«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Avans Hesap Nasıl Açılır

Garanti BBVA Avans Hesap Nasıl Açılır

Avans Hesap Nasıl Açılır

Garanti BBVA Avans hesap nedir, Garanti BBVA avans hesap nasıl açılır, avans hesap özellikleri nelerdir, Garanti BBVA avans hesap avantaşları, avans hesap açmak için şartlar, avans hesap limit yükselme ve Garanti BBVA avans hesap açma işlemleri hakkında merak edilen bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Garanti BBVA Avans Hesap Nedir/ Garanti BBVA Avans Hesap Nasıl Açılır?

Garanti BBVA Avans, paranız olmadığı halde istediğiniz zaman borçlarınızı ödeyebileceğiniz bir hesap türüdür. Garanti BBVA Avans hesabı bir mevduat hesabıdır. Hesabınız içindeki parayı ödemeleriniz ya da vergileriniz için kullanmanın yanında nakitte çekebilirsiniz. Garanti BBVA avans hesabı açmak istiyorsunuz ve nasıl açacağınızı bilmiyorsanız yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Garanti BBVA Avans Hesap Şartları

Garanti BBVA Avans hesaplarını nasıl açılacağını öğrenmeden hangi şartlar altında açılacağını öğrenmelisiniz. Garanti BBVA Avans hesabını iş yeri sahibi ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz başvurabilirsiniz. Hesabınızı en az 500 Türk Lirası ile açabilirsiniz.

Garanti BBVA Avans Hesap Nasıl Açılır?

Yukarda bahsettiğimiz koşulları sağlıyorsanız Garanti BBVA Avans hesabı açabilirsiniz. Garanti BBVA Avans hesaplarınızı şubelerden ve internet üzerinden açabilirsiniz. Garanti şubelerine giderken T.C. Kimlik belgenizi ve Garanti banka kartınızı almalısınız. İş yerinizin evrak tablosunu, iş yerinize ait borçlarınızı veya senetlerinizi yanınıza almalısınız. Garanti BBVA şubelerine gelerek müşteri temsilcinizin size verdiği form ve sözleşmeleri eksiksiz doldurmalısınız.

Garanti BBVA Avans Hesap Açma işlemini 3 ayrı formu doldurarak başvuru da bulunabilirsiniz. Doldurduktan sonra Garanti BBVA Avans hesabınızı açabilirsiniz. Garanti BBVA şubelerine gitmeyi yorucu buluyorsanız Garanti resmi internet adresinden başvuru da bulunabilirsiniz. Bu başvurunu birazdan bahsedeceğimiz adımları takip ederek kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak internetinize bağlı olan telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan Garanti BBVA resmi internet adresine giriş yapmalısınız.

Açtığınız sayfanın sağ tarafından kurumsal giriş yapmalısınız. T.C. kimlik numaranız ve Garanti BBVA Bankası internet şifrenizle girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bilgilere ek olarak Garanti BBVA Bankası müşteri numaranızı girmelisiniz. İnternet bankacılık şifresine sahip değilseniz aynı sayfa üzerinden ‘Şifremi Unuttum’ bölümünden alabilirsiniz. Garanti BBVA Bankası müşteri numaranızı ise sadece Garanti BBVA şubelerinden alabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra KOBİ İhtiyaç Kredisi menüsünden ‘Avans Hesap’ menüsüne tıklamalısınız.

Garanti BBVA Avans hesap açma işlemini 5 adımda açabilirsiniz. İlk adım kişisel bilgilerinizi sisteme girmelisiniz. T.C. Kimlik numaranızı, cep telefonunuzu ve nüfuz cüzdanınızdaki diğer bilgileri girmelisiniz. İkinci adım ise Garanti BBVA Bankası kredi bilgilerinizi girmelisiniz. Üçüncü adımınızda bankanın sizden istediği diğer bilgileri girerek işleminizi onaylamalısınız. İşlem onayınız dördüncü adım olarak sayılmaktadır. Son adım olarak yapılan işlemlerinizi banka tarafından onaylanmasını bekleyeceksiniz.

Garanti BBVA Avans Hesap Limit Artırma

İstediğiniz zaman Garanti BBVA Avans Hesap limitinizi artırabilirsiniz. Garanti BBVA Avans limitinizi internet üzerinden, ATM’ ler üzerinden ve mobil uygulama üzerinden artırabilirsiniz. Eğer internet üzerinden avans limitinizi artırmak istiyorsanız Garanti BBVA resmi internet adresine girmelisiniz. Giriş yaptıktan sonra sırasıyla ‘Başvurular, Kredi, AVANS Hesaplarım’ menülerine giriş yapmalısınız.

Mobil uygulama üzerinden yapmak istiyorsanız ‘Garanti BBVA Mobil’ uygulamasını indirmelisiniz. Uygulamayı Google Play Store’ dan ve AppStore’ dan ücretsiz bir şekilde hızlıca indirebilirsiniz. Uygulamaya T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle bireysel giriş yapmalısınız. Kolay ara yüzü ile ‘Bankacılık İşlemleri, Başvurular, Kredi/ Avans’ menülerini sırasıyla seçmelisiniz. Bu adımları takip ederek kolayca Garanti BBVA Avans hesap limitini artırabilirsiniz. ATM üzerinden avans limitinizi ‘Krediler’ bölümünü seçerek artırabilirsiniz. Avans hesap açma ve avans hesap özellikleri hakkında garanti bbva mobil şube’ye giriş yaparak merak ettiğiniz bilgileri bulabilirsiniz.

garanti BBVA mobil şube : https://www.garantibbva.com.tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik

Garanti BBVA İletişim Hattı

Garanti BBVA iletişim Hattı ile müşterilerine 365 gün 7/24 olmak kaydıyla hizmetler sunuyor. Sizlerde garanti bbva iletişim hattını dilediğiniz zaman arayarak banka ve bankacılık işlemleriniz hususunda destekler ve bilgiler alalbilirsiniz. Söz konusu olan Avans hesap nedir, avans hesap nasıl açılır, avans hesap özellikleri nelerdir, Garanti BBVA avans hesap avantaşları, avans hesap açmak için şartlar, avans hesap limit yükselme ve Garanti BBVA avans hesap açma işlemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

garanti bbva iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *