«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Uygun Konut Kredisi

Akbank Uygun Konut Kredisi

AKBANK

2019 Yılı Akbank Konut Kredisi Kampanyası

Değerli okuyucularımız bugün sizler için son dönemlerde en çok arana haberlerin başında gelen Akbank 2019 Konut kredisi hakkında bilgilendirmek ve ülkemizin güzide bankalarından birisi olan aynı zamanda hem en köklü hemde bütün il ilçe ve kazalarda şubesi bulunan Akbank’ın 2019 yılı konut kredisi hakkında çok daha doğru ve net bilgilere sahip olmanız için sitemizde yani finanshaberi.net’ de yayınlamak istedik. Bu hususta bir çok merak edilen sorulara da yanıt bulabilirsiniz. 2019 yılına girdik ve geride bıraktığımız bir ay içinde bankalar yeni yıl için bütün kredi ve kredi kampanyalarında değişiklikler yapmış vade farkları ve faiz oranlarında da güncelleme ve kampanyalar yapmışlardır.

Not: Değerli okuyucularımız kredi haberini en altında bulunan not kısmını okumadan siteden çıkmayınız çünkü okunan ve edinilen her bilgi sizlerin yararına olacaktır.

2019 Konut Kredisi Oranları ve Ülke Ekonomisi

Ülkemizin en köklü Bankalarının arasında olan Akbank müşterilerine ve bankaya yeni katılım yapacak müşterilerine 2019 yılı konut kredisi kampanyası düzenlemiş ve bu kampanyayı düzenlediğini önce Bankanın kendi sitesinden daha sonra diğer medya yayım organları ile de reklamlar yaparak Türkiye Halkına duyurmuştur. Değerli müşterilerimiz 2018 yılından beri ülke genelinde yaşanan enflasyon yüksekliğe ile ekonomik krizden bankalarda etkilenmiş ve inşaat sektörü de eklenince hem daire ve konut fiyatları çok fazla yükselmiş hemde bir o kadar konut kredi faiz oranları da diğer kredilerde olduğu gibi çok fazla yükseliş olmuştur.

Akbank yine ülkemizin en köklü bankalarından birisi olduğunu göstermiş ve söz konusu olan 2019 yılı konut kredisinde kampanya yapmıştır. Baktığımızda kredi tutarlarına bundan önceki yıllara göre tabiki de yükseklik olduğunun farkına varacaksınız. Günümüz koşulların da ve şu anki şartlar altında bu kredi tutarlarının yani konut kredisi tutarlarının düşmesi çok zor gibi görünmektedir. Hatta ve hatta bu husus da ülke ekonomisinin hala bu yolda gitmesi kredilerin daha çok yükselmesi anlamına da gelmektedir. Şuan ki şartlar ve günümüz koşulların da eğer imkan ve olanak var ise değerlendirmek gerekmektedir. Söz konusu olan Akbank 2019 yılı konut kredisi bu hususta kampanya yaparak siz müşterilerine ulaşmak ve konut sahibi edindirmek için 2019 Yılı Konut kredisi faiz ve vadelerini de güncellemiştir.

Akbank 2019 Yılı Konut Kredisi Faizi ve Detayları Nelerdir? Kredi Başvurusu

Değerli okuyucularımız Akbank uygun faizli konut kampanyası düzenleyerek konut alımlarınızda sizlere nakit desteği sağlamakta olup uygun faiz ve uzun vade seçenekleri sunmaktadır. Akbank uygun faizli 2019 yılı konut kredisi kampanyasın da bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler 2.80 oranında aylık faiz oranı belirlenmiştir. Akbank düzenlemiş olduğu 2019 yılı konut kredisi kampanyasın da kişiye yani müşterilerine ve müşterilerinin ekonomik yapısına göre de esneklik yaparak konut kredisi imkanı sağlamış ve bütçeye göre vade seçeneklerini müşterilerine sunmuştur.

100.000 Bin lira olarak aldığınız konut kredisinde yine aylık faiz oranınız 2.80 olacaktır. Bu kredi tutarında müşterilere de 120 ay vade seçeneği sunulmaktadır. Vade seçeneği kısaldıkça kredi faiz oranı daha aşağı seçilmektedir. Yine Akbank uygun faizli 2019 kredi kampanyasında 100.000 Bin TL kredide aylık ödeme tutarınız yaklaşık 2.905 lira olurken 120 ayın sonunda toplamda ödediğiniz anapara ve faizlerle birlikte sizlere kredinin maliyeti 350 Bin 251 liraya gelecektir.

Başvurunuz için öncelikle ne pahasına olursa olsun mutlak suretle size en yakın banka şubesine gitmeniz yeterli olacaktır. Diğer bankacılık sistemleri üzerinden de başvuru yapa bilirsiniz fakat tutar çok yüksek olduğu için mutlak suretle bankanıza uğramak sizlerin yararına olacaktır.

Not: Değerli okuyucularımız yukarıda yazdığımız faiz ve kredi tutarına baktığınızda ne kadar kampanya diye lanse edilse bile hiç öyle olmadığını göreceksiniz. Bizim sizlere tavsiyemiz asla ve asla bu denli kredilerin altına kendinizi sokmayınız. Çünkü gerçekten bu kadar yüksek faizlerin altından kalmak çok zor bir mesele olmaktadır. Gerçekten günümüz şartlarında oluşan faiz yüksekliği ve bu faizlerin geri ödenmesi büyük sıkıntı ve vatandaşlara kazık atmak gibi bir husu olmaktadır. Biz bu konuda siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmek adına konut kredisinin altında bulunan not bölümünde sizleri uyarmak adı bu notu yazarak kredi oranlarının yüksekliğinden haberdar olmanızı isteyerek bu notu oluşturduk. Bundan sonrası kredi kullanmak isteyen vatandaşların kendi şartlarına göre oluşacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *