapılmıştır. Enpara.com bu işlemlerde müşterilere kolaylıklar sağlamaktadır. Bu nedenle de oldukça fazla tercih edilmeye başlamıştır. Enpara.com’ un sıklıkla tercih edilmesinin sebepleri aşağıda belirtilmiştir.

Türkiye’ nin ilk dijital bankacılık hizmetidir. Şubesi bulunmaz. Şubesi olmadığı için de ekstra masrafları olmaz. Bu ekstra masraflarını da müşterilerine yansıtmaz. Bu nedenle EFT ve havale ücretlerini hiçbir şekilde almamaktadır. Banka hesabı açıldıktan itibaren sonsuza kadar yapılacak olan her türlü EFT ve havale işlemlerinde ücret alınmaması nedeni ile oldukça tercih edilir bir banka olmuştur.

Dijital bankacılığından hesap açtırmanız halinde isteğe göre kredi kartı da çıkarabilirsiniz. Enpara.com açılan kredi kartlarından hiçbir zaman kart aidatı almamaktadır. Bu nedenle enpara.com internet bankacılığı, kredi işlemleri tercih edildiği gibi, kredi kartı da ülkemizde en çok kullanılan kredi kartları arasında yer almaktadır.

Mevduat hesapları kişilerin birikimlerini faiz ekleyerek oluşturdukları önemli yatırım araçlarıdır. Bu nedenle para biriktirmek isteyen kişiler mevduat faiz oranı en yüksek olan bankayı tercih ederler. Bu faiz oranları her ne kadar yüksek tutulursa tutulsun. Bankanın şubesi olduğu için gider vergileri de oldukça fazla olacaktır. Bu olumsuz durumlar müşteriye yansıtılmakta ve birtakım vergiler müşterilerden kesilmektedir.

Dijital banka olduğu için şube bulundurmamasından kaynaklı gider vergileri olmamakta ve bu olmayan vergileri de dolayısıyla müşteriye yansıtmamaktadır. Tamamen dijital platformda yer aldığı için, şubesi olan ve en yüksek mevduat faiz imkanı sunan bankadan bile daha yüksek mevduat faiz oranları ile birikim yapan müşterilerin yüzünü güldürmektedir.

Hemen hemen herkesin nakit ihtiyacı bulunmaktadır. Acil ihtiyaçlar kapsamında ihtiyaç kredisi imkanı sunan ekredi faiz oranlarının düşüklüğü ile de olabildiğince yüz güldürmektedir.

Dönem dönem müşterileri memnun eden kampanyalar yapılmakta ve uygun fırsatlardan müşterilerin yararlanılması sağlanmaktadır. Bu nedenle de oldukça fazla tercih edilmektedir. Hesap açmaktan, işlem yapmaya kadar her şeyin ücretsiz olarak uygulandığı platform neticesinde enpara.com ailesine her geçen gün yüzlerce üye katılmaktadır.

Dijital bankacılığının şubesi bulunmadığı için giderleri de bulunmamaktadır. Şubelerin kira, elektrik, su, doğal gaz, temizlik materyalleri, kırtasiye materyalleri, çay kahve gibi gıda malzemeleri gibi giderleri bulunmamaktadır. Her bir şubenin bu gideri toplandığında ortaya ciddi rakamlar çıkıyor. Bu rakamlara müşteriler de ortak oluyor. Oysa enpara.com da bu tarz maliyetler olmadığı için giderlere müşterilerin ortak olacağı bir durum kalmıyor. Bu durumda enpara.com da kazançlarını müşterilere fırsat ve kampanyalar olarak sunabiliyor.

Her ne kadar QNB Finansbank şubesinin aracılığı ile kurulmuş bir dijital bankacılık olsa da, QNB Finansbank politikaları geçerli olsa da, müşterilerini hiçbir zaman QNB Finansbank’ a işlem yapılması için yönlendirmemişlerdir. Kartını kaybeden, yeni kart çıkarmak isteyen, kredi kartı edinmek isteyen, kredi çekme talebinde bulunan, cep telefonu numarasını ve e mail adresini güncelleme yapmak isteyen, kredisini önceden kapatmak isteyen vb. her ne durumda olursa olsun hiçbir müşteri Finansbank şubelerine yönlendirilmemiştir. Dijital platform olmak ve dijital platformun hakkını vermek olarak oldukça güçlü bir iddiadır.

Dijital bankacılığın gerekliliğini sonuna kadar yansıtmaktadır. Bütün işlemler enpara.com un dijital kanalları aracılığı ile anında gerçekleşmektedir. Bu hızlı ve pratik yaklaşımı gören müşteriler de enpara.com ayrıcalığını yaşadıktan sonra başka bir bankaya geçmek istememektedirler.

Enpara.com un kendi hizmetleri çerçevesinde geliştirmiş olduğu dijital kanalları bulunmaktadır. Bu dijital kanallardan biri enpara.com internet şubesidir. Diğeri de enpara.com cep şubesidir. İnternet şubesinde yapacağınız işlemler banka ile iletişimin ve bankacılık hizmetlerinin ana kaynağını oluşturmaktadır.

Şubesi bulunmadığı için internet şubelerine oldukça önem vermekte ve kampanya, fırsatları da burada ana ekrandan duyurmaktadırlar. Yapılması gereken tüm işlemler ( havale, EFT, kredi kartı işlemleri, kredi başvurusunda bulunma ve kredi ödemeleri gerçekleştirme vb. ) internet bankacılığı aracılığıyla yapılmaktadır. Bu işlemler bir yan kanal olan cep bankacılığı yöntemi ile de yapılmaktadır.

Dijital bankacılık hizmeti olduğu için nakit para yatırıp çekmek isteyen müşteriler bu konuda tereddüt yaşamaktadırlar. Enpara.com dijital bankacılığının kendine ait bir ATM si bulunmamaktadır. Buna rağmen QNB Finansbank ATM lerini Enpara kredi kartlarıyla gönül rahatlığıyla kullanabilmektedirler.

ATM lerde yaşanan herhangi bir sorun durumunda enpara.com çözüm merkezlerini arayarak anında müşteri danışmanlarına bağlanabilirler. Bu sayede enpara.com un diğer bankalardan hiçbir farkı kalmamaktadır. Nakit çekim ve nakit yatırma işlemlerinde de Finansbank ayrıcalığından yararlanarak bir bankadan beklenen her türlü hizmeti almış olursunuz. Enpara Çözüm merkezine bağlanma süresi 30 saniyedir. Hızlı, pratik ve sorunsuz işlemleriniz için sizler de kolaylıkla enpara.com u tercih edebilirsiniz.

Enpara.com Müşterisi Olmak

Enpara .com müşterisi olmak oldukça kolaydır. Bunun için sizlerin ekstra şubelere gitmenize ya da telefonlarda beklemenize gerek kalmaz. Her şeyi sizin adınıza enpara.com yetkilileri anında yapabilmektedir. Müşteri olabilmek için birincil koşul başvuruda bulunmaktır.

Türkiye’ de şubesi bulunmadığı için sizlerin şubeye gitmesine gerek bulunmamaktadır. Enpara nın internet sayfasına girmekle işe başlayabilirsiniz. Sayfada sağ üst köşede yer alan başvuru yazısını tıklayarak sayfanızda beliren başvuru koşullarını oluşturabilir ve kolaylıkla Enpara.com hesap açma işlemleri için başvuruda bulunabilirsiniz. Çıkan sayfada ilk olarak size hesap açma amacınızı gösteren bir tablo çıkmaktadır.

Burada eft , havale yapmak; ihtiyaç kredisi çekebilmek, kredi kartı almak gibi birkaç maddeden oluşan liste bulunmaktadır. Bu listenin amacı kullanıcıların enpara.com u en çok hangi amaçlar doğrultusunda kullanabildiğini tespit etmektir. Hepsini birden de kullanabilirsiniz. Bu liste sadece anket amaçlı olup, müşterilerin tercihlerini etkilememektedir.

Yani enpara.com hesabı açtıktan sonra, hem nakit para çekme ve yatırma olarak kullanabilir, hem EFT – havale işlemlerini herhangi bir ek ücret ödemeden gerçekleştirebilir hem de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Dilerseniz Enpara ATM kartının yanında Encard talebinde de bulunabilirsiniz. Her zaman sizin için en ideal işlemi, işlem ücreti almadan yerine getiren bir dijital banka olması sizlerin oldukça kolayına gelecektir.

Bu kullanım amaçlarından birini formalite olarak seçmenizin ardından size kimlik bilgilerinize dair başvuru ekranı açılacaktır. Bu ekrandaki bilgileri hem eksiksiz şekilde hem de doğru olarak doldurmanız gerekmektedir. Her bilginin doğru ve eksiksiz girilmesinin ardından dört aşamalı olan bu başvuru sayfası art arda açılacak ve tamamlanacaktır. Son sayfadaki bilgilerin girilmesi ve onaylanmasının ardından kolaylıkla enpara.com hesap açma başvurusunda bulunmuş olursunuz.

Girmiş olduğunuz bilgilerde telefon numarası ve e mail adresinin güncel olarak tutulması karşılığında enpara.com yetkilileri sizlere bu iletişim araçlarından ulaşacaklardır. Başvurunuzun ardından yarım saat ile 6 saat arasında değişen süre zarfında enpara.com Bölge müdürlüklerindeki yetkililer tarafından aranırsınız.

Bu konuşmanın içeriğinde sizlere başvurunuzun değerlendirilmesi ve kartınızın tarafınıza iletilmesi için adres bilgilerinizin teyit edilmesi yer almaktadır. Konuşmanın sonucunda sizlere bir randevu günü ve saati verilir. En geç 5 iş günü içerisinde enpara yetkilileri vermiş olduğunuz adresinize gelerek sizlere enpara kartınızı getireceklerdir.

Bu kart paketinin içerisinde bir adet enpara özel defteri, enpara özel kalemi, ATM kartı, eğer istediyseniz Kredi kartı ve içinde geçici şifrelerinizin bulunduğu kağıt, enpara.com u nasıl kullanmanız gerektiğine dair küçük bir kitapçık çıkacaktır. ATM kart veya enpara kredi kartı geçici şifrelerinizi kartın arkasında bulunan müşteri temsilcisi telefon numaralarını arayarak anında değiştirebilirsiniz.

Sizlere kartı getiren yetkili personeller asla sizden kart aidatı ya da ek ücret talep etmemektedir. Bunun için enpara.com hesap açtıktan sonra ve kartınızı aldıktan sonra dijital bankacılığın asla sizden ek ücret talep etmediğiniz bilmeniz, enpara.com dolandırıcılığından uzak kalmanızı sağlayacaktır.

Hesabınız başvuru yaptıktan hemen sonra açılmaktadır. İnternet şubesi şifreniz telefon numaranıza mesaj olarak gelmekte ve geçici şifre ile enpara.com internet şubesine giriş yaparak kalıcı şifrenizi oluşturabilirsiniz. İnternet şubesindeki hesap numaranız ve şifreniz cep şubesinde de geçerlidir. Bunun için kendinize özel 6 haneli bir şifre oluşturmanız durumunda aynı şifreyi hem internet bankacılığında hem de android ya da IOS tan indirdiğiniz cep bankacılığında kullanabilirsiniz.

Bunun dışında sizlere iletilen kartın şifresi de ayrıdır. Bu kart şifresinin 4 haneli olarak rakamlardan oluşması gerekmektedir. Bu kart şifresini Finansbank ATM’ lerine kartınızı taktığınız zaman kullanırsınız. Cep şifresi kart şifresinin farklı olması, sizleri enpara.com dolandırıcılığından uzak tutmaya yetecek bir adımdır. Sizler de şifre oluştururken farklı şekilde rakamları kullanırsanız, aynı şifreyi oluşturmazsanız güvenlik açısından daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Enpara.com Hizmetleri

Şubesiz dijital bankacılıktır. Finansbank politikaları gereği, bankacılık işlemlerini sürdürmektedir. Bununla birlikte Finansbank’ ın sağlamış olduğu tüm güvenceleri de sağlamaktadır. Finansbank’ ın bir parçası olarak 2012 yılında kurulan Enpara.com, Finansbank’ tan bağımsız olarak dijital bankacılık işlemlerini sürdürmektedir. Türkiye’ de yer alan bütün bankalar gibi kanun ve düzenlemelere tabidir.

Enpara.com hesabı oluşturduktan sonra, hesap numaranız ve şifreniz ile internet bankacılığı ya da cep bankacılığını kullanarak kolay adımlarla bütün bankacılık işlemlerinizi anında değerlendirebilirsiniz. Bu işlemleri yaparken hiçbir şekilde ücret kesintisine maruz kalmazsınız. Aşağıda enpara.com ile kullanılabilir hizmetler yer almaktadır.

EFT ve Havale işlemleri

Dijital bankacılık internet şubesinden ya da cep şubesinden eft ve havale işlemleri yapmanız mümkündür. Üstelik bu işlemleri yaparken hangi banka ile çalışırsanız çalışın fark etmeksizin havale ve EFT ücreti alınmamaktadır.

Kredi Başvurusu

Enpara.com internet şubesinden ya da cep bankacılığından kendinize en uygun ihtiyaç kredisini bulabilme ve çekebilme şansınız bulunmaktadır. Dönem dönem kredi kampanyaları ve sizlere özel fırsatlar sunan Enpara ihtiyaç kredileri sayesinde hem düşük faizli kredi çekme şansını yakalarsınız hem de aylık ödemeniz sabit kalır. Her ay aynı taksit tutarını geri ödeme imkanını yakalarsınız. Enpara kredi başvurularında Finansbank politikaları geçerlidir. Kredi risk raporunuz ve aralığınız, Finansbank Kredi değerlendirme durumuna göre işleme alınmaktadır.

Adınıza belirlenmiş olan ihtiyaç kredisi, kefil istemeden ve şubede belge imzalatmaya gerek duymadan direkt olarak Enpara hesabınıza yatmaktadır. Sizler dilediğiniz zaman Finansbank ATM lerini Enpara kartınızla kullandığınızda nakit olarak bu krediyi çekebilirsiniz. Dilerseniz başka banka hesabınıza internet bankacılığını ya da cep bankacılığını kullanarak para transferinde de bulunabilirsiniz.

Encard Başvurusu

ATM Kartı gibi kredi kartı başvurusunda bulunmak da mümkündür. Sizden hiçbir zaman kredi kartı aidatı istenmemektedir. Kredi kartı limitleriniz gelir tablonuza göre oluşturulmakta ve bu limitler belirlenirken Finansbank bankacılık kuralları işlemektedir.

EATM işlemleri

Nakit para ihtiyaçlarınızda anında çekebilmek için, Finansbank ATM lerini kullanabilirsiniz. Tüm ATM para çekme ve para yatırma işlemlerinde, kredi kartı aidatı yatırma işlemlerinde ve ATM ile yapılabilecek bütün işlemlerde Finansbank ATM leri, Enpara kart ve Enpara kredi kartı ile işleme açıktır.

Yatırım İşlemleri

Yatırım yapmak amacıyla en yüksek faiz oranlı mevduat hesaplarınızı Enpara.com  dijital bankacılık platformunda açabilirsiniz. Türk Lirası ya da dolar hesabı olarak açabileceğiniz mevduat hesaplarınızda hiçbir ek ücret alınmadan yatırım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dijital bankacılık ve şubesiz bankacılık ile ilginizi çekebilek konular aşağıda bulunmaktadır.

Enpara mobil temassız özelliği açma URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/enpara-mobil-temassiz-ozelligi-acma/.html

Enpara kredi kartı temassız özelliği açma URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/enpara-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html

Enpara kredi nedir nasıl açılır URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/enpara-kredi/.html

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *