«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma

Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma

vakıfbank_gümüş_hesabı_açma

Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma

Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma; Bankanın birden fazla hesap türü vardır. Vakıfbank kamu kurumu bankasıdır. Kamu kurumu bankası olma özelliği ile müşteri potansiyelide oldukça fazladır. Bu müşteriler ağırlıklı olarak memur ve emeklilerden oluşur.Kamu bankaları en çok kredilerinin cazip olması ile yatırım amaçlı tercih edilir. Bugün okurlarımaza Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma ile ilgili bilgileri vereceğiz. Haberimizi okuyarak Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma, Vakıfbank Gümüş Hesabı nasıl açılır ve Vakıfbank Gümüş Hesabı özellikleri nelerdir hususunda bilgiler alabilirsiniz.

Vakıfbank Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma işlemlerinizi bankanın bütün şubelerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıyeten Vakıfbank gümüş hesabı açma işleminizi internet şube üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz mobil bankacılık ile gümüş hesabı açabilir ve işlemler yapabilirsiniz.

Vakıfbank müşterisi olanlar vakıfbank gümüş hesabı açma işlemlerini bankanın iletişim hattı üzerinden de yapabilmektedir. İletişim hattı üzerinden hesap açma işlemi anında hızlı ve pratik olarak yapılır. Vakıfbank iletişim hattı ile vakıfbank gümüş hesabı açma ve vakıfbank iletişim hattı bilgilerini almak için aşşağıda verilen url’ye tıklayınız.

vakıfbank_gümüş_hesabı
Vakıfbank Gümüş Hesabı Açma

vakıfbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

Vakıfbank Mobil İle Gümüş Hesabı Nasıl Açılır ?

Vakıfbank gümüş hesabı açma işleminizi mobil bankacılık ile 7/24 olarak yapabilirsiniz. Ayrıca hesabınızı aktif ettikten sonra mobil bankacılık ile yine 7/24 olmak üzere gümüş alım ve satımı yapabilirsiniz. Vakıfbank gümüş hesabı açma işlemini mobil ile yapmak isteyenlerin mobil bankacılık hesabı olması gerekir. Mobil bankacılık hesabı olanlar hızlı ve pratik şekilde hesaplarını aktif ederler.

Mobil bankacılık ile gümüş hesabı açmak için öncelikle Vakıfbank mobil’e giriş yapınız. Mobile giriş yaptıktan sonra tüm işlemler başlığından Hesaplara tıklayın. Hesaplar kısmına giriş yaptıktan sonra ise Hesap aç segmesine tıklayın. Burada karşınıza hesap türleri çıkar. Karşınıza çıkan hesap türleri içinden gümüş segmesini seçin. Ardından hesabınızı aktif edin ve dilediğiniz gibi gümüş birikimlerinizi gerçekleştirin.

vakıfbank mobil şube url : https://www.vakifbank.com.tr/vakifbank-mobil.aspx?pageID=415

Vakıfbank Gümüş Hesabı Özellikleri Nelerdir

Vakıfbank gümüş hesabı çok özelliği olan bir hesaptır. Gümüş hesabı olan vakıfbank müşterileri bankanın sağladığı bütün avantajlardan da faydalanır. Vakıfbank gümüş hesabı özellikleri hakkında bilgiler aşşağıda sırası ile açıklanmıştır.

Gümüş Hesabı, bir vadesiz gümüş depo hesabı olmaktadır.

Gümüş alım satım işlemlerinizi hiç bir masraf ödemeden yapabilirsiniz.

Vakıfbank gümüş hesabı açarken hesap ücreti ödemezsiniz.

Günün her saatinde alım ve satım yapabilirsiniz.

Söz konusu hesap için Gümüş işlemleriniz 1000/1000 saflıktaki 1 gram gümüş değeri üzerinden gerçekleştirilir.

Gümüş alım/satım işlemlerini en az 0,01 gram olmak üzere TL hesaplarının yanı sıra USD, EUR ve GBP döviz cinsi hesapları karşılığında yapmanız mümkün olmaktadır.

Vakıfbank Gümüş Hesabı, faizsiz bir yatırım aracıdır. Gümüş değer kazandıkça, sizin de gümüş tasarruflarınız değerlenir ve yükselir.

Bu hesap sayesinde gümüş tasarruflarınızı, çalınma riski olmadan ve işçilik kaybı taşımadan hesabınızda biriktirebilirsiniz.

Gümüş alım/satım işlemlerinizi tüm VakıfBank Şubeleri ile vakıfbank dijital kanalları ile 7/24 yapabilirsiniz.

Gümüş alım ve satım işlemi için iletişim hattı üzerinden 365 gün 7/24 işlemler yapabilirsiniz.

Vakıfbank gümüş hesabı açmak isteyenler birden fazla hesap açabilirler.

Vakıfbank gümüş hesabı nedir , Vakıfbank gümüş hesabı nasıl açılır ve Vakıfbank gümüş hesabı özellikleri hakkında bankanın iletişim hattına bağlanarak detaylı bilgiler alabilirsiniz. Dilerseniz Vakıfbank gümüş hesabı açma bilgileri için internet şubeye girerekte bilgiler alabilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.