«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Çalışma Saatleri

Vakıf Katılım Çalışma Saatleri

vakıf katılım çalışma saatleri

Vakıf Katım Çalışma ve Mesai Saatleri 2022

Vakıf katılım bankası 2022 yılı için çalışma saatlerini güncelledi. Pandemi kaynaklı son iki senedir değişkenlik gösteren çalışma saatleri herkesin aklında soru işaretleri bırakmıştır. Çünkü pandemi kaynaklı yasaklar nedeni ile bankaların ve bütün kamu kurumlarının çalışma saatlerinde değişiklikler yaşanmıştır. Vakıf katılım bankası çalışma saatleri, Vakıf katılım açılış saatleri, vakıf katılım kapanış saatleri ve vakıf katılım mesai saatleri hakkındaki bütün detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Vakıf Katılım Saat Kaçta Açılıyor 2022 ?

Vakıf Katılım bankası açılış saati güncellendikten sonra saat 09:00 olarak belirlenmiştir. Kamu bankası olan Vakıf Katılım bankası hafta içi olan bütün günlerde saat 09:00 da mesaiye başlamaktadır. Vakıf katılım açılış saati olan saat 09:00′ dan sonra saat: 12 30′ da öğlen saati uygulamasına girmektedir. Öğlen saati uygulaması Vakıf Katılım Bankasında saat 12:30 ile saat 13:30 olmaktadır.

Vakıf Katılım Saat Kaçta Kapanıyor 2022 ?

Son güncellemelerden sonra Vakıf Katılım Bankası saat  09:00′ da açılıp 12:30 da öğlen saati uygulamasına girmektedir. 13:30 da öğlen saat uygulaması son bulan Vakıf katılım bankasının akşam kapanış saati 17:00 olarak güncellenmiştir.

Vakıf Katılım Bankası hafta içi hergün 09:00 da açılır.

Vakıf Katılım Bankası hafta içi hergün 12:30 ile 13:30′ da öğle arası uygulaması yapmaktadır.

Vakıf Katılım Bankası hafta içi hergün akşam saat 17:00′ da kapanmaktadır.

Vakıf Katım İltişim Hattı

Vakıf Katılım Bankasının açılış ve kapanış saatleri dışında bütün banka ve bankacılık işlemleriniz için bankanın iletişim hattından destek ve biligiler alabilirsiniz. Vakıf katılım iletişim hattını arayan banka müşterileri vakıf katım açılış saatleri, Vakıf Katılım Kapnış saatleri ve Vakıf Katılım Mesai saatleri hakkında çok daha detaylı bilgiler almaktadır.

Vakıf Katılım İletşim URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-iletisim-hatti-444-44-77/.html

Vakıf Katılım Hafta Sonları Açık Mı ? Vakıf Katılım Bayramlarda Açık mı ?

Kamu kuruluşu olarak hizmet veren Vakıf Katılım Bankası hafta sonları kapalı olmaktadır. Ayrıca bütün resmi ve dini bayramlar dahil olmak üzere banka kapalı olacaktır. Fakat hafta sonu ve bayramlarda bankanın kapalı olması banka müşterilerinin bankacılık işlemlerini aksatmamaktadır. Banka müşterileri bütün ATM’ lerden ve Vakıf katılım bamnkasının dijital kanallarından işlemlerini yapabilmektedir. Bankanın dijital kanalları Vakıf Katılım Mobil şube ve Vakıf Katılım İnternet bankacılığı olmaktadır.

Vakıf Katılım Mobil Cep Şube URL : https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/subesiz-bankacilik/mobil-sube

 

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.