«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank İnternet Bankacılığı Şifre Alma

Şekerbank İnternet Bankacılığı Şifre Alma

sekerrrrrr

Şekerbank İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır?

Şekerbank kullanıcıları son zamanlarda internet bankacılığını kullanarak Şekerbank İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır? sorusunu arama motorlarında sıklıkla aratmaktadır. Bu nedenle bizler de siz değerli Şekerbank kullanıcılarına kolaylık olması açısından Şekerbank İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır? konusunda detaylı bir yazı hazırladık. Bu yazıyı inceleyerek sizler de Şekerbank müşterisi olabilir ve mobil bankacılık şifrelerinizi anında oluşturabilirsiniz.

Şekerbank İnternet Şubesi Şifre Alma

Şekerbank şifre belirleme kapsamında yapılan işlemler Şeker Mobil şifre, Mobil imza ve SMS şifre olarak adlandırılmaktadır. Şekerbank İnternet Şubesi Şifre Alma işlemleri kapsamında alınan şifrenin adı Şeker Mobil şifredir. Bu şifre alma işlemlerini Şekerbank’ ın resmi internet sayfasına giriş yaparak, bireysel ya da kamusal hesabınızı oluşturup ardından Mobil Şifre Al butonuna basarak şifre almanız gerekmektedir. Oluşturduğunuz 6 haneli mobil şifre ile Şekerbank İnternet Şubesi Şifre Almaişleminizi tamamlayabilirsiniz. Hemen oluşturulan bu şifreyi bekleme yapmadan açılmış olan internet şubesi hesabınızda da kullanabilirsiniz. Bu şifre aynı zamanda hem internet bankacılığı şifresidir hem de telefon uygulaması şifresidir.  Mobil İmza şifresi ise, dijital bankacılıkta telefon ya da tabletlerde indirilen Şekerbank uygulamalarında, sistemin sizi tanıması için önceden oluşturulmuş şifreye denilmektedir. SMS Şifre alma işlemlerini siz oluşturmazsınız. Şekerbank İnternet Şubesi Şifre Alma yaptıktan sonra, hesabınıza bu şifre ile giriş yaparsınız. Ardından güvenlik önlemi oluşturulduğu için, Şekerbank şubesinde kayıtlı olan cep telefonu numaranıza SMS Şifre gönderilir. Bu bir onay kodu gibidir. Tek kullanımlık bir şifredir. Her seferinde yenilenmektedir.

Şekerbank İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme

Şekerbank İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme işlemleri, bir kez alınan Şekerbank Mobil şifrenin unutulması veya üç kez üst üste yanlış girilmesi sonucu bloke edilmesinden sonra yeniden şifre alma işlemidir. Bu sayede kullanıcılar anında şifre yenileme işlemi yaparak, banka hesaplarını yönetmeye kaldıkları yerden başlarlar. Şekerbank sitesinde kullanıcı girişinin altında şifremi unuttum bölümüne giriş yaparak, buradaki adımların sizi yönlendirmesi sonucu ile şifrenizi yenileyebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu şifre yenileme işlemlerinde, yeniden alınacak şifrenin son üç ay içerisinde alınmış olmaması gerekmektedir. Bu bir güvenlik önlemi sonucu ortaya çıkmıştır. Şifre yenileme işleminde bir sınır bulunmamaktadır. İsteyen kullanıcılar her şifresini unuttuğunda yenileme işlemi yapabilir. Bunun için herhangi bir ücret ödenmemektedir.

Şekerbank Mobil Bankacılık Ücretleri

Şekerbank Mobil Bankacılık hizmetlerini kullanarak bankacılık işlemlerinizi dijital uygulama ortamından yapabilirsiniz. Bu sayede şubeye ve ATM lere gitmeden en hızlı şekilde çoğu işlemi ücretsiz olarak gerçekleştirmenin avantajını yaşarsınız. Şekerbank Mobil Bankacılık Ücretleri göz önünde bulundurulduğu takdirde, mobil bankacılık uygulamasını telefon ya da tabletlere indirirken hiçbir ücret istenmediği görüşmektedir. Mobil bankacılık uygulaması ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır. Mobil bankacılık uygulamasını indirdikten sonra daha önceden belirlemiş olduğunuz internet bankacılığı şifreniz ve müşteri numaranız ile sisteme giriş yaptığınız takdirde bankacılık işlemlerinin birçoğunun da ücretsiz olduğunu fark edersiniz. Mobil bankacılık işlemleri üzerinden EFT, havale, fatura ve kira ödemeleri, diğer işlem ödemeleri, ceza ve vergi ödemeleri, SGK ödemeleri, yatırım hesabı oluşturma gibi birçok bankacılık işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede her zaman işlemlerinizi 7/24 beklemeden gerçekleştirme şansını yakalarsınız. Şekerbank Mobil Bankacılık Ücretleri kapsamında havale işlemleri ve fatura ödemeleri, diğer ödemeler kapsamında yapılan havale kapsamında sayılan aynı anlaşmalı bankaya aktarılan para transferleri ücretsiz olarak gerçekleşmektedir. EFT ücretleri erken EFT ya da geç EFT olarak ayrılmamaktadır. Yüzde olarak hesaplanmamaktadır. Sadece 3 TL işletim bedeli alınmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *