«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Bankkart Mobil Temassız Ödeme

Bankkart Mobil Temassız Ödeme

Cep telefonuna temassız ödeme nasıl tanımlanır

Ziraat Bankası Kredi Kartı mobil temassız ödeme nedir, Ziraat Bankası Kredi kartı mobil temassız ödeme nasıl açılır, ziraat bankası kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği açma, ziraat bankası kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği kapatma ve ziraat bankası kredi kartı mobil temassız ödeme yöntemleri hakkında merak edilen hususlar haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Bankkart Mobil Temassız Ödeme / Ziraat Bankası Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme

Ziraat bankası kredi kartı olan Bankkart ile ödemeler çok daha kolay yapılabilmektedir. Bankkart mobil temassız ödeme özelliğini cep telefonlarınıza tanımlayarak kredi kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmayak. Yanınızda kredi kartınız olmadan cep telefonunuz ile teknolojinin imkanlarından faydalanarak cep telefonunuzla ödeme yapabilceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Bankkart mobil temassız ödeme uygulamasını cep telefonunuzu tanımlamak olacaktır. Ziraat bankasının Bankkart Mobil uygulamasında bulunan Mobil Temassız Ödeme özelliği ile istediğiniz kredi kartınız için (ek kartlar hariç),  olmak üzere cep telefonunuzu temassız özellikli POS cihazlarına yaklaştırarak 500 TL altı için şifresiz, 500 TL üzeri harcamalarınız için şifre girerek, hızlı ve güvenli ve pratik olarak ödeme yapabilirsiniz.

Bankkart Mobil Temassız Ödeme Nasıl Tanımlanır ? Ziraat Bankası Mobil Temassız Ödeme

Bankkart mobil temassız ödeme, Ziraat bankası kredi kartı mobil temassız ödeme uygulamasını kullanmanız için telefonunuzun işletim sistemi özelliğinin uyumlu olması gerekiyor. Bankkart Mobil temassız ödeme özelliği sadece Android işletim sistemine sahip (versiyon 5.0 ve üzeri sürümlü) NFC özelliği bulunan akıllı telefonlarda çalışabilmektedir. Cihazınızın NFC özelliğini ayarlar sekmesinden NFC menüsü aracılığı ile aktive edebilirsiniz.

Kullanmakta olduğunuz Cihazınızda başka bir ödeme uygulaması mevcut ise, ayarlar menüsünden varsayılan ödeme uygulaması olarak Bankkart Mobil’i şeçmeniz gerekiyor.

Sırası ile yapmanız gereken işlem ise önce Bankkart Mobil üzerinden Ödemeler>Mobil Temassız Ödemeler menüsünü seçmelisiniz.  Mobil temassız ödemeler şeçeneğini seçtikten sonra karşınıza çıkan menüde mobil temassız ödeme özelliğinin aktif edilmesi için uygun kartlarınız listelenir.

Ziraat bankası kredi kartı Mobil temassız ödeme özelliğini tanımlamak için dilediğiniz kartınızı seçerek temassız özelliği aktive edebilirsiniz.  Mobil temassız ödeme kapatma özelliği yine aynı menü ile yapılmaktadır. Aynı menüden mobil temassızı pasif duruma getirerek mobil temassız ödeme özelliğini kapatmış olursunuz.

Bankkart Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır ? Ziraat Bankası Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır

Alışverişinizin ardından Bankkart mobil temassız özelliği ile ödeme yapmak için telefonunuzun ekran kilidinin açık olması gerekir. Ekran kilidini açtığınız telefonunuzu POS cihazına yaklaştırmanız mobil temassız özelliği ile ödeme yapmanız için yeterli olmaktadır. Telefonunuzun özelliğine ve arka planda çalışan uygulama sayısına göre işlem süreleri uzayıp kısalabileceğinden dolayı POS ve telefon ekranı üzerinde işlemin başladığını görene kadar mobil temassız ödeme tanımlı cihazınızı POS cihazına yakın mesafede tutmaya devam edin. İşlem başladıktan sonra telefınunuzu çekebilirsiniz. Ziraat bankası bankkart mobil temassız özelliği ile hiçbir temas olmadan ödemenizi tamamlamış olursunuz.

ziraat-bankası-kredi-kartı-mobil-temassız-ödeme-nasıl-açılır
Bankkart mobil temassız ödeme özelliği açma

Ziraat Bankası Mobil Bankacılık İle Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme

Ziraat bankası kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği tanımlamak için Ziraat mobil kullanıcısı olmalısınız. Eğer Ziraat mobil kullanıcısı değilseniz öncelikle ziraat mobil bankacılık uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Mobil uygulamayı indirdikten sonra mobil şifrenizi alarak mobil bankacılığa giriş yapabilirsiniz. Mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra bankkart mobil temassız ödeme özelliğini kolaylıkla yapmanız mümkün olmaktadır.

ziraat mobil şube URL : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

Ziraat Bankası İletişim Hattı

Kamu kurumu bankası olarak hizmet veren Ziraat bankası müşteri hizmetleri iletişim hattı ile 365 gün 7/24 olarak hizmet ve destekler vermektedir. Söz konusu olan Ziraat bankası mobil temassız ödeme, bankkart mobil temassız özelliği nasıl tanımlanır, Bankkart mobil temassız özelliği açma ve ziraat bankası kredi kartı mobil temassız ödeme işlemleri hususunda müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz.

ziraat bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

Ziraat Bankası ve Bankart ile ilgili ilginizi çekebilecek haberlerimiz aşağıda listelenmiştir.

ziraat bankası online alış veriş açma kapama URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-online-alisveris-acma-kapama/.html

ziraat bankası kredi kartı temassız özelliği açma kapama URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html

Ziraat Bankası kredi kartı bloke kaldırma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-karti-bloke-kaldirma-2/.html

ziraat bankası altın hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-altin-hesabi-acma/.html

ziraat bankası pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-pos-destek-hatti/.html

ziraat bankası kart şifresi alma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kart-sifresi-alma/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.