«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Axess Kredi Kartı İptali

Akbank Axess Kredi Kartı İptali

akbank axess

AKBANK Axess Kredi Kartı İptali

En çok kullanılan kredi kartları arasında yer alan Akbank Axess kart, alışverişlerde yanınızda nakit para taşımak zorunda kalmayışınız, neo şifresi ile telefon bankacılığında sıra beklemeden birçok işleminizi kolaylıkla yaptırabilmeniz ve sağlamış olduğu nakit avans olanağı sayesinde istediğiniz zaman bir sonraki ayda ödeyebileceğiniz nakit paranızı çekebilme ya da faturalarınızı otomatik ödeme talimatıyla ödeyebilme olanaklarıyla oldukça tercih edilmektedir. Yine de kartın sunduğu hizmetlerden memnun kalmayıp Akbank Axess kredi kartı iptali nasıl yapıldığını ya da kartını kaybetmiş, çaldırmış veya çok fazla kredi kartı olduğu için kartını iptal ettirmek isteyenler olabilir.

AKBANK Axess Kredi KartınızınBorçlarını Kapatmış Olmanız Gerekmektedir

Akbank Axess kredi kartı iptali işlemlerinizi yapmanız için Akbank axess kredi kartınızda limit hakkınız kadar limit bulunması gerekmektedir. Bunun anlamı ise kartınızı kapattırma talebinde bulunmadan önce tüm borçlarınızı ödemelisiniz. Eğer taksitli alışveriş yapmışsanız ve taksitlerinizin bitmesine örneğin 2 ay kalmışsa, tüm ücreti önceden yatırıp borcunuzu kapatma gibi bir şansınız ne yazık ki yok. 2 ayın dolmasını beklemek zorundasınız.

Akbank 444 25 25 Ya Da 0850 222 25 25 No\’Lu Müşteri Numarasını Arayarak İptal Ettirme

Akbank Müşteri hizmetleri telefon ve iletişim numaralarını arayarak Akbank Axess kredi kartı iptal ettirme talebinizi iletmeniz durumunda sesli yanıt sisteminiz sonrasında yönlendirileceğiniz banka müşteri hizmetleri personeli tarafından talebiniz alınacak ve kartınızın iptali gerçekleştirilecektir. Banka şubesine giderek harcayacağınız zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bu yöntem hem de kolayca iptal işleminizi gerçekleştirmenize olanak tanıyacaktır.

Akbank Şubesine Giderek İptal Ettirme

Gittiğiniz herhangi bir Akbank şubesinde personelin yönlendirmesi ile birlikte genel müdürlüğe dilekçe yazarak da Akbank Axess kartınızın iptalini talep edebilirsiniz. Dilekçeniz genel merkeze ulaştıktan kısa bir süre sonra ise telefonla tarafınıza ulaşılarak sesli onayınız istenecek ve kartınız iptal edilecektir.

Tüm bunların dışında 3 ay üst üste asgari tutarın altında ödeme yaptığınızda da kartınız banka tarafından otomatik olarak iptal edilecektir. Kendi isteğinizle kartınızı kapattırmak isterseniz ise yukarıda yönergeleri takip edebilirsiniz.

Akbank Axess Kredi Kartı İptal Ettirme İşlemleri Hakkında

Sayın okurlarımız bugün yayımlamış olduğumuz makalemizde sizlere vatandaşlarımızın arasında en çok ve yaygın olarak kullanılmakta olan AKBANK Axess kredi kartı iptali hakkında bilgiler vermek istedik. Ayrıca Akbank Axess kredi kartı iptali nasıl yapılır, Kredi kartı kapatma, Akbank Axess kredi kartı şubeden iptal etme, Akbank Axess kredi kartı müşteri hizmetlerinden iptal etme hususlarını da açıklayarak bu konuda merak edilen hususları açıklamak gereğini duyduk. Akbank Axess kredi kartı iptali nasıl yapılır gibi soruların internet arama motorlarında fazlası ile karşımıza çıkması nedeni ile bizlerde söz konusu olan akbank axess kredi kartı iptali hakkında makalemizi yayımlayarak en güncel hali ile sizlerin bilgilerine sunmuş olmaktayız.

 

Sayın www.finanshaberi.net okuyucularımız sizlerinde bahsi geçen ve makalemizin başlığında belirtmiş olduğumuz Akbank Axess kredi kartı iptali ve Akbank Axess kredi kartı iptal işlemleri ve yöntemleri hakkında sorularınız veya merak etmiş olduğunuz hususlar olursa eğer haberimizin en alt kısmında yer alan yorum ve cevap bölümünden bizlere sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz. Ayrıca hem söz konusu olan Akbank axess kredi kartı iptal ettirme ve Akbank banka ve bankacılık işlemleri hususundaki sorularınızı Akbank müşteri hizmetlerini arayarak bankanın müşteri hizmetlerinden sizler için gerekli olacak en sağlıklı ve en detaylı bilgileri alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *