«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Güncel Tüketici Kredisi Faizleri 2020

TEB Güncel Tüketici Kredisi Faizleri 2020

TEBtüketici

TEB Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

TEB Bankası tüketici kredisi ile anında ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. TEB Bankası tüketici kredisine başvurmak için 18 yaşınızı doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalısınız. Tüketici kredinizi en geç 65 yaşına kadar başvurabilirsiniz. Tüketici kredinize başvurmak için kefil, teminat veya herhangi bir evrak göstermemelisiniz. Sadece TEB Bankasına ait borcunuz olup olmamasına dikkat edilir. TEB bankası sizden kredi tahsis ücreti almaz. TEB tüketici kredinizi nasıl başvuruda bulunacağınızı ve tüketici kredisi hesaplamalarında gerekli olan yerleri bu yazımızda öğrenebilirsiniz.

TEB Bankası Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

TEB Bankası tüketici kredisi faiz oranları ve taksit seçenekleriyle diğer bankalarla karşılaştırmak için hesaplayabilirsiniz. TEB Bankası müşterisi olmadan da tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Tüketici kredinizi CEPTETEB uygulamasından ve internet adresinde bulunan ‘Kredi Hesaplama Aracı’ ndan kredinizi hesaplayabilirsiniz. TEB Bankası kredinizi 1000 Türk Lirasından 50.000 Türk Lirası’ na kadar seçebilirsiniz. Vade seçeneklerinizi ise 3 aydan 60 aya kadar seçebilirsiniz. TEB Bankası güncel faiz oranları otomatik olarak hesaplama aracında bulabilirsiniz. TEB tüketici kredisi faiz oranlarınız seçeceğiniz vade sürenize ve kredinizin toplam tutarına göre değişiklik göstermektedir.

TEB Tüketci Kredisi Faiz Oranları 2020

TEB Bankası 10.000 TL limitine kadar kredi puanı iyi olan müşterilerine imzasız ve kefilsiz olarak anında kredi çıkarma şansını sunmaktadır. TEB Bankası tüketici kredisi faiz oranı 0,89’ dan başlamaktadır. Bu miktar kişilerin tercih ettikleri kredi miktarına ve taksit vadesine uygun olarak değişmektedir. Ayrıca bir miktar olarak kişilerin kredi risk raporları da çekmiş oldukları tüketici kredisi kredi faiz oranı etkileme imkanına neden olmaktadır.

TEB Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

TEB Bankası tüketici kredisi başvurunuzu TEB Bankası şubelerinden yapabilirsiniz. Nüfuz cüzdanınız ve TEB Banka kartınız ile TEB Bankası şubelerine gidebilirsiniz. Müşteri temsilciniz tarafından TEB Bankası tüketici kredisi alma şartlarını sağlanıp sağlanmadığınız kontrol edilir. Bu şartları sağlıyorsanız size verilen TEB tüketici kredisi formunuzu doldurabilirsiniz. Formunuzu doldurduktan sonra anında kredinizi TEB Bankası hesabınıza yatırılacaktır. Şubelere gitmektense TEB Bankası resmi internet adresinden veya TEB Bankası mobil uygulamasından başvuru da bulunabilirsiniz. İnternet bankacılığı hizmetinden yararlanmadan önce TEB internet bankacılığınızı bilmelisiniz. Bankacılık şifrenizi ilk defa alıyorsanız şubelerden ve çağrı merkezinden alabilirsiniz.

TEB çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 200 06 60’ ı aramalısınız. Şifre alımı için ardından 4’ ü tuşlamalısınız. İnternet bankacılık şifreniz ile TEB tüketici kredinize başvurabilirsiniz. TEB tüketici kredinizi internet üzerinden açmak istiyorsanız www.tebbankasi.com.tr adresini ziyaret etmelisiniz. Bu sitede bulunan ‘Krediler ‘bölümüne girmelisiniz. Tüketici kredi tutarınızı önceden seçtiğiniz tutarı, vade seçeneğinizi ve kişisel bilgilerinizi girmelisiniz. Başvurunuzu bireysel giriş bölümünden yazdığınız şifrenizle tekrardan onaylamalısınız. Onayladıktan sonra tüketici kredinizi TEB Bankası hesabınızdan alabilirsiniz. TEB Bankası tüketici kredinize ‘CEPTETEB’ uygulamasından da başvurabilirsiniz. TEB internet adresinden yaptığınız adımları cep telefonunuzda tekrar ederek anında tüketici kredinize kavuşabilirsiniz. TEB Tüketici kredinizi belirlediğiniz taksit tutarını TEB ATM’lerinden veya CEPTETEB uygulamasından ödeyebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *